Bildirim
Hecklendim
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bak bana yaptın karsılıgı aldın beni hecledin heclendin ve -
şerro senin deneyip yapamadını adamlar yaptıquote:
Orijinalden alıntı: taekwondocu123
bak bana yaptın karsılıgı aldın beni hecledin heclendin ve -
oglum bak gel hatanı kabul et valaha afetcemquote:
Orijinalden alıntı: 999Koray999
şerro senin deneyip yapamadını adamlar yaptı
Alıntıları Göster -
ses gelmiyoquote:
oglum bak gel hatanı kabul et valaha afetcem
Alıntıları Göster -
koray o çarın şifresi aynı locdownı versen bizim pokeleri atcaz o çarda oynıcaz ama msnide engellemşin hem dün sen bizi haklemeye çalıştın biz seni hacklemedik locdownı at msnden pokeler hazır bitek locdown kaldıquote:
ses gelmiyo
Alıntıları Göster -
o serefsiz zaten benim carı hecelmedi ama pokeleri aldı ben 6 kişi ile oratak olup yapmıştım 300 lewel pokeyi o da aldı serefsiz o işte ama kabuletmiyo hakımıda healal etmo onaquote:
Orijinalden alıntı: kazoomlyer
koray o çarın şifresi aynı locdownı versen bizim pokeleri atcaz o çarda oynıcaz ama msnide engellemşin hem dün sen bizi haklemeye çalıştın biz seni hacklemedik locdownı at msnden pokeler hazır bitek locdown kaldı
Alıntıları Göster -
konuya bakıyon nie msj atmıyon aklınamı gelmediquote:
o serefsiz zaten benim carı hecelmedi ama pokeleri aldı ben 6 kişi ile oratak olup yapmıştım 300 lewel pokeyi o da aldı serefsiz o işte ama kabuletmiyo hakımıda healal etmo ona
Alıntıları Göster -
ya git len senin chara 1 hafta bakmadım pokeler yok olmuş beni suçlama len bak kendi ağızınla söylüyon 6 kişi ile ortak oldum die belki dierleri hackledi ne biliyon adama bak ve niye msnimi engelledin ben pokeleri aldıysam açıp küfretseydin öle bişi varsaquote:
o serefsiz zaten benim carı hecelmedi ama pokeleri aldı ben 6 kişi ile oratak olup yapmıştım 300 lewel pokeyi o da aldı serefsiz o işte ama kabuletmiyo hakımıda healal etmo ona
Alıntıları Göster -
oglum sana demiyom koraya diom onada söledim bide 9 ortak sakat iş vaptı sifeyi deiştirdim sonrada sana verdim baktım se girmiyon koraya verdim oda aldı pokeleriquote:
Orijinalden alıntı: kazoomlyer
ya git len senin chara 1 hafta bakmadım pokeler yok olmuş beni suçlama len bak kendi ağızınla söylüyon 6 kişi ile ortak oldum die belki dierleri hackledi ne biliyon adama bak ve niye msnimi engelledin ben pokeleri aldıysam açıp küfretseydin öle bişi varsa
Alıntıları Göster -
quote:
oglum sana demiyom koraya diom onada söledim bide 9 ortak sakat iş vaptı sifeyi deiştirdim sonrada sana verdim baktım se girmiyon koraya verdim oda aldı pokeleri
Alıntıları Göster
Koray gördünmü gününü
-
bende pokeler nerde diyom koray locdownı söleeequote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
Koray gördünmü gününü
Alıntıları Göster
-
ii olmuş biz size ortak olmayın diok -
İyi olmşquote:
Orijinalden alıntı: Beta
ii olmuş biz size ortak olmayın diok -
HAYDAN GELEN HUYA GİDERquote:
Orijinalden alıntı: PERENAL.
İyi olmş
Alıntıları Göster -
artik su sifre verme muhabbeti bitsin sonuclarini bile bile veriyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454
HAYDAN GELEN HUYA GİDER
Alıntıları Göster -
xkorayx nickini daha önce ben almıştım koraydan kim tekrar verdi ki acaba nickiniquote:
Orijinalden alıntı: 0130
artik su sifre verme muhabbeti bitsin sonuclarini bile bile veriyorsunuz
Alıntıları Göster -
bak o bize lockdown u sülememiş bence çalcak sandım.. durumdan öle gözüküodu bide hemen msn kapanınca..quote:
Orijinalden alıntı: ]|I{------»Tꢵm$êH
xkorayx nickini daha önce ben almıştım koraydan kim tekrar verdi ki acaba nickini
Alıntıları Göster
msne gel düzgünce şifreyi fln verem ben bugün 17:00 da girerim şimdi yoğunum okuldan gelince konuşuruz
-
Hacklendim olmasınquote:
Orijinalden alıntı: Jvats
bak o bize lockdown u sülememiş bence çalcak sandım.. durumdan öle gözüküodu bide hemen msn kapanınca..
msne gel düzgünce şifreyi fln verem ben bugün 17:00 da girerim şimdi yoğunum okuldan gelince konuşuruz
Alıntıları Göster
-
türkçe meali heklendim oluo canımquote:
Orijinalden alıntı: oTaKuRoN
Hacklendim olmasın
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X