Şimdi Ara

Heider CF1 profesyonel fener (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
12
Favori
97.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tonyali61

quote:

Orijinalden alıntı: cihanturgut

quote:

quote:

Elimden bir çok fener geçti. Orjinal Cree q3 led ile kıyasladığımda ondan daha çok ışık verdiğini söyleyebilirim.

Pil sattığımdan genelde bana her türlü fenerin pillerini değiştirmek için gelirler. Gelmişken fenerleri kurcalamadan, test etmeden de bırakmam :)

Fiyatına göre iyi bir fener. Sadece şarj aleti ve pilinin fiyatı 30 liraya yakın zaten.

şarj cihazı ve pil ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    aliexpreste 2 şer dolardan 4 usd o da 7-8 tl

Bilmiyorum ben ordan da fener getirttim. Bu fenere yaklaşamaz bile.

Trustfire fabrikasının resmi Aliexpress Store'undan aldım. Q5 Led diye söyledikleri fener, benim elimdeki q3 ledlerden bile az aydınlatması var.

Dediğiniz şarj aleti ve pile de güvenmiyorum bu yüzden.

fenerlerin verdiği ışıklar; fenerin ledi , reflektörü , kasası na göre farklılık gösterir , 250 lumen q5 ledi bulunan bir fenerim var buna 450 lumen t6 led satın aldım dx den , led geldikten sonra taktım fakat 250 lumen kadar da ışık vermedi , kafa çapı yaklaşık 20 mm daha geniş bir fenerim vardı ona taktım verdiği ışığa gerçekten inanamadım 1000 lumen ile yanyana koyduğumda arada nerdeyese fark yok gibiydi ; sizin trustfire ye gelince elimde küçük bir fener var 14500 pilli 200 lumen , yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum , kullanıyorum derken çocukların elinde geziyo :) toplam 4 adet pili var 2 si ultrafire 2 si trust fire hala ne pillerde ne de fenerde bir problem yok ,,,, bu fenerlerin ledi tamamen çin malı zaten bu ledleri çinden başka üreten ülke yokkk... onun için bu birileri fenerlere çin taklidi demiş evet haklılar çinliler kendi kendilerini taklit etmişler ...

Memnun olduğunuz trustfire'ın modelini öğrenebilir miyim?

Bendeki tr-q5 olanı. Ben bunu beğenmedim.

Heider cf1'i bırakın. Police c30'un bile yanına yaklaşamaz ki police'teki q3 led.

Fabrikaya bu konu hakkında mail attım. Bu fenerin ledi sahte mi diye. Tabi ki değil dediler.

Aliexpress'teki mağaza da onların resmi mağazalarıymış. Yani benim ürünün taklit olması da söz konusu değil.

Pilleri kaliteli olabilir zaten heider de bir yerlerde yaptırıp üzerine isim bastırıyodur diye tahmin ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Elimden bir çok fener geçti. Orjinal Cree q3 led ile kıyasladığımda ondan daha çok ışık verdiğini söyleyebilirim.

Pil sattığımdan genelde bana her türlü fenerin pillerini değiştirmek için gelirler. Gelmişken fenerleri kurcalamadan, test etmeden de bırakmam :)

Fiyatına göre iyi bir fener. Sadece şarj aleti ve pilinin fiyatı 30 liraya yakın zaten.

şarj cihazı ve pil ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    aliexpreste 2 şer dolardan 4 usd o da 7-8 tl

Bilmiyorum ben ordan da fener getirttim. Bu fenere yaklaşamaz bile.

Trustfire fabrikasının resmi Aliexpress Store'undan aldım. Q5 Led diye söyledikleri fener, benim elimdeki q3 ledlerden bile az aydınlatması var.

Dediğiniz şarj aleti ve pile de güvenmiyorum bu yüzden.

fenerlerin verdiği ışıklar; fenerin ledi , reflektörü , kasası na göre farklılık gösterir , 250 lumen q5 ledi bulunan bir fenerim var buna 450 lumen t6 led satın aldım dx den , led geldikten sonra taktım fakat 250 lumen kadar da ışık vermedi , kafa çapı yaklaşık 20 mm daha geniş bir fenerim vardı ona taktım verdiği ışığa gerçekten inanamadım 1000 lumen ile yanyana koyduğumda arada nerdeyese fark yok gibiydi ; sizin trustfire ye gelince elimde küçük bir fener var 14500 pilli 200 lumen , yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum , kullanıyorum derken çocukların elinde geziyo :) toplam 4 adet pili var 2 si ultrafire 2 si trust fire hala ne pillerde ne de fenerde bir problem yok ,,,, bu fenerlerin ledi tamamen çin malı zaten bu ledleri çinden başka üreten ülke yokkk... onun için bu birileri fenerlere çin taklidi demiş evet haklılar çinliler kendi kendilerini taklit etmişler ...

Memnun olduğunuz trustfire'ın modelini öğrenebilir miyim?

Bendeki tr-q5 olanı. Ben bunu beğenmedim.

Heider cf1'i bırakın. Police c30'un bile yanına yaklaşamaz ki police'teki q3 led.

Fabrikaya bu konu hakkında mail attım. Bu fenerin ledi sahte mi diye. Tabi ki değil dediler.

Aliexpress'teki mağaza da onların resmi mağazalarıymış. Yani benim ürünün taklit olması da söz konusu değil.

Pilleri kaliteli olabilir zaten heider de bir yerlerde yaptırıp üzerine isim bastırıyodur diye tahmin ediyorum.

söyledikleriniz birebir doğrudur , elimden çok fener geldi geçti halen daha elimde 10 civarı fenerim var şu anda; çalıştığım yerde 2 arkadaşa aynı anda birer tane fener aldım biri diğerinden bariz farkla daha iyi ışık veriyor , bir arkadaşım almıştı 2 sene önce fener eline geçtikten 2 saat sonra bozuldu yanmıyor , bu birazda şans işi ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyali61 -- 27 Kasım 2012; 14:30:58 >

• benim fenix bozuldu diye yazmıştım daha önce. servisten geldi tamir etmişler. görüşlerim yeniden olumlu oldu bu fener için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

Buradaki birkaç arkadaş gibi bende bir fener hastasıyım ve uzun yıllardır almadığım marka model kalmadı gibi.
    Reklamdaki sözkonusu fener evde ışıklar kesilince ev işlerinizi görmek için ideal olan bir fenerdir.Bunun dışında kamp vs. gibi işlerde pek işinize yaramaz.
    Şahsen her sene aldığım feneri alıp memlekette dağlarda kamp yaparken(bulgaristan)bol bol test ediyorum.Bir fener en iyi orda test ediliyor.Zira ortamın zifiri karanlık ve engebeli olması bunun için ideal.Doğru düzgün bir fener istiyorsanız;fenix ve led lenser gibi GERÇEK olan markaları tercih edin.
    Böylece hem geceniz aydınlanır hemde düşme ve yağmur gibi derdiniz olmaz.Şuan severek kullandığım model fenix tk41 ve alma niyetinde olduğum canavar da tk 70.Tk41'i şiddetle öneririm.Boyutuna göre 800 lümenlik ışığı gerçekten muhteşem.Pek çok araba farından daha güçlüdür.

araclarda kullanilan h7 55 w halojen tek bir ampul 1300-1600 lumen arasında isik verir kaldiki çifti 3000 lumenlik guc demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

Buradaki birkaç arkadaş gibi bende bir fener hastasıyım ve uzun yıllardır almadığım marka model kalmadı gibi.
    Reklamdaki sözkonusu fener evde ışıklar kesilince ev işlerinizi görmek için ideal olan bir fenerdir.Bunun dışında kamp vs. gibi işlerde pek işinize yaramaz.
    Şahsen her sene aldığım feneri alıp memlekette dağlarda kamp yaparken(bulgaristan)bol bol test ediyorum.Bir fener en iyi orda test ediliyor.Zira ortamın zifiri karanlık ve engebeli olması bunun için ideal.Doğru düzgün bir fener istiyorsanız;fenix ve led lenser gibi GERÇEK olan markaları tercih edin.
    Böylece hem geceniz aydınlanır hemde düşme ve yağmur gibi derdiniz olmaz.Şuan severek kullandığım model fenix tk41 ve alma niyetinde olduğum canavar da tk 70.Tk41'i şiddetle öneririm.Boyutuna göre 800 lümenlik ışığı gerçekten muhteşem.Pek çok araba farından daha güçlüdür.

araclarda kullanilan h7 55 w halojen tek bir ampul 1300-1600 lumen arasında isik verir kaldiki çifti 3000 lumenlik guc demek

Birebir denemesini yaptığım bir şey bu söylediğim.Ben sadece gözüme inanırım hocam.Sayılara inanacak olsaydım bahsi geçen ultra dandik markaların astronomik lumen değerli fenerlerden alır kendimi kandırırdım.
    Halojen lambalar bukadar iyi olsaydı zenonlara geçme gereği hissetmezdi kimse;)

