Şimdi Ara

Hedef Tm1 15k (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aha itu ekonomi isteyen birini buldum sonunda :) yalniz degilmisim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

Benimde heded tm1 35-40 k arasi. Matematigim sıkıntı. Bu arada yanlış sayınız fazla gibi emin olmadığınızı isaretlemeyin bence ortalama 5 net civari kaybınız oluyor. Her net çok önemli.

Evet aslında bu işaretleme işini biraz abartiyor gibiyim. Daha dikkatli olmaya çalışacağım teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

hocam benimde netler hemen hemen aynı hedef odtü iktisat olmazsa bilkent. %50 ulaşırız inşallah hedeflerimize

İnşallah hocam inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Lafonten1903

Aha itu ekonomi isteyen birini buldum sonunda :) yalniz degilmisim

Genelde Odtü iktisat istiyor hedefimize yakın olanlar hocam.
    Sene sonunda İtü de görüşmek dileğiye inşallah kazanarız.
  • baymeursault B kullanıcısına yanıt
    İnsallah kardesim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de İtü ekonomi istiyorum inşallah sene sonunda emeklerimizin karşılığını alırız ama bence bu sene itü 13k'ya kadar yükselir çünkü neredeyse yeni ve her sene 1-2k yukarı çıkıyor. Bu yüzden biraz daha sıkmakta fayda var. Yapacağız bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncutavsan

Ben de İtü ekonomi istiyorum inşallah sene sonunda emeklerimizin karşılığını alırız ama bence bu sene itü 13k'ya kadar yükselir çünkü neredeyse yeni ve her sene 1-2k yukarı çıkıyor. Bu yüzden biraz daha sıkmakta fayda var. Yapacağız bu işi

Aynen hocam her sene az da olsa sıralaması yükseliyor. Sen de şu an durumlar nasıl?

• baymeursault B kullanıcısına yanıt
    Çok şükür hedeflediğim gibi şu sıralar 100 civarı geliyor netler. Ben fen de yapıyorum ama .
  • ben t1 de 22 bindim ygs mat 23 netti yani matematiğin çok da sıkıntı yaratacak gibi durmuyor. mental olarak da hazırsan olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncutavsan

Çok şükür hedeflediğim gibi şu sıralar 100 civarı geliyor netler. Ben fen de yapıyorum ama .

Sınavda 100 net civarı yapabilirsen bence fene hiç gerek yok. Bende bu aralar 80-90 net arası takılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubbachuck

ben t1 de 22 bindim ygs mat 23 netti yani matematiğin çok da sıkıntı yaratacak gibi durmuyor. mental olarak da hazırsan olur bence

Çok sağ olun hocam içime su serptiniz. Mezun olduğum için mental açıdan geçen seneye göre daha iyiyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.