Bildirim
Heeelp
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Bi mucize gerek sanırım birinin cevp yazması icinquote:
Orijinalden alıntı: sezai33
Up -
6700 o parayı hak etmiyo bence htc wildfire bak derimquote:
Bi mucize gerek sanırım birinin cevp yazması icin
Alıntıları Göster
w995 dede android yok
c903 alacağınada w715 veya ve66 al çok daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollektivist -- 17 Eylül 2010; 22:17:16 > -
kullanım ihtiyaçları doğrultusunda değişiyor.quote:
Bi mucize gerek sanırım birinin cevp yazması icin
Alıntıları Göster
Se'nin w serisi müzik dinlemek için, c serisi fotoğraf için. 6700 ise symbian'lı bir telefon yani biraz ondan biraz ondan ortaya karışık gibi :)
Ama 6700'ın hepsinden daha şık durduğu kesin
-
Fiyatı 600ü gecmemesi gerek. Onun dısında ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: morqos
kullanım ihtiyaçları doğrultusunda değişiyor.
Se'nin w serisi müzik dinlemek için, c serisi fotoğraf için. 6700 ise symbian'lı bir telefon yani biraz ondan biraz ondan ortaya karışık gibi :)
Ama 6700'ın hepsinden daha şık durduğu kesin
Alıntıları Göster
Fazla fotograf ceken biri degilm. Ara sıra hatıra amaclı bi iki foto o kadar .
Ama müzik cok asırı olmasa da dinlerim . Motorola yı oldum olası sevmediim
-
yanlış anlamada foto çekmiyceksen müzik dinlemiceksen bu kadar pahalı modellere nie bakıosun kiquote:
Fiyatı 600ü gecmemesi gerek. Onun dısında ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.
Fazla fotograf ceken biri degilm. Ara sıra hatıra amaclı bi iki foto o kadar .
Ama müzik cok asırı olmasa da dinlerim . Motorola yı oldum olası sevmediim
Alıntıları Göster
-
Asıl sen yanlıs anladın. Fotograf da cekerim müzikde dinlerim . Ama herkes gibi günde 5 10 foto cekmem. " abartmam "quote:
Orijinalden alıntı: kollektivist
yanlış anlamada foto çekmiyceksen müzik dinlemiceksen bu kadar pahalı modellere nie bakıosun ki
Alıntıları Göster -
Yine cevap kesildiquote:
Asıl sen yanlıs anladın. Fotograf da cekerim müzikde dinlerim . Ama herkes gibi günde 5 10 foto cekmem. " abartmam "
Alıntıları Göster -
Sizin kullanım ihtiyaçlarınıza göre değişiyor. C903 kamera odaklı bir seriye ait cihaz. W995 ise müzik odaklı bir seriye ait cihaz. 6700 Slide ise hem kamera hem de Symbian olması sebebiyle daha geniş kullanıcı kitlesine hitap eden bir cihaz. -
dostum git w715 bul :)ne aşırı nede çook kötü bir telefon aksine tasarım şıklık bakımından ve müzik konusunda süper telefondur...350 tl fiyatı var...şarj iyi kamera orta anı kaçırmamak için...kaliteli malzeme mesaj yazması kolay.. wi-fi sorunlu o kadar.. o da çok problem olmaz diye düşünüyorum... bnce gidip parasını hak etmeyen telefona o kadar paralar verme...quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
Sizin kullanım ihtiyaçlarınıza göre değişiyor. C903 kamera odaklı bir seriye ait cihaz. W995 ise müzik odaklı bir seriye ait cihaz. 6700 Slide ise hem kamera hem de Symbian olması sebebiyle daha geniş kullanıcı kitlesine hitap eden bir cihaz. -
SE W715, bu telefonun iki rengi de çok hoş ve özellikleri de gayet iyi.....
quote:
Orijinalden alıntı: yk_190522
dostum git w715 bul :)ne aşırı nede çook kötü bir telefon aksine tasarım şıklık bakımından ve müzik konusunda süper telefondur...350 tl fiyatı var...şarj iyi kamera orta anı kaçırmamak için...kaliteli malzeme mesaj yazması kolay.. wi-fi sorunlu o kadar.. o da çok problem olmaz diye düşünüyorum... bnce gidip parasını hak etmeyen telefona o kadar paralar verme...
-
6700 s degl bahsettigim . Onu gectim zaten SE alıcam.quote:
dostum git w715 bul :)ne aşırı nede çook kötü bir telefon aksine tasarım şıklık bakımından ve müzik konusunda süper telefondur...350 tl fiyatı var...şarj iyi kamera orta anı kaçırmamak için...kaliteli malzeme mesaj yazması kolay.. wi-fi sorunlu o kadar.. o da çok problem olmaz diye düşünüyorum... bnce gidip parasını hak etmeyen telefona o kadar paralar verme...
Alıntıları Göster
Genelde müzik dinlerim. O yüzden tercihim walkman serisinden yana olcak gibi. w995 güzel gözüküyor . ama biraz tuzlu
w715 e gelince . Vodafone satıyormus sadece . E haliyle sim kilitli oluyor. Bunu kırabilirmiyim bilmiyorum. Kıramam gibi gözüküyor cünkü böyle seylerde tecrübe sahibi degilim.
-
W715 ana başlığında bu konuda bilgi bulabilirsin...quote:
6700 s degl bahsettigim . Onu gectim zaten SE alıcam.
Genelde müzik dinlerim. O yüzden tercihim walkman serisinden yana olcak gibi. w995 güzel gözüküyor . ama biraz tuzlu
w715 e gelince . Vodafone satıyormus sadece . E haliyle sim kilitli oluyor. Bunu kırabilirmiyim bilmiyorum. Kıramam gibi gözüküyor cünkü böyle seylerde tecrübe sahibi degilim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokmay
quote:
yapma bunu banaa . icim gidiyor
-
Çok şık gerçekten, ikisi de birbirinden güzel....Bizde siyahı var.....quote:
Orijinalden alıntı: sezai33quote:
quote:
yapma bunu banaa . icim gidiyor
Alıntıları Göster
-
quote:
Çok şık gerçekten, ikisi de birbirinden güzel....Bizde siyahı var.....
Telefona sözüm yok .
Ben kendimden süphe ediyorum. Tamam sorunun cözümleri var ama cok kapsamlı . yapamam sonra elimde kalır telefon . -
Bizim vodafone olduğu için hiçbir müdahale yapmadan kullanıyoruz....quote:
Çok şık gerçekten, ikisi de birbirinden güzel....Bizde siyahı var.....
Telefona sözüm yok .
Ben kendimden süphe ediyorum. Tamam sorunun cözümleri var ama cok kapsamlı . yapamam sonra elimde kalır telefon .
Alıntıları Göster
-
quote:
Bizim vodafone olduğu için hiçbir müdahale yapmadan kullanıyoruz....
Iste sorun orda. Ben turkcell kullanıyorum -
1) vodafone'na geçiş yapabilirsinquote:
Bizim vodafone olduğu için hiçbir müdahale yapmadan kullanıyoruz....
Iste sorun orda. Ben turkcell kullanıyorum
Alıntıları Göster
2) ana başlıktan yardım alıp türkcell ile de kullanabilirsin
3) sim kilitsiz satılan yerden alabilirsin (mutlaka vardır)
Benzer içerikler
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- imei yılbaşında sıfırlanır mı
- asker telefonu internetli
- play protect nedir
- telegram video izleme
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X