Şimdi Ara

Heimer topta kanser etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler nerf lazım darius aldım pişman oldum. Adama dokunamıyorum bile. Q rangeye bile girmiyo makineler tarıyo. Hayvan gibi ma"G"ic resist kastım olmadı. Dün corki vayne bugün heim saçma herolar geliyo saçma derken top için saçma. Oyundan hayattan bezdim bana geliyo hep iğrenç takımlar saçma herolar. Oyunu bırakacak kadar iğrendim bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalsucuk -- 21 Ağustos 2015; 17:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam saçma pick olabilir ama görevini yapmış seni lane'de oynatmamış bir suçu yok bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mid ile lane değişseydiniz.
  • Ne bu heimer korkusu anlamadımki
  • Rengar al q atmana gerek kalmıyor korkudan kendisi ölüyor zaten

• heimer mayin tarlası isteyini sor karşm :)

incee xD
  • Karşına nasus gelseydi sen onu kanser edecektin. Stack kastrmayacaktın. 6 dan sonra teq atarak kesecektin. Ama heimer gelince plan bozulmuş adam seni iyi bi dövmüş. Kapalı seçimde şans işi. Sen solo top teemo oynarsın karşına nasus değil zed gelir yani olabilir.

• mahic den sonrasını okumadım

• Macit Resist
  • Macit Resist çıktıysan kesemezsin tabi
  • Darius zaten topta poke yapan sampiyonlara ezilir normal yada sen taretlerden yiyecegin hasari goze alip all in yaparak kesiceksin at e yi vur skilleri ya flashlar yada olur

• oyunun en uyuz herosu belki gank atsan sıkıntı atmasan sıkıntı ama işte buda onun gücü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

Karşına nasus gelseydi sen onu kanser edecektin. Stack kastrmayacaktın. 6 dan sonra teq atarak kesecektin. Ama heimer gelince plan bozulmuş adam seni iyi bi dövmüş. Kapalı seçimde şans işi. Sen solo top teemo oynarsın karşına nasus değil zed gelir yani olabilir.

Bende şans yok ne pislik varsa beni buluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

oyunun en uyuz herosu belki gank atsan sıkıntı atmasan sıkıntı ama işte buda onun gücü :D

Ww 50 kere u attı makineler eritti ya neredeyse 4 tane magic resist itemi kastım olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: peqer qq

Ne bu heimer korkusu anlamadımki

Ben sana anlatayım

Taret
    Hayvani damage
    Gank atamassın
    Teşkilatı tamamlarsa sıkıntı büyük
    Farm aldırtmaz
    Nefes de aldırtmaz
    Dokunmadan farm
    All in yapsan taretler gelip kesiyo
    Dürterek bile seni keser

• heim iyide karşı takımda tank çoksa oyun uzadıysa işlevi kalmıyor tek yiyor herkesten
  • Safe oynayıp gank beklemelin bu durmda gank gelen kişi smite'i taretlerden birine atacak 2 taret kalıyor zaten 2 kişi rahat kesersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

Safe oynayıp gank beklemelin bu durmda gank gelen kişi smite'i taretlerden birine atacak 2 taret kalıyor zaten 2 kişi rahat kesersiniz.

Benim gibi bahtsız birine öyle takım gelir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.