Şimdi Ara

HEBELEHÜBELEFEAFEAF SORUYOR:İYİ OKULDA DANDİK BÖLÜM OKUNUR MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Uludağda okuyordum zaten uludağı dondurdum bu üniversiteler harici gelirse tıpış tıpış uludağa geri going to go
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    BENİ DONANIMHABERE MOD YAPARSAN SÖZ VERİYORUM BUNDAN SONRA HİÇ BÜYÜK HARF KULLANMAYACAĞIM SAYIN YÖNETİCİM BENİ KONU DIŞI MODU YAP BAN YEMEKTEN BIKTIM BAK BENİ SDNFORUMDAN ÇAĞIRDILAR GEL DEDİLER ADMİN YAPALIM SENİ DEDİLER DOLGUN MAAŞ +SSK+AYLIK ÖĞRENCİ AKBİLİN BİZDEN DEDİLER TEKLİFİMİ BİR DÜŞÜN DERİM NE DİYİM SDN DEKİLERE TAMAM MI DİYİM DEVAM MI DİYİM ADMİNİM DAHA İYİ BİR TEKLİFİ SENDEN BEKLİYORUM ONA GÖRE

• Kerim Okanbay K kullanıcısına yanıt
    bizzat bendenizim hocam kafamda ücretli diş okuma fikri de var ama değer mi kararsızım
  • Ülkede 5 sene sonrası için diş durumu bile kritik iken eğer bir bölüm okuyacaksaniz sevdiğiniz bölümü okuyun. Yoksa benim gibi 27 yaşında öğretmenlik yazsam mi diye düşünür durursunuz. Favori mesleklerim fotoğrafçılık, kuaförlük, motor ustalığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEBELEHÜBELEFEAFEAF H kullanıcısına yanıt
    Hocam bölümü sevmedim ya bana göre değilmiş.

• Hocam aynen sevmedim bölümü bana göre değil.Bende dondurma şansım olursa yeniden hazırlancam bilkent cs için.Bu arada daha sınava var hocam şimdiden niye mezuna kalmayı düşünüyorsunuz ?

• Tıp ve ya güzel bi üniversitede okuman lazım. Güzel derken şöyle bi ilk 5 üniversite

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    hocam ilk 5 üniversiteye girebilirim ama dandik bölümler tutuyor işte yani güzel ünilerin güzel bölümleri ilk 10 k bende de o iq yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

Hocam aynen sevmedim bölümü bana göre değil.Bende dondurma şansım olursa yeniden hazırlancam bilkent cs için.Bu arada daha sınava var hocam şimdiden niye mezuna kalmayı düşünüyorsunuz ?
    Anladım hocam benimde bi ara genetiğe ilgim vardı şuan bende bilgisayar istiyorum. Fulle yakın yapmak gerekiyor hocam şuan ortalama bir üniversiteye gidebilecek kadar net yapıyorum fakat ortalama bir üniversiteye gideceğime mezuna kalırım daha iyi

• Bilkent'te hangi bölümü okursan oku iyidir. Diğerleri hakkında yorum yapamam.

He ama çok sıkıntılı bir tipsen hazırlığı atlayamaz ve okuldan atılırsın
  • Zaten genetiğe aşırı ilgin olmadıkça okuyamazsın.Para kazanma düşüncesiyle hiç gelinmez zaten.

• Türkiye’nin en iyi üniversitesi olsa da o kadar değil Şahsen ben üniversite sınavına yeni girecek biri olsam Tıp, bilgisayar ve elektronik mühendislikleri dışında bölüm yazmazdım. Zaten bu üç bölümün ikisi Bilkent’de var. Türkiye’yi geçtim, Doğu Avrupa ve Batı Avrupa’nın bir çok üniversitesinden daha kaliteli eğitimi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6E2676F0 -- 13 Nisan 2019; 10:2:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B6E2676F0

Türkiye’nin en iyi üniversitesi olsa da o kadar değil Şahsen ben üniversite sınavına yeni girecek biri olsam Tıp, bilgisayar ve elektronik mühendislikleri dışında bölüm yazmazdım. Zaten bu üç bölümün ikisi Bilkent’de var. Türkiye’yi geçtim, Doğu Avrupa ve Batı Avrupa’nın bir çok üniversitesinden daha kaliteli eğitimi var.
    Dostum sen daha üniversite sınavına girmemişsin, ben Bilkent'te o saydığın bölümlerden birinden 2 ay sonra mezun olacağım Bilkent mühendisliklerini geçtim, herhangi bir bölümü ortalama bir şekilde bitirirsen diğer üniversitelerin mezunlarının çoğundan daha iyi bir hayatın olur. Sağdan soldan duyduklarıma göre konuşmuyorum, bizzat şahit olduğum şeyler

• Ah bilkent..her zaman kalbimde yara olarak kalacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bilkent kimya hakkında ne düşünüyorsunuz bazen okul ortamı için yazıp geleyim tam burslusunu diyorum sizce değer mi
  • bendensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEBELEHÜBELEFEAFEAF

hocam bilkent kimya hakkında ne düşünüyorsunuz bazen okul ortamı için yazıp geleyim tam burslusunu diyorum sizce değer mi
    EE ve bilgisayar haricindeki bölümler hakkında ayrıntılı bilgim yok maalesef. Bilkent'te olduğuna göre iyidir. Bizim okulda comd, Turizm, grafik dandik sadece. Gerçi oralardan da iyi yerlere gelenler var.

Mühendislik okursan, paran olsa dahi ortamın tadını çıkaramazsın, her hafta sınavımız oluyor EE'de. Kapsamlı burslu olmayacaksan ve maddi durumun pek iyi değilse yine ortamın tadını çıkaramazsın. Ancak yine de çok iyi bir ingilizce öğrenir, iyi eğitim alır ve vizyon sahibi bir insan olur çıkarsın. Bunları veren okul sayısı bir elin parmağı kadar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 13 Nisan 2019; 15:59:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaasink

Ülkede 5 sene sonrası için diş durumu bile kritik iken eğer bir bölüm okuyacaksaniz sevdiğiniz bölümü okuyun. Yoksa benim gibi 27 yaşında öğretmenlik yazsam mi diye düşünür durursunuz. Favori mesleklerim fotoğrafçılık, kuaförlük, motor ustalığı.
    bende öğretmenlik istiyorum hocam lise3üm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.