• dikkat edersen hic bir aracin uzun lambalari xenon değildir merceklidir ama halojendir sadece kisalar xenondur. sagilar

• Ufak bir araştırma sonucu ürünü heider CF1 i aldım. (konuyu daha yeni farkettim) yorumların tamamını okudum; bir arkadaş dikkat çekmiş sadece, 200-400 TL arası ürünler ile 59 tl lik ürünü karşılaştırma açıkcası pek isabetli olmaz. Metem teknoloji adı altında ürün satılıyor, halihazırda başka yer de satıldığını resmi olarak göremedim. Elbette şahsına münhassıran bir tasarımı yok, belli ki fason olarak yapılıyor ve marka etiketi basılıyor. Yurtdışından getirtme gibi bir imkanı olmayanlara tutupta, yd daha ucuz demenin de pek bir mantığı yok...

• Teknik özellikleri yazıldığı gibi sahte ya da kandırmaca olduğunu SANMIYORUM ki yasal olarak zor durumda kalırlar.
    • Kullanıcı yorumlarına bakıldığında üründen memnuniyetsizlik duyan YOK!
    • Eline alıp kullanmayan, internet üzerinden ya da videolardan ya da yorumları harmanlayarak olumsuz görüş bildiren kullanıcıların biraz daha objektif olmasını beklerdim ki BİLEN İNSANLAR..
    • İnternet üzerinden satış yapan çoğu site KK ya da peşin para ile mal satmaktadır. Metem de ise kapıda ödeme seçeneğinin konulması bana biraz markasına olan güveni anımsattı.
    
    Ürün hakkında bir kaç nokta da ben paylaşayım:

Ürün,sitede olan görsel kutu da gelmektedir. Paket içeriğine bakarsak, site de görsel foto ile biraz değişiklik gösteriyor (kendileri çekmedi,yurtdışı fotosu olmalı) şarj cihazı tek pil yuvası şeklinde geliyor,pil marka olarak heider adını taşıyor,kullanma klavuzu tek yüzlü türkçe ve ingilizce olarak basit görsel bir kaç nokta bilgilendirmeden oluşuyor.

200 metre lik bir denemem olmadı ama bu işlere meraklı ve elinde bir kaç led feneri olan biri olarak site de dendiği kadar yüksek şiddetli bir ışık verdiğini gözlemledim. 10 cm lik üründen şaşırtan bir ışık hüzmesi çıkıyor.

Fiyat konusunda birşey diyemem, yurtdışı ile kıyaslamak gibi bir lüksümüzün olduğunu da sanmıyorum, paket halinde (şarj,pil,cf1) bu fiyat aralığına yakın bir ücrete bile mal olsa bunun aşırı pahalı olduğu anlamına gelmez, normal cep feneri kullanısına,evet pahalı ben olsam ben de vermezdim kargo ile 66 tl ye geliyor. 100 bin saat, günde 2 saat kullanım ile 136 yıl ömür vermişler bozulmadığı,hasar görmediği (ki kasa sağlam) sürece verdiğim paraya değil,aldığım zevke bakarım...

Alacak ya da almaya düşünenlere tavsiye: PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ...

• arkadaşlar şahsen ben alibabadan 15 dolara pilli cree marka olanı ısmarladım bakalım nasıl ürünle karşılaşacaz.yanlız size daha önceden kullandığım gp marka gerçekte kaliteli bir ürünü tavsiye ederi.sitede 35 lira hatta 10 tl olan ürün bile mükemmeldir.http://www.elektriksepetim.com/GPL042-METAL-DISCOVERY-LED-EL-FENERI-2-ADET-CR123A-PIL-GPL042-CR-2C2,PR-463.html şahsen gp bu konuda gerçekten kaliteli marka.heider vs hikaye bence
  • cf1 in tuşu nasil sistemi tamamen devre disi bırakıyor mu çünki elimde bi fener var içindeki pillerini kendi kendine bitiriyor

• Emniyet, geçici körlüğe neden olan el fenerleri almaya hazırlanıyor.

EMNİYET Genel Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelede kullanılmak üzere çok güçlü ışık yayabilen el fenerleri almayı kararlaştırdı. İhale süreci önümüzdeki günlerde başlayacak. El fenerleri, ilk etapta asayiş, çevik kuvvet ve trafik ekiplerine dağıtılacak. Fenerlerin, öncelikle hava karardıktan sonra gerçekleşecek toplumsal olaylar ve asayiş suçlarında kullanılması planlanıyor.

