Arkadaşlar Merhaba bende Heco Precision 200 model hoparlörler var. Sony Str-Dh190 model amfiyi alarak kullanmaya başladım ama açıkcası seslerin cızırtılı gelmesi tonlamaların istediğim gibi olmamasından şikayetçiyim. Başka bir amfi ile deneme fırsatım olmadı. Sizce bu hoparlörlere bu amfi uyumlu değil mi? Dh190 giriş seviyesi bir amfi demişlerdi. Hoparlörlerim yeni gibi pırıl pırıl ama istediğim performansı alamıyorum malesef :( Önerebileceğiniz amfi var mı? Hifi müzik işlerinde yeniyim yardımcı olursanız sevinirim. |
Heco Precision 200 için amfi önerisi lütfen.
-
-
Hoparlörleriniz 1981 yapımı bir ürün, nasıl pırıl pırıl oluyor tam anlayamadım ama cızırtı vs dediğiniz için bir yerde bir sorun olduğu aşikar.
Öncelikle hangi kaynakla dinlerken cızırtı çıkıyor. Arada kullandığınız kablolar sağlam mı? Bağlantıları düzgün yaptınız mı?
Bunun yanı sıra hoparlör eski olduğu için onda da bir arıza olması olası. Bunu anlamak için de hoparlörü başka bir amfi ile denemeniz lazım.
Başka amfi ile de ses cızırtılı çıkıyorsa sorun hoparlörde denebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sony dh190 amfim ile bilgisayara bluetooth la bağladım. Bilgisayara direkt stereo kablo ile de bağladım. Hoparlörler Almanya'dan geldi ilk günkü temizlikte sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tam olarak cızırtı demeyelim de mesela bazı sesleri kaldıramıyor gibi cızırtılar geliyor. Bu amfi ile direkt uyumsuz diyemeyiz o zaman değil mi? Net tertemiz berrak ses alamıyorum derdim bu :) Bazı şarkılarda ise şaşırtıyor güzel geliyor. Her zaman olan bir cızırtı durumu değil
-
aynı zamanda bilgisayara stereo kablo ile de bağladım. Yani bir tarafı rca bir tarafı stereo kablo yardımı ile amfiye giriş yaptım.
-
O cızırtı bluetooth ile mi oluyor? Yoksa rca ile de mi oluyor bluetoothtan kaynaklı da olabilir.
Kaynak olarak rca üzerinden medya veya cd player ile de denediğinizde gene tatmin etmiyor mu?
-
bluetoothda da oluyor. sanki amfiyle hoparlör eşleşmedi gibi bir izlenim var bende.
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X