heimer ile kacmanın mantıgı ne ki . E var kör ediyo stunluyo ulti slow atar güzel damage verir robotlarınla takım oyunu oyna her türlü kill de alırsın . sende iş yok demek ki
katılıyorum hocam bence arkadaş en iyisi domide biraz alıştıma yapsın böylece claasic içinde alıştırma yapmış olur
Bugun heimer ile earlydeki ustunlugumuzu midde fazlasiyla kaybettigimiz oyunu cevirdim.heimer ile 2. oyunumdu ustelik. kendi beceriksizliginizi champlara yuklemeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: wight94
Bugun heimer ile earlydeki ustunlugumuzu midde fazlasiyla kaybettigimiz oyunu cevirdim.heimer ile 2. oyunumdu ustelik. kendi beceriksizliginizi champlara yuklemeyin
hocam çok güzel dedin valla , kötü hero diye bişey yoktur kötü oyuncu vardır .
quote:
Orijinalden alıntı: ironwisp
quote:
Orijinalden alıntı: wight94
hocam çok güzel dedin valla , kötü hero diye bişey yoktur kötü oyuncu vardır .
Her champin tarzi herkese uyacak diye birsey yok. sana uygun degildir oynayamazsn ama dandik demek sacmalik bence. bende support oynayamam ama bu bana supportlara dandik deme hakkini vermez. konuyu acan keske dusunseydi bunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme