Şimdi Ara

Hekim olmadan önce bir kez daha düşünün hekim ve hemşire maaş ve döner karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boş konuşmalar pratisyen tanidigim 66k alıyor şu an. Uzmanlar 100k alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemşire olmaktansa ölürüm daha iyi bu arada. Ne kadar rezil şartlardalar.

• Ordinaryperson3434 O kullanıcısına yanıt

bir topluluktaki 66k alan pratisyen hekim sayısı bir elin parmak sayısını geçmez pratisyen hekimin taban maaşı zaten taban ek ödeme ile birlikte 37binde teşvik ve nöbetle 37bine ulaşması imkansız çünkü pratisyen hekimin tavanı 15binde 12bin de nöbet almasına imkanı yok

168 saatin üzerine 130 saat nöbet tutsan bile yani ayda 320 saat çalışsan bile (tüm ayını hastanede geçireceksin) 12bin nöbet ücreti alamazsın  

uzmanın maaşı da taban ek ödeme ile birlikte 52-53bini buluyor 100 almasına imkanı 1 elin parmak sayısından daha azı almakta onlar da ordinaryüs olursa anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 6 Kasım 2023; 23:33:55 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

hocam sen bi tıpı övüyorsun bazen de kötülüyorsun amaç ne anlamadım.

• plana sadık kal konseyimiz böyle istiyor şuanda

Uzman maaşı dönerle beraber kaç oluyor sayın hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ordinaryperson3434 O kullanıcısına yanıt

Yapmayın gözünüzü seveyim...

Hocam benim peder hastanede döner sermaye hazırlıyor ben de onun yalancısıyım. Bizim bir akraba yeni mezun bu ay başladı ondan için 66k alıyor diyor. Ben de anlamadım.

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

2000 ve sonrasında kurulan tıplar hariç hepsi bence az çok belli bir seviyedir ve sağlam hekimler çıkarıyordur diye düşünüyorum ben hocam

• DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt

Tarih olarak bilmiyom da Türkiye klinik eğitimde iyi eğitim veren birçok okula sahip , sadece bu yeni kurulan dandik özeller biraz sinirimi bozmayabaşladı,adamlar nası eğitim veriyorçözemedim adam akıllı kadroları vs yok. Arada bizim hastanelerde falan görüyodum değişik değişik özel üniler açılmış

Pratisyen ve uzman hekimler haftada kaç saat çalışıyorlar? Bunun kaç saatş nöbet bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.