Şimdi Ara

Hedefin azami can miktarının %4'ü hasar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

Orijinalden alıntı: Glamdring26

quote:

Orijinalden alıntı: Whituryd

quote:

Orijinalden alıntı: Rauge

Azami can yüzdesine göre vurmak: Rakibin ne kadar canı olduğu farketmez hep maksimum canının %'leri şeklinde vurursun.Mesela Vayne'in W'su daima maksimum canın üzerinden vurur.
    Mevcut can yüzdesine göre vurmak: Rakibin ne kadar canı olduğu vuracağın hasarı etkiler. Örneğin %4 mevcut can vuran bir yetenek 2000 canlı rakibe 80 vururken 1000 canlı bir rakipe 40 vurur.
    Eksik can yüzdesine göre vurmak: Rakibin vurduğun andaki canı ve maksimum canı ne kadar vuracağını etkiler. Örneğin 2000 azami canlı bir rakip 2000 candayken bu etki sana ekstra bir hasar sağlamaz ama 2000 azami canlı bir rakibin 1000 cana sahipse (yani canının %50'si yok ise) sen eksik canı olan 1000'in %4'ü şeklinde vurursun.Bu da vuracağın damage 40 olur demek.

Azami can yüzdesine göre vurmak bunlar içerisinde en kuvvetlisi,rakibin durumu farketmeksizin ekstra hasarın sabit bir şekilde duruyor.
    Mevcut can yüzdesine göre vurmak harass (rahatsız etme), rakibini dürtme konusunda güçlüyken; eksik can yüzdesine göre vurmak ise bitirici vuruşlar yapmak için daha güçlü.

Not:Bu etkilerin tamamı savunmalardan etkilenebilir.Sadece Vayne'in W'su gerçek hasar vurduğu için bu güçsüzleştirmelerden etkilenmiyor.Örneğin 2000 canlı bir rakipe %8 azami can vuran bir karakter normalde 80 vurması gerekirken 55-70 arası bir hasar verir iyi ihtimalle.

Helal olsun. Şu mesajı alıntılayım da bi bulunsun elimin altında.

vayne in w su 2000 canli adama %8 maximum can degeriyle vurursa tam 160 vurur ne eksik ne fazla. Yani ustteki not yanlis

adam vayne'in w 160 vurmaz dememiş ki. vayne dışındakiler şampiyonlar en fazla normal olarak 80 vurması lazım demiş

yoksa ben mi yanlış okumuşum

Dediğiniz gibi de olabilir ama ben bu şekilde anladım

• 400/2000 canı olsun düşmanın

Azami canının %10'unu vurursan 200
    Eksik canının %10'unu vurursan 160
    Şu anki canın %10'unu vurursan 40

vurursun.
  • Arkadaşlar 2000'in %8'i 160 olacaktı.Ben yukarıda hep %4 üzerinden örnek vermişim kafam karışmış olsa gerek yine 80 yazmışım oraya, düzelttim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.