Bu sene sınava yeni giricem ancak henüz hala hedeflerim konusunda netleşemedim sözelim çok iyidir sayısalım ise berbat matematiği ise zorluyucaz bu sene. TM 3 ya da TS 1'den girmeyi düşünüyorum. Bunlardan 4 bölüm var aklımda birincisi tabii ki hukuk ama matematikten dolayı korku var içimde geleceğini düşünürsek ise herkesin artık isteyince elde edebileceği bir bölüm oldu geleceği ne kadar parlak bilinmez, ikincisi sosyal hizmetler bu bölümü bitirdikten sonra kpss'den gerekli puanı alınca çok iyi maaşla iyi yerlere atanılabildiğini duydum ve esas şey ise yeteneklerime bağlı olarak haraket etmek istiyorum yazmayı çok seviyorum elimde sürülerce yazdığım dizi, film, reklam senaryoları var gelecekte bir ajans sahibi yapım şirketi sahibi olmak istiyorum hem dizi, film hem de reklam açısından bu yüzden iyi bir üniversitenin sinema-televizyon bölümünü bitirmeyi dışarıdan ise reklamcılığı da bitirmek istiyorum, sizce hangisi daha mantıklı? Hangisinin geleceği daha parlak hangisinde hedeflerime ulaşırım?
hayalinin peşinden koş o meslek dunyanın en gereksız meslegı olsa bıle.Cunku sevdıgın ıste herzaman basarılı olursun.