Şimdi Ara

HellYeahMU [Season 1 - Season 6 - Season 13] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
17.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adminow
    biz türk milletiyiz kafamız bu tür işlere çalışır:D

yine utanacağımız yerde gurur duyduğumuz şeylerden biri :) Sana kızamıyorum kardeşim çünkü herşeyde böyleyiz. Utanacağımız şeylerden gurur duyuyor, gurur duyulacak şeylerden utanç duyuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 15 Ağustos 2012; 22:56:41 >
  • kardeş serveri tam gezemedim.ama expe olayı baya sıkıyor insanı.diceksinki isteyen kasar istemeyenkasmaz belki ama onuda normal seviyeye getirseydin bence epey oyuncun olurdu.yinede sen bilirsin kardeşim.
  • Estağfrullah isteyen kasar istemeyen kasmaz demem asla, 0.97d version bir serverda olması gereken experience rate değeri 10x'i geçmemeli şeklinde güçlü bir inancım var. Bu tip yani 0.97d olup da resetli olan serverların tutunamayışı bu yüzdendir. HellYeahMU da sadece level ve devil square ranking yarışı vardır. Bunun içinde ciddi anlamda düşük bir exp rate değerine ihtiyaç olunur. Bu sebepten dolayı mevcut experience değeri sürdürmeyi planlıyorum.

Bir de ben resetli server kasmadım hiç mu hayatımda. Hem non-reset düşük rate kastım. Şimdi görüyorum ki 100x exp bir server düşük rate diyerek açılıyor. Çok ilginç gerçekten. Ben experience rate 100x yaparsam hiçbirşey ayıklayamam. Zaten antihile vs yok, speed hack kullananları falan ayırt etmem imkansızlaşır. Şu anda hilecileri hem reportlar sayesinde, hem de logları takip ederek çok rahat şekilde yakalıyorum. Sunucusunu umursayan bir adminin olduğu yerde çok fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum. Her fısatta sunucumun her sorunuyla ilgileniyorum. Hilecilere asla ve asla göz yummuyorum. Şu ana kadar 12 kadar oyuncu banladım. Sırf ilk başlarda fazla online oyuncu görünsün diye banlamayabilirdim ama yapmadım. Tek bir oyuncum dahi olsa ve hile yapsa kapatırım hesabını boş server çalıştırırım. Ben mu online aşığı bir insanım. insanlar oynar ya da oynamaz günde 23 saat belirttiğim saatlerde HellYeahMU online.

• helal olsun :)
  • HellYeahMU [Season 1 - Season 6 - Season 13]

Yeni minimizer eklendi. HellYeahMU Play.exe launcherdan "Full Check" ile update alabilirsiniz.

Ayrıca resolution problemi yaşayan arkadaşlar varsa aşağıdaki linklerin birinden patch dosyasını alsınlar. İçerisinde istediğiniz resolution ayarını yapabileceğiniz dosyalar ve yeni minimizer mevcut.
    http://www.gamefront.com/files/22142476/Patch_0.97d_01.rar
    https://www.****.com/files/3436832739/Patch_0.97d_01.rar

Soru veya sorunlar için mail atabilirsiniz: support@hellyeahmu.com

iyi oyunlar.

• Cumartesi sürprizi başladı. Gold ve Silver Medal Drop Rate 3 kat daha fazla!
    www.hellyeahmu.com
  • Bugün ve yarın Heart of Love drop 2 kat daha fazla!
    www.hellyeahmu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 8 Eylül 2012; 14:55:07 >
  • vallah kardesim sen normal expli server 150xp sezon 6 ep 3 kursan varya offff cok süper olur, türklerin arasinda bitek sen böyle cabaliyorsun gibi geliyor bana. insallah bi gün kurarsinda gzl bi oyun oynariz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

vallah kardesim sen normal expli server 150xp sezon 6 ep 3 kursan varya offff cok süper olur, türklerin arasinda bitek sen böyle cabaliyorsun gibi geliyor bana. insallah bi gün kurarsinda gzl bi oyun oynariz :)