Akşam Gazetesinde yer alan habere göre; FENERLER, türüne göre 400 - 500, hatta 800 lümenlik ışık akışına sahip. Ürettiği ışığı dağıtmadan yüzlerce metre uzağa kadar gönderebilen fenerler, doğrudan insan gözüne tutulduğunda birkaç dakikalık geçici körlüğe neden oluyor. Dışı uçak alimunyumdan imal edilen fenerlerin 'çakar' modu da bulunuyor. Fenerlerin ileride sınır güvenliğinde de kullanılabileceği belirtiliyor.
    http://www.memurlar.net/haber/318971/

• valla konuyu baştan sona okudum yaklaşık bir saat önce sipariş verdigim ve beyendigim ürünün linkini verecegim videolarını seyrettim en uygun fiyat burada buldum paypal ile ödeme yaptım imkanı olan icin iyi bir ürün

http://www.ebay.com/itm/Fenix-TK70-LED-Flashlight-2200-Lumen-4-D-Powered-Outdoor-Searchlight-Kit-/310506505499?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D4574317598830352963%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D310506505499%26

• Sayın arkadaşlar Ben Doğuda yaşayan birisiyim. Benim bulunduğum bölgede Dağ keçisi, Or Keklik, Ayı, Domoz Tavşanvb. Çok sayıda var, Hal bu böyle olunca Avcı evya ava meraklı insanda da çokdur. Bunun dışında İstemediğiniz kadar Kurt var ve Hayvanlarımıza çok saldırıyor Senede yüzlerce büyük baş hayvanı, koyunu parçalıyorlar. Bunun dışında İnsanlar Köy ve kasabadan biraz uzak yerlerde besicilik yapıyorlar gece gidip gelmek gerekiyor. Bunun için güçlü ışık veren el fenerlerine ihtiyaç duyuluyor.Ancak Bu sözünü ettiğim insanların hiç birisi sizler gibi interneti bilmez veya öyle bir imkanları yokki sizin gibi araştırıp istedikleri şeyi bilerek veya seçerek alabilsin. Benim İkametgahimin biride Ankaradır ve ben iyi bir el feneri almak için birkaç yere uğradım. Esnafin sözüne körü körüne inanabilen birisi olarak Arkaranın Ulus semtinin bir iş hanında Kaliteli el feneri satan FLAŞ ELEKTRİK diye bir yerden Polıce P-S 5 el feneri aldım hemde 100 Tl.ye Doğuya gittiğimin birkaç haftasıydi el fenerinin Üsten açıp kapanan düğmesinin kapağı attı adama Telefon ettim. ilgilenmedi bile Bikaç ay sonra kendim Dükkanına uğradığımda neredeyse satıcıdan dayak yiyecektim Netten araştırdımkı Polıcenin o serisi satışdan kaldırılmış Bu da suçlu olan firma değil Türkiyede Müşteriyi kazıklamayı Kendine meslek edinmiş Sözde esnafimizdir.Yurtdışında birkaç uygun fiyata getirtim ancak hiç birisinin üzerinde marka vs. yazmıyor ve Pilsiz şarz aletide beraberinde satılmaz arıca ödeme yapıp getirtiyorsunuz. Bazılarının dışında tümü cin malıdır. Amerikan malı olanlar kaliteli olsalarda fiyatları baya yüksek. Bence iyi mala iyi para verip almak en iyisi. Reklamlarda Her fenerine 600 metre mesafelidir diye Reklam veren Mahmutoğlu Ticaretle temasa geçtim Adam diyor ödemeyi yap malı sana gönderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HERRN

