Şimdi Ara

heirloom gönderme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • farklı bir realme heirloom item nasıl yollanır araştırdım ama net bişey göremedim yoksa henüz farklı realme yollayamıyomuyuz?

• hayır aynı realmde aynı tarafa gönderebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

hayır aynı realmde aynı tarafa gönderebilirsin

saol demekki boşa uğraşmışım
  • Aynı taraf değil. Ben denemek için ally açtım horde chardan yolladım heirloomları oldu. Bende şaşırdım
  • hmm o zaman değişmiş çünkü benim dediğim zamanlarda pvpde aynı serverda karşı taraf char olamıyordu
    o kalktığına göre demek ki oluyo artık
    peki adam 80 oldu onu çıkarıp başka chara verebilio muyuz :)
    bereketli mi yani
  • Belki GM ile görüş Şu serverdan Servera Heirloom Ayarlıyabilir ...
  • o kadar önemli değil bi pvp serverda yeni bi char kasmaya heveslendim onun için denedim serverdan servera atılıyodu diye biliyodum ama yanlış biliyomuşum
  • Blizz CrossRealm yani serverrdan servera heirloomlar üzerinde calisiyoruz demisti ama ondan sonra ses seda cikmadi elbet bir gün cikar
  • üzerinde "accont bind" yazıyor diye itimat ettim ben de bir baktım yollanmıyor başka servera.
  • bi adamda kullandık dielim çıkarıp başka adamımıza gönderebilioz mu onu denediniz miü?
  • quote:

bi adamda kullandık dielim çıkarıp başka adamımıza gönderebilioz mu onu denediniz miü?

Bende 8-10 tane heirloom var. Bir sürüde alt charım var sürekli ondan ondan gönderiyorum sıkılıp charları değiştirdikçe.
  • heh heh süpermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

bi adamda kullandık dielim çıkarıp başka adamımıza gönderebilioz mu onu denediniz miü?

Bende 8-10 tane heirloom var. Bir sürüde alt charım var sürekli ondan ondan gönderiyorum sıkılıp charları değiştirdikçe.

Soulbound olmuyor mu yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absürd

quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

Soulbound olmuyor mu yahu ?

Hayır, sürekli olarak Account bind kalıyor. Tüm karakterleriniz kullanabilir yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.