Cevizi ikiye böl kolyeyi içine koy sonra cevizi yapıştır...Sonra Cevizi ağzı ile kırmasını söyle ve kırsın Kolyeyi görsün ve bayılsın.....Sonra..............
quote:
Orjinalden alıntı: Prince*
Cevizi ikiye böl kolyeyi içine koy sonra cevizi yapıştır...Sonra Cevizi ağzı ile kırmasını söyle ve kırsın Kolyeyi görsün ve bayılsın.....Sonra..............
sonra...... eve götür kızı
quote:
Orjinalden alıntı: rizabardakci239
evlerini biliyorsan kargocu kıyafeti ile git kapıyı onun açması lazım değilse imza için çağırırsın seni görünce şaşıracaktır ismi mesele pınar olsun " pınar hanım buyrun hediyeniz aa pardon kargonuz " de bi gülümseme at sonra ayrıl ordan , devamını ceptn konsrsunz beğndim beğenmedim muhabbetleri işte
Biraz fazla hayali olmamış mı o
quote:
Orjinalden alıntı: .bedo.
quote:
Orjinalden alıntı: rizabardakci239
evlerini biliyorsan kargocu kıyafeti ile git kapıyı onun açması lazım değilse imza için çağırırsın seni görünce şaşıracaktır ismi mesele pınar olsun " pınar hanım buyrun hediyeniz aa pardon kargonuz " de bi gülümseme at sonra ayrıl ordan , devamını ceptn konsrsunz beğndim beğenmedim muhabbetleri işte
Biraz fazla hayali olmamış mı o
yapılmıcak bişe değil tabi kızın ailesi arıza tipten olmayacak , geçenlerde konyanın bi ilçesinde kıza msj atmış sevgilisi seni seviyorum diye , kızın abileri elemana işkence edip öldürmüşler eğer öyle sakat bi aile yapısı varsa dediklerim iptal arkadaşın dediği gibi hayal hayal
upupupupupup
pasta yada kurabiye gibi bir şeyin içine koyup bunu pişir. sonra da kızarkadaşına hediye et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme