Şimdi Ara

Helikobakterpilori belası. Yaşadıklarımı anlatıp farkındalık yaratmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
50.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aquaductus cerebrii

Böyle konular görmek beni sevindiriyor, sizin gibileri yardımseverleri gördüğüm için. Ayrıca hayatta herşey kadınlar değil konu dışı ahalisine tavsiyem.
    Konu sahibine de geçmiş olsun. Çok kopuk bir yazı oldu ama olsun
    Türkiye'de nerdeyse her insanda var bu bakteriden.
  • Yararli ve faydali bir konu olmus. Herkes okumali.
    Gecmis olsun bu arada.
  • 3 senedir ugrasiyorum bende bakteriyi oldurdum ulser reflu ve mide fitigim kaldi ameluyat olcam galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fistful of Dollars

Yararli ve faydali bir konu olmus. Herkes okumali.
    Gecmis olsun bu arada.
    Bilgilendirme için sağolun hocam.

Bu arada eskiden sizin avatarınızda asyalı bi hatun mu vardı sanki öyle hatırlıyorum nicki görünce çağrışım yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Bu arada eskiden sizin avatarınızda asyalı bi hatun mu vardı sanki öyle hatırlıyorum nicki görünce çağrışım yaptı

hayır 10 yıldır aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

hayır 10 yıldır aynı

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun Kadir. hastalığın her türlüsü kötü.

• Necessa®i kullanıcısına yanıt
    Hocam zahmet olmaz ise birkaç soru daha sormak istiyorum.

-Tedaviniz kaç gün sürdü, iyileşmeyi kaçıncı günde hissetmeye başladınız?

-Şuan nasılsınız? Şikayetleriniz devam ediyor mu?

Benim tedavi dediğim gibi 10. Gününde şuan ama iyileşemediğimi hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 29 Mart 2016; 7:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Geçmiş olsun arkadaşım. Bilgiler için teşekkürler böyle bir bakteri olduğunu bilmiyordum.
  • H.pylori mide asidine dirençli değildir. Aksine mide asidinden kaçmak için mide koruyucu tabakasının altında takılır. Ne zaman mide asitin artmaya başlarsa bu eleman da kendini korumak için, yaşamına devam etmek için daha derinlere inmeye ve salgiladiklari maddeler ile çevresindeki ortamı kendine uygun hale getirmeye çalışır. Ondan sonra da gastrittir ulserdir başlar işte.
  • Geçmiş olsun kardeşim.
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Düzensiz Bağırsak Sendromu olsaydı DBS olurdu. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskesizadam

İrritabl Bağırsak Sendorumu. Tam Türkçeye çevir bakalım...
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Ben hangi dille yazdığından bahsetmedim veya o konuyla ilgilenmedim, anlamamışsın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Orijinalden alıntı: keskesizadam

İrritabl Bağırsak Sendorumu. Tam Türkçeye çevir bakalım...

Alıntıları Göster
    bilgilendirme için teşekkürler, belirtileri yazdım bir kenara
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

3 senedir ugrasiyorum bende bakteriyi oldurdum ulser reflu ve mide fitigim kaldi ameluyat olcam galiba

Bakteri den nasıl kurtuldunuz
  • kesin bende de var ama anlamiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

60 gün sürdü. İlk 15 gün antibiyotik dönemi idi. İyileşme ya da kendimi iyi hissetme 3. günden itibaren hissettirmeye başladı. Ama 15. gün bitiminde ben hiç iyileşmeyecek bu sanıyordum. Zira hala birçok yönüyle rahatsızlıklarım devam ediyordu ama anladım ki iyileşme sabır istiyormuş. Şuan bile hala boğazımda hafif düzey de olsa yanma ya da acı hissi var. Hafif düzeyde de olsa gaz sorunum oluyor ama hepsini zamana bıraktım eminim ki zamanla onlar da düzelecek. Çok şükür 2 ay öncesine göre çok çok daha iyiyim. En azından artık normal hayatıma geri döndüm. Doktor da zaten gerisi artık zamanla iyileşecek dedi. ve hastalığımın en büyük nedenini stres olduğu teşhisini koydu. Sana tavsiyem sadece sabır. Strese girme. Kim stres veriyorsa sana o ortamdan uzaklaş. Yemene içmene dikkat et. Temiz su iç. Musluk suyunu tavsiye etmem. C vitaminli (ananas, maydanoz) besinler tüket. Asitten kaçın.

@ultrahasan
    Teşekkürler bilgilendirme için.
    Doktor bir aylık asit azaltıcı verdi belki de bu yüzdendir. İnhibitör yazıyor üstünde 30luk.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

geçmiş olsun Kadir. hastalığın her türlüsü kötü.

Sağol Ozan. Allah kimseye vermesin. Gerçekten hastalık çok kötü bir şey. En güzeli kendini korumak.
  • Necessa®i kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.
  • aylardır çektiğim acının sebebi olarak bugün endoskopide görüldü. onikiparmak bağırsağında ülser oluşmuş. antral gastritim zaten vardı idare ediyorduk oda devam ediyormuş. şimdi bana trio helicobakter ilacı verildi sabah bir tur içtim sonra kahvaltı ettim gün içinde aldı beni bir hıçkırık. sürekli hıçkırıyorum saatlerdir, böyle bir şey yaşayan oldu mu?

acaba trio antibiyotiklerimi böyle bir yan etki yaptı yapması tehlikeli midir? lütfen bilgilendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 14 Mart 2022; 19:34:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.