Şimdi Ara

Heeelp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forum AVMden geliyorum. Gold,Media Markt ve Teknosa ya baktım.

SE w995 695 - SE c903 399 - Nokia 6700 500 tl. (nokiayı annem istiyor :D )

Se'ler verilen paraya degermi ?

Bide baska önerisi olan ? (dokunmatik weya nokia e serisi olmasın )

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezai33

Up
    Bi mucize gerek sanırım birinin cevp yazması icin
  • quote:

Alıntıları Göster
    6700 o parayı hak etmiyo bence htc wildfire bak derim
    w995 dede android yok

c903 alacağınada w715 veya ve66 al çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollektivist -- 17 Eylül 2010; 22:17:16 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    kullanım ihtiyaçları doğrultusunda değişiyor.
    Se'nin w serisi müzik dinlemek için, c serisi fotoğraf için. 6700 ise symbian'lı bir telefon yani biraz ondan biraz ondan ortaya karışık gibi :)
    Ama 6700'ın hepsinden daha şık durduğu kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: morqos

kullanım ihtiyaçları doğrultusunda değişiyor.
    Se'nin w serisi müzik dinlemek için, c serisi fotoğraf için. 6700 ise symbian'lı bir telefon yani biraz ondan biraz ondan ortaya karışık gibi :)
    Ama 6700'ın hepsinden daha şık durduğu kesin

Alıntıları Göster
    Fiyatı 600ü gecmemesi gerek. Onun dısında ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.

Fazla fotograf ceken biri degilm. Ara sıra hatıra amaclı bi iki foto o kadar .

Ama müzik cok asırı olmasa da dinlerim . Motorola yı oldum olası sevmediim

• quote:

Fiyatı 600ü gecmemesi gerek. Onun dısında ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.

Fazla fotograf ceken biri degilm. Ara sıra hatıra amaclı bi iki foto o kadar .

Ama müzik cok asırı olmasa da dinlerim . Motorola yı oldum olası sevmediim

Alıntıları Göster
    yanlış anlamada foto çekmiyceksen müzik dinlemiceksen bu kadar pahalı modellere nie bakıosun ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    msnm hacklandı lütfen yardım
    17 yıl önce açıldı
    Yardımm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollektivist

yanlış anlamada foto çekmiyceksen müzik dinlemiceksen bu kadar pahalı modellere nie bakıosun ki

Alıntıları Göster
    Asıl sen yanlıs anladın. Fotograf da cekerim müzikde dinlerim . Ama herkes gibi günde 5 10 foto cekmem. " abartmam "
  • quote:

Asıl sen yanlıs anladın. Fotograf da cekerim müzikde dinlerim . Ama herkes gibi günde 5 10 foto cekmem. " abartmam "

Alıntıları Göster
    Yine cevap kesildi
  • Sizin kullanım ihtiyaçlarınıza göre değişiyor. C903 kamera odaklı bir seriye ait cihaz. W995 ise müzik odaklı bir seriye ait cihaz. 6700 Slide ise hem kamera hem de Symbian olması sebebiyle daha geniş kullanıcı kitlesine hitap eden bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Sizin kullanım ihtiyaçlarınıza göre değişiyor. C903 kamera odaklı bir seriye ait cihaz. W995 ise müzik odaklı bir seriye ait cihaz. 6700 Slide ise hem kamera hem de Symbian olması sebebiyle daha geniş kullanıcı kitlesine hitap eden bir cihaz.
    dostum git w715 bul :)ne aşırı nede çook kötü bir telefon aksine tasarım şıklık bakımından ve müzik konusunda süper telefondur...350 tl fiyatı var...şarj iyi kamera orta anı kaçırmamak için...kaliteli malzeme mesaj yazması kolay.. wi-fi sorunlu o kadar.. o da çok problem olmaz diye düşünüyorum... bnce gidip parasını hak etmeyen telefona o kadar paralar verme...
  • SE W715, bu telefonun iki rengi de çok hoş ve özellikleri de gayet iyi.....

quote:

Orijinalden alıntı: yk_190522

dostum git w715 bul :)ne aşırı nede çook kötü bir telefon aksine tasarım şıklık bakımından ve müzik konusunda süper telefondur...350 tl fiyatı var...şarj iyi kamera orta anı kaçırmamak için...kaliteli malzeme mesaj yazması kolay.. wi-fi sorunlu o kadar.. o da çok problem olmaz diye düşünüyorum... bnce gidip parasını hak etmeyen telefona o kadar paralar verme...

• quote:

Alıntıları Göster
    6700 s degl bahsettigim . Onu gectim zaten SE alıcam.

Genelde müzik dinlerim. O yüzden tercihim walkman serisinden yana olcak gibi. w995 güzel gözüküyor . ama biraz tuzlu

w715 e gelince . Vodafone satıyormus sadece . E haliyle sim kilitli oluyor. Bunu kırabilirmiyim bilmiyorum. Kıramam gibi gözüküyor cünkü böyle seylerde tecrübe sahibi degilim.

• quote:

6700 s degl bahsettigim . Onu gectim zaten SE alıcam.

Genelde müzik dinlerim. O yüzden tercihim walkman serisinden yana olcak gibi. w995 güzel gözüküyor . ama biraz tuzlu

w715 e gelince . Vodafone satıyormus sadece . E haliyle sim kilitli oluyor. Bunu kırabilirmiyim bilmiyorum. Kıramam gibi gözüküyor cünkü böyle seylerde tecrübe sahibi degilim.

Alıntıları Göster
    W715 ana başlığında bu konuda bilgi bulabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

SE W715, bu telefonun iki rengi de çok hoş ve özellikleri de gayet iyi.....

quote:

yapma bunu banaa . icim gidiyor

• quote:

quote:

SE W715, bu telefonun iki rengi de çok hoş ve özellikleri de gayet iyi.....

quote:

yapma bunu banaa . icim gidiyor

Alıntıları Göster
    Çok şık gerçekten, ikisi de birbirinden güzel....Bizde siyahı var.....

• quote:

Telefona sözüm yok .

Ben kendimden süphe ediyorum. Tamam sorunun cözümleri var ama cok kapsamlı . yapamam sonra elimde kalır telefon .
  • quote:

quote:

Telefona sözüm yok .

Ben kendimden süphe ediyorum. Tamam sorunun cözümleri var ama cok kapsamlı . yapamam sonra elimde kalır telefon .

Alıntıları Göster
    Bizim vodafone olduğu için hiçbir müdahale yapmadan kullanıyoruz....

• quote:

Iste sorun orda. Ben turkcell kullanıyorum
  • quote:

quote:

Iste sorun orda. Ben turkcell kullanıyorum

Alıntıları Göster
    1) vodafone'na geçiş yapabilirsin
    2) ana başlıktan yardım alıp türkcell ile de kullanabilirsin
    3) sim kilitsiz satılan yerden alabilirsin (mutlaka vardır)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.