farklı bir realme heirloom item nasıl yollanır araştırdım ama net bişey göremedim yoksa henüz farklı realme yollayamıyomuyuz?
hayır aynı realmde aynı tarafa gönderebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: tritone
hayır aynı realmde aynı tarafa gönderebilirsin
saol demekki boşa uğraşmışım
Aynı taraf değil. Ben denemek için ally açtım horde chardan yolladım heirloomları oldu. Bende şaşırdım
hmm o zaman değişmiş çünkü benim dediğim zamanlarda pvpde aynı serverda karşı taraf char olamıyordu o kalktığına göre demek ki oluyo artık peki adam 80 oldu onu çıkarıp başka chara verebilio muyuz :) bereketli mi yani
Belki GM ile görüş Şu serverdan Servera Heirloom Ayarlıyabilir ...
o kadar önemli değil bi pvp serverda yeni bi char kasmaya heveslendim onun için denedim serverdan servera atılıyodu diye biliyodum ama yanlış biliyomuşum
Blizz CrossRealm yani serverrdan servera heirloomlar üzerinde calisiyoruz demisti ama ondan sonra ses seda cikmadi elbet bir gün cikar
üzerinde "accont bind" yazıyor diye itimat ettim ben de bir baktım yollanmıyor başka servera.
bi adamda kullandık dielim çıkarıp başka adamımıza gönderebilioz mu onu denediniz miü?
quote:
bi adamda kullandık dielim çıkarıp başka adamımıza gönderebilioz mu onu denediniz miü?
Bende 8-10 tane heirloom var. Bir sürüde alt charım var sürekli ondan ondan gönderiyorum sıkılıp charları değiştirdikçe.
heh heh süpermiş
quote:
Orijinalden alıntı: JakX
quote:
Bende 8-10 tane heirloom var. Bir sürüde alt charım var sürekli ondan ondan gönderiyorum sıkılıp charları değiştirdikçe.
Soulbound olmuyor mu yahu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Absürd
quote:
Orijinalden alıntı: JakX
quote:
Soulbound olmuyor mu yahu ?
Hayır, sürekli olarak Account bind kalıyor. Tüm karakterleriniz kullanabilir yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme