Şimdi Ara

Hecklendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam handsome alpdoga ve kazomlyerle toplu konuşmada ortak olduk akşam iyi hoş şifrelerii verdik girdik şerefsizler bi baktım sabah ne benim ne onların chara girmedi alpdogada bizi hecklemeye nie çalıştın die msnden mesaj atmış sankın bu 3şerefsize şifre falan vermeyin

• bak bana yaptın karsılıgı aldın beni hecledin heclendin ve
  • quote:

Orijinalden alıntı: taekwondocu123

bak bana yaptın karsılıgı aldın beni hecledin heclendin ve
    şerro senin deneyip yapamadını adamlar yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 999Koray999

şerro senin deneyip yapamadını adamlar yaptı

Alıntıları Göster
    oglum bak gel hatanı kabul et valaha afetcem
  • quote:

oglum bak gel hatanı kabul et valaha afetcem

Alıntıları Göster
    ses gelmiyo
  • quote:

ses gelmiyo

Alıntıları Göster
    koray o çarın şifresi aynı locdownı versen bizim pokeleri atcaz o çarda oynıcaz ama msnide engellemşin hem dün sen bizi haklemeye çalıştın biz seni hacklemedik locdownı at msnden pokeler hazır bitek locdown kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazoomlyer

koray o çarın şifresi aynı locdownı versen bizim pokeleri atcaz o çarda oynıcaz ama msnide engellemşin hem dün sen bizi haklemeye çalıştın biz seni hacklemedik locdownı at msnden pokeler hazır bitek locdown kaldı

Alıntıları Göster
    o serefsiz zaten benim carı hecelmedi ama pokeleri aldı ben 6 kişi ile oratak olup yapmıştım 300 lewel pokeyi o da aldı serefsiz o işte ama kabuletmiyo hakımıda healal etmo ona
  • quote:

o serefsiz zaten benim carı hecelmedi ama pokeleri aldı ben 6 kişi ile oratak olup yapmıştım 300 lewel pokeyi o da aldı serefsiz o işte ama kabuletmiyo hakımıda healal etmo ona

Alıntıları Göster
    konuya bakıyon nie msj atmıyon aklınamı gelmedi
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya git len senin chara 1 hafta bakmadım pokeler yok olmuş beni suçlama len bak kendi ağızınla söylüyon 6 kişi ile ortak oldum die belki dierleri hackledi ne biliyon adama bak ve niye msnimi engelledin ben pokeleri aldıysam açıp küfretseydin öle bişi varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazoomlyer

ya git len senin chara 1 hafta bakmadım pokeler yok olmuş beni suçlama len bak kendi ağızınla söylüyon 6 kişi ile ortak oldum die belki dierleri hackledi ne biliyon adama bak ve niye msnimi engelledin ben pokeleri aldıysam açıp küfretseydin öle bişi varsa

Alıntıları Göster
    oglum sana demiyom koraya diom onada söledim bide 9 ortak sakat iş vaptı sifeyi deiştirdim sonrada sana verdim baktım se girmiyon koraya verdim oda aldı pokeleri
  • quote:

oglum sana demiyom koraya diom onada söledim bide 9 ortak sakat iş vaptı sifeyi deiştirdim sonrada sana verdim baktım se girmiyon koraya verdim oda aldı pokeleri

Alıntıları Göster

Koray gördünmü gününü

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Koray gördünmü gününü

Alıntıları Göster
    bende pokeler nerde diyom koray locdownı söleee

• ii olmuş biz size ortak olmayın diok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beta

ii olmuş biz size ortak olmayın diok
    İyi olmş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

İyi olmş

Alıntıları Göster
    HAYDAN GELEN HUYA GİDER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

HAYDAN GELEN HUYA GİDER

Alıntıları Göster
    artik su sifre verme muhabbeti bitsin sonuclarini bile bile veriyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0130

artik su sifre verme muhabbeti bitsin sonuclarini bile bile veriyorsunuz

Alıntıları Göster
    xkorayx nickini daha önce ben almıştım koraydan kim tekrar verdi ki acaba nickini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ]|I{------»Tꢵm$êH

xkorayx nickini daha önce ben almıştım koraydan kim tekrar verdi ki acaba nickini

Alıntıları Göster
    bak o bize lockdown u sülememiş bence çalcak sandım.. durumdan öle gözüküodu bide hemen msn kapanınca..
    msne gel düzgünce şifreyi fln verem ben bugün 17:00 da girerim şimdi yoğunum okuldan gelince konuşuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jvats

bak o bize lockdown u sülememiş bence çalcak sandım.. durumdan öle gözüküodu bide hemen msn kapanınca..
    msne gel düzgünce şifreyi fln verem ben bugün 17:00 da girerim şimdi yoğunum okuldan gelince konuşuruz

Alıntıları Göster
    Hacklendim olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Hacklendim olmasın

Alıntıları Göster
    türkçe meali heklendim oluo canım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.