Şimdi Ara

Hedefi İlk 1k | Güncelleme | Tavsiyeler Bekleniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
7
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vikingr

Son sınava girdin mi

Sende kenttesin anlasilan hangi siniftasin veya mezunmusun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bine girmen için önce bu konuyu kapatman gerek Çünkü ilk bine giren adam çalışma planını ve düzenini kendi oluşturur

• Genç kendine 5k hedef koysan biraz daha gerçekçi bi hedef olur Türkçenin min 35 lere çıkması lazım dil anlatim bilmeden bile min 30 olmalı onun dışında Matta 5 k için 35-36 lara sabitlemen şart fen de sanırım bilgi eksikliği var onları halledersen 35 leri gorebilirsin başarılar dilerim

• 1k biraz hayal gibi duruyor ama dene bakalım
  • --Aydın-- - kullanıcısına yanıt
    Mezunum gecen sene de ordaydim bu sene de ordayim sen ?

• İlk bin hedefliyorsan burada işin ne ? Yiyip sıçıp ders çalışıcaksın

• Hedefi ilk 1000 olan birinin burada işi olmaması..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs den sonra lys yi boslama

• İlk binde benim tanıdığım 6-7 kişi var bu forumdan.(bide ben ) Hatta tr mf-3 23.sü var forumdan. Yani gece gündüz çalışmadım hiç de. Aktivitelere de yer bulabildim. Fen sosyal düzeliyor da türkçeye dil bilgisi çalışsan hatta fullesen dil bilgisini gene 32 net ediyor. Bu yeterli değil ilk bin için. Ayrıca obp n de düşük. Benim 94.99 iken 582 den 618. Liğe attı. Ama sağlam planlı bir çalışmyla girebilirsin.

• Hocam sen sallama ilk 1k hayal diyenleri falan. Benim de eylül gibi sizden farklı olarak tr ve fenim 30 35 civariydi. Tr paragraflardan genelde kacirmazdim dil bilgisi sıkıntım vardı. 115 civarı yapıyordum Şubat'ta sosyali de bitirince 150 civarlarına çıkmıştım sınav da 140 civarı geldi. Yaklaşık 2.5 3k geldi. 1k icin bu kadar YGS fazlasıyla yeterli bir an önce lysye yonelmenizi öneririm. Eylül de limitten girin okuldan ayrı olarak lysde de ilerleyin okul çok özen gostermezse limit ve türevin başını ilk dönem integrale kadar da ikinci dönemde bitirirler.

Youtubedan veya güvendiğiniz başka kaynaklardan LYS çalışın özellikle matematik. Fen için YGS LYS ayrımı pek gözetmeyin ama ilk önce YGS konularını hızlıca aradan çıkarıp LYS çalışmaya başlayın. Konular bitince sürekli deneme ve LYS şeklinde ilerleyin 1 ay kalana kadar. Düzenli çalışın subata doğru sosyali de bulabilirseniz femin konu anlatimlisini öneririm 1 ayda tarih coğrafya aradan çıkıyor tempoyu kaybetmezseniz. Son 1 2 hafta çıkmış ygsleri öneriyorum. Müfredata ait olmayan bir çok soru olmasına rağmen bir yayının soru tipine alışıyor gibi oluyorsunuz. Mesela ard arda 10 tane aynı yayin deneme cozersiniz netlerinizin istikrarlı bir şekilde arttığını görürsünüz ardından farklı yayına geçince birden net düşmesi olur onun sebebi farklı soru tipleridir. Osymnin her sene farklı soru tipleri vardır ve YGSlerini cozdugunuz zaman YGS size biraz daha yakın gelir. Başarılar.

• Dil bilgisi cok kolay hocam . Yazim falan saymazsak 1 haftada bitirirsin netlerin artar

• Öncelikle teşekkürler herkese,

Hedefin yüksek olduğunun farkındayım ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Eylül ayında yaptığım tüm deneme sınavlarının sonuçlarını ayrıntısıyla paylaşacagım. O zamana kadar konu aktif olmaz. Vakti gelince hortlatacağım. Herkese iyi günler ve başarılar

• Mu1940sa M kullanıcısına yanıt
    Bal

• Hocam o turkce yi acilen yukseltin zaten sayisal ogrenciler turkce den fark atiyolar

Benim turkiye 8.si arkadasimla sayisal netlerim ayniydi onun turkce tamdi benim 4 yanlis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor Reid -- 10 Ağustos 2017; 11:56:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.