Şimdi Ara

hedef tutturamama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler malum geçen sene yaşandı.Sizce bu senede Yaşar mıyız bu sorunu bizim rehberlik hocası tercihleri stratejik yapamadıkları için açıkta kaldılar diyor sizce nasıl olacak bu sene ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

Beyler malum geçen sene yaşandı.Sizce bu senede Yaşar mıyız bu sorunu bizim rehberlik hocası tercihleri stratejik yapamadıkları için açıkta kaldılar diyor sizce nasıl olacak bu sene ?

puanlar biraz düşer 2012 sbs gibi olur
    ama stratjik düşünmek te etkili
    ben kesin alacagım 1-2 lise bırakacam tercihin sonuna
  • quote:

Beyler malum geçen sene yaşandı.Sizce bu senede Yaşar mıyız bu sorunu bizim rehberlik hocası tercihleri stratejik yapamadıkları için açıkta kaldılar diyor sizce nasıl olacak bu sene ?

hem biz tercihimizi bu seneki yükselmiş puanlara göre yapacağımızdan puanlar düşerse terçihe yazmadığımız bile çıkabilir
  • Bizim hocalarımız siz en iyi puanı yapın gerisi kolay diyorlar haklılar aslında ama bir hedefin olursa kolay olur. İnşallah açıkta kalmayız korkmamalıyız bence yani herşeyin yolu var o lise olmazsa başka lise en kötüsü açıköğretim :))
  • Doctor Doom kullanıcısına yanıt
    Hedefim aaal dı son nakilde oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

quote:

hem biz tercihimizi bu seneki yükselmiş puanlara göre yapacağımızdan puanlar düşerse terçihe yazmadığımız bile çıkabilir

Evet ama puanlarda bariz artış okumasını sanmıyorum yine ortalama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.