Şimdi Ara

Hediyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yönetimde yer verdiğimiz arkadaşlarımız biliyorsunuz yıllardır gönüllülük esasına göre fedakarlık yaparak katkı sağlıyor. Bir süre sonra yöneticilerin ilk zamanki hevesleri olmadığı için onları ayakta tutamıyoruz. Gün geçtikçe uzaklaşıyorlar. Onları ateşleyecek, beraberliğimizi pekiştirecek şeyler yapmak gerekiyor. Toplantılar ve organizasyonlar çok iyi olur ama herkesin katılma imkanı olmuyor ne yazık ki.

Benim tavsiyem en azından 3 aylık periyotlarla fazlaca emek sarf eden arkadaşlarımızı ödüllendirelim. Ona Donanımhaber Şirketi olarak Hediye alıp gönderelim. Ben bu şekilde uygulama olmasını yıllardır istiyorum.

Bu iş için belirli bir bütçe ve kişi sınırı belirlersek geriye kalan kısmı ben organize edebilirim. Ya da her şeyi ofistekiler halletsin ama lütfen bu tür uygulamamız olsun.

• Destekliyorum.
  • +1905 destekte benden.

Önerilerim :

- Tüm yetkili arkadaşlara kupa, kalem gibi eşantiyon ürünlerden gönderelim, kendilerini önemsediğimizi hissetsinler.

- Ayın moderatörü gibi bir şey yapabiliriz. Hem hareket hem de şevk getirir.

- Yöneticiler için bir watsapp grubu ayarlayalım. Oradan kaynaşmak daha iyi olur.
  • Bu teşvik işini bir türlü halledemedik.Hatta plaket olayına bile Gün başkan sıcaktı zaten.Ama biz aksiyon alamadık sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlarım selamlar hepinize.

Bu hediye veyahut teşvik ile alakalı Çağrı hocam konuyu açmıştı ama uzak kaldık biraz:)

Şimdi yetkili arkadaşlarımızdaki son dönemlerde performans düşüklüğünü hepimiz gözlemliyoruz.Tüm arkadaşlar yetki alırken heyecanla alıp çalışmaya başlıyorlar.Ancak ilerleyen dönemlerde bu çalışma iyice zayıflıyor.Aynı şekilde monoton bir işleyiş gibi düşünülüyor.Buna hem canlılık getirmek hemde çalışma azmini artırmak adına birşeyler yapmalıyız diye düşünüyorum.

Mesela ödüller olabilir,hediye çekleri olabilir.Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.Böyle olursa yetkili arkadaşlarımızda bu vesile ile çalışma azmini hız kesmeden devam ettirirler.

Bununla alakalı nasıl bir çalışma yapabiliriz,neler yapabiliriz,yada sizin ne gibi fikirleriniz var duymak isterim.

Gun başkanda onay verirse ve bu çalışma için firikirlerini beyan ederse çok iyi olur:)

• Kesinlikle katılıyorum.

Yönetimden her ayrılan arkadaş istisnasız arkadamızdan sallıyor. Sallamaları pek mühim değil ancak görünen o ki her yönetici bir süre sonra ya forumdan soğuyor ya da emeklerim boşa gidiyor hissiyatına kapılıyor.

Bu düşünceyi ortadan kaldıramasakta çam sakızı çoban armağanı hediyelerle bu süreyi geciktirebiliriz. Hem yöneticilerin yetkili olduğu süredede verimini maksimuma çıkarırız.

Bu iş sende bitiyor Gün başkan, sesimize kulak ver :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Kesinlikle katılıyorum.

Yönetimden her ayrılan arkadaş istisnasız arkadamızdan sallıyor. Sallamaları pek mühim değil ancak görünen o ki her yönetici bir süre sonra ya forumdan soğuyor ya da emeklerim boşa gidiyor hissiyatına kapılıyor.

Bu düşünceyi ortadan kaldıramasakta çam sakızı çoban armağanı hediyelerle bu süreyi geciktirebiliriz. Hem yöneticilerin yetkili olduğu süredede verimini maksimuma çıkarırız.

Ben arkanızdan salladım mı læ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • susun Oğuz geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Kesinlikle katılıyorum.

Ben arkanızdan salladım mı læ?

Söz meclisten dışarı Oğuz başkan, sen herkes misin

• Öpüyorum ikinizi de.
  • quote:

Öpüyorum ikinizi de.

Heh beni öpme sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

quote:

Öpüyorum ikinizi de.

Heh beni öpme sen.

Hediyeler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.