Sayın arkadaşlar Ben Doğuda yaşayan birisiyim. Benim bulunduğum bölgede Dağ keçisi, Or Keklik, Ayı, Domoz Tavşanvb. Çok sayıda var, Hal bu böyle olunca Avcı evya ava meraklı insanda da çokdur. Bunun dışında İstemediğiniz kadar Kurt var ve Hayvanlarımıza çok saldırıyor Senede yüzlerce büyük baş hayvanı, koyunu parçalıyorlar. Bunun dışında İnsanlar Köy ve kasabadan biraz uzak yerlerde besicilik yapıyorlar gece gidip gelmek gerekiyor. Bunun için güçlü ışık veren el fenerlerine ihtiyaç duyuluyor.Ancak Bu sözünü ettiğim insanların hiç birisi sizler gibi interneti bilmez veya öyle bir imkanları yokki sizin gibi araştırıp istedikleri şeyi bilerek veya seçerek alabilsin. Benim İkametgahimin biride Ankaradır ve ben iyi bir el feneri almak için birkaç yere uğradım. Esnafin sözüne körü körüne inanabilen birisi olarak Arkaranın Ulus semtinin bir iş hanında Kaliteli el feneri satan FLAŞ ELEKTRİK diye bir yerden Polıce P-S 5 el feneri aldım hemde 100 Tl.ye Doğuya gittiğimin birkaç haftasıydi el fenerinin Üsten açıp kapanan düğmesinin kapağı attı adama Telefon ettim. ilgilenmedi bile Bikaç ay sonra kendim Dükkanına uğradığımda neredeyse satıcıdan dayak yiyecektim Netten araştırdımkı Polıcenin o serisi satışdan kaldırılmış Bu da suçlu olan firma değil Türkiyede Müşteriyi kazıklamayı Kendine meslek edinmiş Sözde esnafimizdir.Yurtdışında birkaç uygun fiyata getirtim ancak hiç birisinin üzerinde marka vs. yazmıyor ve Pilsiz şarz aletide beraberinde satılmaz arıca ödeme yapıp getirtiyorsunuz. Bazılarının dışında tümü cin malıdır. Amerikan malı olanlar kaliteli olsalarda fiyatları baya yüksek. Bence iyi mala iyi para verip almak en iyisi. Reklamlarda Her fenerine 600 metre mesafelidir diye Reklam veren Mahmutoğlu Ticaretle temasa geçtim Adam diyor ödemeyi yap malı sana gönderim.

arkadaşım bizimde senden bi farkımız yok bir haftadır araştırdık .gönül isterki türkiyeden alalım ,ama adamların verdigi fiyatlar pilsiz şar cihassız olmasınaramen yurt dışındaki adamın pilleri ve jarz cihazıyla verdigi fiyatın bile üstünde! ne yapalım gözümüzü karartıp almaya calışıyoruz . boş bir koli bile gönderebilirler . türk esnafı kendi yapsa ve satsa belki malının arkasında duracak lakin onlarda dışardan alıyorlar,kaldıki alt tarafı fener yaa bahsettigimiz ama genellemede herşeyde uyanık olmak gene bize düşüyor.ne alırsan al en az 10 dükkana ve 50 internet sitesine bak öyle al yorumları oku en iyisini alamayız belki ama iyiye yakın alabiliriz . saygılarımla.....

• Sayın arkadaşım Öncelikle saygı bizden. Dediklerinizde tabi ki haklısınız ancak Yurtdışındaki satacılar şahis olmayıp firmadırlar ve ödeme yapıldıktan bir iki hafta sonra mal elinize geçebiliyor ve Kessinlikle Kandırmacaya ( Yanı sizin deyiminizleBoş bir Koli Gönderme gibi) bir olaya teşebüs edmiyorlar bu uluslar arası bir ticarettir ve koli gömrüklerden cihazlardan geçiyor ve Göndericinin Kolinin içindeki ile ilgili beyanı kesinlikle oluyor. Hem uluslararası ticari itibarları ve yükümlülükleri (yanı ödeme poliçenisinin ne için olduğu) belgesi elinizdedir. Ben yıllarca Yurtdışında yaşamış birisiyim yabancı satacı bizim satıcılara benzemez. Tahütüna sadıkdır ve aldatmacaya kaçmaz kaçamaz. 50 veya 100 Dolara tenezül etmez. Onların ticaret ahlakı bizim kısa yoldan köşe dönmeyi amaç edinmiş sözde bazı esnafimiza benzemiyor. Daha önemlisi kendi ailemden ve çevremden biçok insan yurtdışına siparış verdi ve istedikleri geldi. Buradaki satıcı Pilini şarz aletinide beraber veriyor ama ordakilerin bazısı sadece feneri verir

• heider fenerleri

http://www.cepfeneri.com/index.php

http://www.akillifener.com/?utm_source=reklamz&utm_medium=cpc&utm_campaign%20=akillifener

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mşah -- 9 Ocak 2013; 0:41:40 >
  • Bu iş Çin malı tablet olayına dönmüş. Televizyonda yada radyoda mutlaka denk gelmiştir reklamları; adamlar 2000TL lik tabletle aynı özellikte, 1200TL den 299 TL ye düşürdük deyip dandik çin malı tableti iteliyorlar yanında da yalandan 3-5 dolarlık hediyesiyle. Bu fener işi de tıpkı böyledir arkadaşlar. Şimdi alan arkadaşlar gücenmesin ama biraz fazla ödeme yapmış olabilirler. Neyse alan almış iş görmez bir ürün değil, sahte olduğunu da düşünmüyorum sonuçta alanın işini görecektir.

