Şimdi Ara

Hediye :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cevizi ikiye böl kolyeyi içine koy sonra cevizi yapıştır...Sonra Cevizi ağzı ile kırmasını söyle ve kırsın Kolyeyi görsün ve bayılsın.....Sonra..............
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Cevizi ikiye böl kolyeyi içine koy sonra cevizi yapıştır...Sonra Cevizi ağzı ile kırmasını söyle ve kırsın Kolyeyi görsün ve bayılsın.....Sonra..............

sonra...... eve götür kızı

• quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

evlerini biliyorsan kargocu kıyafeti ile git kapıyı onun açması lazım değilse imza için çağırırsın seni görünce şaşıracaktır ismi mesele pınar olsun " pınar hanım buyrun hediyeniz aa pardon kargonuz " de bi gülümseme at sonra ayrıl ordan , devamını ceptn konsrsunz beğndim beğenmedim muhabbetleri işte

Biraz fazla hayali olmamış mı o

• quote:

Orjinalden alıntı: .bedo.

quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

evlerini biliyorsan kargocu kıyafeti ile git kapıyı onun açması lazım değilse imza için çağırırsın seni görünce şaşıracaktır ismi mesele pınar olsun " pınar hanım buyrun hediyeniz aa pardon kargonuz " de bi gülümseme at sonra ayrıl ordan , devamını ceptn konsrsunz beğndim beğenmedim muhabbetleri işte

Biraz fazla hayali olmamış mı o

yapılmıcak bişe değil tabi kızın ailesi arıza tipten olmayacak , geçenlerde konyanın bi ilçesinde kıza msj atmış sevgilisi seni seviyorum diye , kızın abileri elemana işkence edip öldürmüşler eğer öyle sakat bi aile yapısı varsa dediklerim iptal arkadaşın dediği gibi hayal hayal

• upupupupupup
  • pasta yada kurabiye gibi bir şeyin içine koyup bunu pişir.
    sonra da kızarkadaşına hediye et.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.