Şimdi Ara

Hell PvP server Yakında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ridvanpgs

Balancdan nekadar anlıyosun ? eğer anlıyosan gel bakalım görelim balanca ayarlarını

Serverınız bir adı adresi varmı ? yoksa şu anda test aşamasında mı ?

orjinal sunucudaki lindvior update inde bulunan dark/bloody armorlarını editleyebilirsin.

orjinalde şu anda armorlarda

+6 yaparsan silver görünüm

+8 yaparsan gold görünüm var

ama lindvior değil bundan sonraki gelicek olan episodion update inde olucak bu.

bu postlardaki armorların görünümleri çok iddia lı ?

bende bir ara town of giran da duran orc master npc sisinin armor görünümü alıp shop a koyabillirmisin demiştim @saitx 'e l2loyal in kurucusu idi.

bunun dışında bu armorların statları nedir +6 basıldığında pasif geliyormu ?

iyi akşamlar.

• ridvanpgs kullanıcısına yanıt
    Bi server kurucusu degilim hiç bi zamanda olmam. Ama player olarak balanceden yeteri kadar anlarım. Ve sana bişe söylimmi ? Sen açma süleyman sw falan. Hem o BALANCA degil. Balance*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 13 Temmuz 2013; 1:20:26 >
  • rıdvanpgs gereksiz konuşma terbiyesizlik yapma sana bir ayar yaparız aklın durur. Sen daha kısa donla geziyordun biz o ayarları yaparken. Koymuşun 7-8 tane rengarenk ne olduğu belirsiz armorları görende zannedecek ki iş yapıyor...
  • cosmodream kullanıcısına yanıt
    http://www.l2worldwar.net/website/ adresimiz bu 12x actık ve pvp server için çalışmalar devam şuan npcler editledik istersen gelebilirsin balanc ayarları yapılıyor Serverdan anlayan kişiler olursa atladığımız konu olursa bize destek verebilir.
  • eRcn. kullanıcısına yanıt
    Burdan şimdi sidik yarışması yapamıcam senle konu başka yerlere taşıyamıcam terbiyesizlik derken sen bana uslup dersi verme eğerki hoşuna gitmyen birsey varsa bas git
  • Kelime ile degil anlıyorsan yap bir html balanca gönder bana eğerki anlıyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanpgs

Burdan şimdi sidik yarışması yapamıcam senle konu başka yerlere taşıyamıcam terbiyesizlik derken sen bana uslup dersi verme eğerki hoşuna gitmyen birsey varsa bas git

Kanka baium saçı valakas kanadı falanda koy. Hoş durur. Hani yaptınmı tam yapacan anlıyonmu böyle biraz sade gibi kaldı. Şeyde yap, şey... Gerçi dicek bişede kalmadı herşeyi yapmışın valla helal olsun çok başarılı takdir ediyorum. Gelcez serverine manifesto olarak. Cidden kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 13 Temmuz 2013; 1:24:29 >
  • Uslup dersini alamamışsın birinden alman gerekiyor, adam sana orada bu kadar custom item varken balance olması çok zor diyor ki gayet haklı sen kalkmışsın posta koymaya çalışıyorsun yok ne kadar anlıyorsun yok anlıyorsan gel bakalım böyle dayıvari konuşmayacaksın efendi olacaksın bir iş yapıyorsan herkezin fikrine saygı duyacaksın madem öyle bir düşüncen var arkadaşım gelip denersin eksiklerimiz varsa yardımcı olabilir misin dersin rica edersin ki bizde girip ne nedir ne değildir yardımcı olalım öyle karşındakinin kim olduğunu bilmeden posta koyma çabalarına girme öyle bas git falan ne oluyor efe misin sen?
  • eRcn. kullanıcısına yanıt
    Beyler amaç ne şuan burda tartışmamı yaratıcaz Size ben nediyorum anlayan varsa gelsin fikir versin Efe derken efeyim
  • abi bune ya kahrolsun bağzı şeyler. bi millet olarak herşeyin mi mokunu çıkarırız. customa bak yeminle bune arkadaşım. descriptiondaki gibi olsa set anlarım altına yazionuz dex +1 con -1 stat gelio str +20 hp 5k falan. iğrenç nefret ediyorum şöyle saçma sapan serverlardan
  • Böyle civcivli armorlar bizi bozar, Yaşasın S grade Draco armor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.