Şimdi Ara

Hedefler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıf öğrencisiyim hedefim ytü bilgisayar. Sınavımı riske atmamak için 11 in başından beri çalıştım veya çalışmaya çalıştım ve bir çok başaran insanı izledim dinledim hepsi genel olarak disiplin, kararlılık ve verimden bahsediyorlar ben de kendime bir program yaptım günde 10 saat çalışma ile 1 hafta yaptım (eskiden 1 saat masada oturamıyordum ama 11 in başından beri az-çok ders çalışa çalışa bu hale geldim) ve aslında o kadar da yorulmadım ve beni öldürmedi bunu arada tatil günleri koyarak sınava kadar çalışmayı düşünüyorum.

Eskiden beridir Barış Özcan izleyicisiyim zinciri kırma taktiğini çok severim ben de bir zincir oluşturdum sınav gününe kadar. Zincirimi kırmamayı planlıyorum.

• Hocam eğer temeliniz varsa günde 10 saat çalışmak çok ütopik.Biraz azaltabilirsiniz bence bu süreyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraş Ali -- 28 Mayıs 2021; 21:7:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harbiden bence de günde 10 saat ile hayatı kaçırırsın patlarsa fena patlar 5 saat çalış ama sınava kadar her gün çalış başarı gelir zaten ama illaha çalışacam diyorsan ve başaracağına inanıyorsan da helal olsun şimdiden

• ilk günler 12 şer saat ilerledim ama fazla oldu 10 saate çektim fazla olmaz diye düşünüyorum

• hocam şu an 10 la başlarsanız ilerleyen dönemde çok bunalırsınız ben de 11 sonu aynısını yapmıştım sonra sene boyunca çok dalgalı bir çalışma saatim oldu. 5-6 saat ideal bence şu anlık yine kendiniz bilirsiniz ama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 saat az geliyor sanki gün boşa gitmiş gibi hafta sonları çalışmıyorum zaten. Eskiden sosyal hayatım vardı ama şuan yok, kendimi boş hissediyorum. Hafta sonları da genelde kitap dizi vs ile geçiriyorum.

Covid den önce pek çok arkadaşım vardı ama şuan onlardan herhangi birisiyle konuşurken sanki onlar çok eksik gibi ve saçma şeyler yapıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.