Şimdi Ara

Hedefiniz Nedir? Hedefinize Yakın Mısınız? [İÇERİ GEL!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 Temmuzda sınav açıklandığı zaman girmek istediğiniz sıralama hedefiniz ne?

ve şu anda kendinizi o hedefe yakın görüyor musunuz?

• sayısal yerleştirmede ilk 35bin

hayır görmüyorum fiziğim çok kötü kimyam ne halde belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bir şey olsun
  • Hedefim hepsini fullemek, tek atmak, caydırıcı ve etkin gücümü kullanarak hedefe ulaşmak.
  • Hedef ilk 20k bu gidişle çok daha iyi olacak gibi

• Hedef yerleştirmede 15k da kalabilmek obp düsük 12k olmam lazım en kötü ama hedefime pek yakın görmüyorum kendimi özdebir sonuclarım bunu gösterio

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexander107 kullanıcısına yanıt
    Üni-bölüm olarak nedir ?

• TM için ilk 20k
    Hukuk istiyorum.Hukuk fakültesine girebileceğimi düşünüyorum ama ilk 20k hedefinden çok uzağım. Puanlama sitelerine baktığımda yapabileceğim en iyi neti yazdığımda bile 25k geliyor
  • Bilmiyorum dengesizlik var. Bir orta üstü diyor 35 yapıyorum orta seviye diyor 30 yapıyorum bende anlamadım
  • drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    Özdebir siralama nasıl hocam

• Hocam kurumdan heralde Daha Bizimkiler Açıklanmdı Ama Türkçe 28.50 Mat 36,25 Fen 15 Sosyal 13Net yksnin Sadece Matını Yaptım Fenim Çok Kötü Diye Çözmedim Bile Sınavı Mat 21 fen Hiç Bakmadım Ama Baksam Yapamazdım Zaten Hiç Bilmiyorum Bu Yüzden Uzağım Baya Hedefme

• Hedef tip,hedefe yakinligim 12lerin gelisimiyle beraber ,sene basindan sene sonuna dogru gitgide azaliyor.

Tek care gevsemeyip benim de kendimi gelistirmem.

• Hedef tıp ama rekabet çok arttı sınav ertelendiği için 12ler derse sarıldı buda endişe verici .

• drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    Benimde özdebir türkçe 33 matematik 28 fen 15 sosyal 14 hedefim 30k hocam yks de mat 20 fen 25 bende biraz hedefden uzak gibiyim de bakalım :)

• Hedefim 30-40 bin aralığı. Kırık OBP var en kötü 20 bin yapıp ancaak 30-40 bin sıralamasına girebilirim diye düşünüyorum. Bir de ders çalışmayı fazla bıraktım umarım en kısa zamanda geri başlarım.
  • Hedef Kocaeli Tıp 8-9k Uçuk hedef İstanbul’da tıp 4k

Şuan baya uzağım hedefime Töder 4k Özdebir1 3k Özdebir 2 1.4k (şimdilik). Dershane denemeleri kötü geliyor 2’dir sınıf düştüm bu hafta. Aşırı motivasyonum kaydı mezunum yine olmayacak diye korkuyorum ve çalışamıyorum artık yıldım be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.