Şimdi Ara

Heeeyt açılın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben gideli neler yapmışsıynız böle. Hala fake sesleri yükseliyor başlıktan.
    Ben sahte değilim yaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekselina_1981

Ben gideli neler yapmışsıynız böle. Hala fake sesleri yükseliyor başlıktan.
    Ben sahte değilim yaaaaa

Dur ağlama beni de ağlatacaksın.
  • Çok acıklı bir tablo değil mi? Gören herkesin ağlayası geliyı. Sen de ağla. Ben hayatım boyunca ağladım zati. Artık Emrahla bir akrabalığımız olduğunu düşünüyorum. Acıların çocuğu kısmından
    Herkes fake diye bağırınca. Fake ne ola ki dedim. Kardeşim açıklama yapınca anladım. Haa dedim. Demek öyle.
    Ve en başından beri ben fake değilim kampanyası başlattım ama kimse inanmıyı. Niye ola ki?
  • quote:

Çok acıklı bir tablo değil mi? Gören herkesin ağlayası geliyı. Sen de ağla. Ben hayatım boyunca ağladım zati. Artık Emrahla bir akrabalığımız olduğunu düşünüyorum. Acıların çocuğu kısmından
    Herkes fake diye bağırınca. Fake ne ola ki dedim. Kardeşim açıklama yapınca anladım. Haa dedim. Demek öyle.
    Ve en başından beri ben fake değilim kampanyası başlattım ama kimse inanmıyı. Niye ola ki?

Üzülme bu senin hatan değil. FAKE olarak bu foruma girmişsen,sen değil, seni bu hale düşürenler ağlasın.

• @öcüü

sen tam bi delisin..

küçük fake senle niye uğraşıyım.. Senin gibi bi fake i muhatab aldığımdan sevinmelisin bence..

• feyk nassın hajı
  • VAy feyk vay. Çizilmeden bayağı bi zırvalamışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Nothing*

@öcüü

sen tam bi delisin..

küçük fake senle niye uğraşıyım.. Senin gibi bi fake i muhatab aldığımdan sevinmelisin bence..

• quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Çok acıklı bir tablo değil mi? Gören herkesin ağlayası geliyı. Sen de ağla. Ben hayatım boyunca ağladım zati. Artık Emrahla bir akrabalığımız olduğunu düşünüyorum. Acıların çocuğu kısmından

Üzülme bu senin hatan değil. FAKE olarak bu foruma girmişsen,sen değil, seni bu hale düşürenler ağlasın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.