Şimdi Ara

Hellfire Ring (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Google ve forumda biraz arastirma yap, emin cok fazla sonuca ulasirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bütün gece buralardayım yardımcı olabilecek var mı? hellfire için
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Olcay merak ettim acaba mp10 uber boss savasi ne kadar zaman suruyor.

quote:

Orijinalden alıntı: olcaykaraduman

Merhaba,

Dün akşam arkadaşımla MP10 oynarken kayıt aldım. Wizardın en iyi Mp10 duosu Monkla oluyor, skilleri gayet uyumlu; Mp10 farm hızı ile ilgili bilgi vermiş olur. Kullandığım skillerde tek değişiklik SNS buildden farklı olarak sağ mouse slow time- timewarp.

Monk profil:http://eu.battle.net/d3/en/profile/thesikaleon-2805/hero/8513459
    Benim profilim imzada.

Toplam 15 dk oynayıp 5 dk kayıt aldım, sadece kombat dışı koşmaları çıkardım. HD izlemenizi tavsiye ederim.

Video link:http://www.youtube.com/watch?v=bGY-RvkiY_k&feature=youtu.be

İyi oyunlar,

Dün akşam aldığım kayıt fikir vermesi açısından işine yarayabilir.

• İzliyorum simdi,

• Guzelmis, cogu isi wizard yapiyor anladigim kadari ile onun yanina kolay olmeyen dps si yuksek bir karakter lazim. Bu arada o leg ring neydi merak ettim ;)

• quote:

Guzelmis, cogu isi wizard yapiyor anladigim kadari ile onun yanina kolay olmeyen dps si yuksek bir karakter lazim. Bu arada o leg ring neydi merak ettim ;)

İyi durumda bir CM wiz, yanında 1 ya da 2 barbar ya da 1 barbar yerine 250k dps DH olursa monk ve barbarların da dps buff'sız 150k civarındaysa MP10 MP2-3 gibi akıyor.
    Yeni patch ile oranlar artacağı için MP10 farm daha anlamlı olacak.
  • quote:

Guzelmis, cogu isi wizard yapiyor anladigim kadari ile onun yanina kolay olmeyen dps si yuksek bir karakter lazim. Bu arada o leg ring neydi merak ettim ;)

Aslında wizard tek başına hızlıdır ama bu kadar değil. monkun skilleriyle birleşince hız artıyor.

Bende; bone chill:%15, cold blooded: %20, time warp: %20 daha fazla hasar almasını sağlayan skiller var. monk da bildiğim kadarıyla conviction mantra 3sn %48 - 24 overawe rune kullanıyor. ilave olarak cyclone strike implosion ile creatureları topluyor. Benim neredeyse tüm skillerim arrea of effect olduğundan creatureların hepsi aynı anda hasar alıyor ve hedef sayısının artması sayesinde de ilave olarak skill cooldownlarım daha hızlı sıfırlanıyor. explosive blast, diamond shard vs. daha sık vurdğundan efektif olarak dps çok artıyor. Benim monka sağladığım yarar; creatureları freeze de tutmam sayesinde monk çok hasar almıyor. Bu sayede iyi bir duo oluşuyor.

Edit: yüzük unitydi.
    average damage:50
    int: +160
    cc:4.5
    bonus elite: %4
    mf: %12 (bunun yerine as veya cd olsa değerli olurdu bu haliyle ne kadar eder bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaykaraduman -- 22 Ocak 2013; 10:49:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

İyi durumda bir CM wiz, yanında 1 ya da 2 barbar ya da 1 barbar yerine 250k dps DH olursa monk ve barbarların da dps buff'sız 150k civarındaysa MP10 MP2-3 gibi akıyor.
    Yeni patch ile oranlar artacağı için MP10 farm daha anlamlı olacak.

Evet mp10 xp getirisi neredeyse 5 kat artıyor. 1 hafta da zaten herkes 100plvl gezecek sanırım. Bu sebeple xp adına bonus hiçbir item kullanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.