Benim kardeşim Çin'de yaşıyor, ben de ziyaret ettim gördüm elektronik malzeme satılan yerleri. Orada dandik ürün satmasıyla meşhur bir bölge var bizim Türk esnafı gidip oradan alıyor ne kadar dandik mal varsa topluyor getirip burada yüksek kâr oranıyla satmaya çalışıyor. Bizim millet kısa yoldan zengin olmak istediğinden bir seferde voleyi vurmak için bu yola başvuruyor. Çinlinin kabahati yok, aynı fenerin kalitelisini de bulmak mümkün ama bizimkiler dandiğini getirtiyor. Cree LED olayında sahtecilik çok oluyor ona da dikkat etmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

dikkat edersen hic bir aracin uzun lambalari xenon değildir merceklidir ama halojendir sadece kisalar xenondur. sagilar

Guncel xenon farli araclarin cogunlugunun uzun ve kisa farlari xenondur. Buna da bi-xenon ( ikili xenon) far denir. Her ne kadar varmaya calistiginiz noktayi anlamadiysam da verdiginiz bilginin yanlis oldugu kesin.

• yazılmışta yazılmış, yazılmışta yazılmış oku oku bitmiyor arkadaş!

adam iyilik yapmış noname malı markalayıp faiş fiyatlara satıyorlar demiş neyi tartışıyorsunuz anlamadımki

3 sene önce dealextreme'den aldığım ultrafire marka 900 lümen fener halen sorunsuz bir şekilde çalışmakta. Ozaman bisiklet aparatı 4 tane 18650 pil 4lü şarj aleti ile birlikte 39 dolara almıştım. Muhattap bulamazsın diyen arkadaşlar bir sene sonra açma kapama düğmesi arıza yaptı kendi kendine flash moda almaya düşük moda almaya falan başladı. Mail attım adamlara ürünü bize gönderin değiştirelim ya da bir sonraki alışverişinizde %60 bedelini iade edelim dediler. tekrar mail attım ve video ekledim sıkıntıyla ilgili Türkiye'den çine nasıl gönderebilceğimi sordum ve cevap olarak ürünün yenisini size gönderdik yazdılar 2 hafta sonrada sıfır fener geldi...

• bence bir ürünü kullanmadan kötülemek iyi değil cf1 fenerin aynısından görünüm olararak başka ürün aldım tabi fener cf1 gibi şöyle güçlü ışık filan iddası yok
    birde cf1 aldım kalite farkı cf1 kalitesi diğerini 20 ye katlar ve ışığıda gerçekten iyi şöyle söylim şehir içinde tutarsanız sağa sola dersiniz parama yazık oldu ama gerçekten söylüyorum
    ben memleketime götürdüm av için karanlık arazide o kadar çok aydınlatıyorki inanamazsınız beni uzaktan görenler yanlarına geldiğimde projektör nerde diye soruyorlar feneri gösterince
    inanamıyorlar arazide 200 değil 400 metre uzaktaki canlıyı rahat görürsünüz bizim memlekette 1 km uzaklıkta yol geçiyor oraya feneri tutunca yol kenerındaki yön tabelalarının ışığı yansıyor
    kısaca güzel özellikle av için ama gel gelelim benim şikayetime pili çok çabuk bitiyor 15 yada 20 dakkada bitiyor arazalımıdır nedir bilmem birazdan firmayı arayıp soracağım

arkadaşlar sordum fener pilini arızalı olabilir ama altı ay geçmiş değişim yapamayız dediler 10 dakika yanma için tabiki almaya gerek yok fener çok güzel ama pil işi yatırdı
    cf 1 in ışık gücüne yakın police pc 17 var hem sağlam hemde 24 saat sürekli yanma ile pil ancak bitiyor zaten 3 kalem pille çalışıyor tavsiye edrim sarjlı pil değil ayrıyetten

http://www.hepsiburada.com/liste/police-pc-17-cree-power-led-zoom-el-feneri/productDetails.aspx?productId=outatlpc17&categoryId=356609

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawuz58 -- 18 Ocak 2013; 19:24:28 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.