Şimdi Ara

Hedefi 10k ve üstü olan tmciler buraya. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iyibilirdik

Ve Meslek lisesinden tip kazananlar size dotuyle guldu..
    ağzımı bozmamak için kendimi tutuyorum. dediğimden hiçbir şey anlamamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC01B0A86

Hocam seninde o potansiyelin olsaydı o zaman mantıken ilk seneden giderdin? Bunlar çok saçma sorular direk deseniz hedefi iyi olan tmler gelsin etsin diye sorun yok çözmeyeni görür atardınız yok şu puanı yok bu puanı arkadaşım 387 aldı teogtan geçen sene sayısal 7419 oldu yani bunlarla mı ölçüt belirliyorsun kolejlerde o kadar 460 470 alan çocuk var bir bebe geldi bizim sınıfa 370 mi ne almış hepsini geçmesi 3 ay sürmedi yanlış düşünüyorsunuz bence
    hocam zaten bu ölçütlerin altında olan insanların yapıp edemediğine dair yargıda bulunmadığımı 33 kez yazdım bu konuda burası tartışılmıyor aramızda ama ölçüt koymayı tartışabiliriz gereksiz gerekli diye
  • ilk100aslanı kullanıcısına yanıt
    Sen kac k dan mezuna kaldim merak ettim insanlari bu derece oks puanini soracak derecede olcuyorsan bi ilk 600 700 e girmissindir heralde ki o bile bu hakki vermez .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sen kac k dan mezuna kaldim merak ettim insanlari bu derece oks puanini soracak derecede olcuyorsan bi ilk 600 700 e girmissindir heralde ki o bile bu hakki vermez .
    dostum iqun hakkında sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. cevap verme buna da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk100aslanı -- 3 Kasım 2019; 13:15:38 >
  • ilk100aslanı kullanıcısına yanıt
    Sana mi sorucam . insanlara lise puaniyla olcut koyabildiginize gore kolelesmis bir beyniniz var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sana mi sorucam . insanlara lise puaniyla olcut koyabildiginize gore kolelesmis bir beyniniz var
    hala başlangıçtaki o mantığı anlayamamışsın. belli bir makuliyet düzeyinde mantıklı bir ölçüt insanın hangi lisede okuduğunu yüzde yüz çalışmazdı fakat belirli bir verimlilikte çalışırdı. ben kimseye salak,gerizekalı demedim demiyorum da cümlelerimi bana tekrar ettiriyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.