katılıyorum.
  • Buna yönelik bir çalışma yapıyorum ama henüz net değil.
    Mevcut serverda ne yazık ki oynayan hemen her oyuncu hileye yöneliyor. Hilesiz oynayanlarda yalnız başlarına sıkıldıkları için bırakıp gidiyorlar.
    ilerleyen zamanlarda netleşirse bir test server ile duyurusu yapılır. Sezon 6 ep3 çok fazla test ve konfigürasyon gerektirdiğinden test süresi 2 ila 4 hafta gibi geniş bir süreyi kaplamalı. Yeterince oyuncu olmalı ve test sonuçları server açmaya uygun olmalı. Bakalım zaman ne gösterecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_d

Buna yönelik bir çalışma yapıyorum ama henüz net değil.
    Mevcut serverda ne yazık ki oynayan hemen her oyuncu hileye yöneliyor. Hilesiz oynayanlarda yalnız başlarına sıkıldıkları için bırakıp gidiyorlar.
    ilerleyen zamanlarda netleşirse bir test server ile duyurusu yapılır. Sezon 6 ep3 çok fazla test ve konfigürasyon gerektirdiğinden test süresi 2 ila 4 hafta gibi geniş bir süreyi kaplamalı. Yeterince oyuncu olmalı ve test sonuçları server açmaya uygun olmalı. Bakalım zaman ne gösterecek..

bekliyoruz
  • STanticheat 900+portlar kapalı+sql şifresi sağlam+server seriali sağlam+ 3 sub sw(trade,kasa ve chaos makinesi farklı swlarda olacak)

bunları yaparsan pek bir sorun olabileceğini sanmam 97D'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

STanticheat 900+portlar kapalı+sql şifresi sağlam+server seriali sağlam+ 3 sub sw(trade,kasa ve chaos makinesi farklı swlarda olacak)

bunları yaparsan pek bir sorun olabileceğini sanmam 97D'de

St Anticheat 900'le her açığı kapayamazsınız.Bunu zamanında çok gördük.

Aslında bu konuda hiçbir şeyin garantisini veremeyiz tabi ki..

Fakat St Anticheat 911 daha güvenli olduğundan tercihim ve tavsiyemdir. :)
  • Beyler 1 aylık süre içinde serverda oynayan herkes hile kullandı. hile kullanmayanlar da bıraktı. Yani şu anda kimse oynamıyor. 300 char 200 civar acc oldu ama ne yazıkki tutmadı. Ayrıca dupe için büyük açıklar vardı. Yeni s6 ep3 üzerinde çalışıyorum teste açıcam bugün yarın bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_d

Beyler 1 aylık süre içinde serverda oynayan herkes hile kullandı. hile kullanmayanlar da bıraktı. Yani şu anda kimse oynamıyor. 300 char 200 civar acc oldu ama ne yazıkki tutmadı. Ayrıca dupe için büyük açıklar vardı. Yeni s6 ep3 üzerinde çalışıyorum teste açıcam bugün yarın bakalım

akıl var mantık var dostum 4x server da millet niye kassın adam akıllı online oyuncu yokken ? niye boşa harcasın saatlerini. s6 ep3 100x veya 150x güzelce test yapılmış bir server seni daha başarılı kılacaktır eminim.
  • KATILIYORUM
  • VPS yi aldım çalışıyorum bakalım hayırlısı herkes için..
  • Season 6 Episode 3 Test server online. 2~4 hafta kadar test edilecek.
    Lütfen bugları support@hellyeahmu.com adresine mail ile report edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 22 Eylül 2012; 7:38:17 >
  • hem test süresince hem server başladıktan sonra oradayım. başarılar dostum.
  • Teşekkürler flapcem..
    Websitesindeki "contact us" ve "chat" sayfaları çalışıyor. dilerseniz contact us ile bug report yapabilirsiniz. Direk olarak support@hellyeahmu.com adresine ulaşacaktır mesajlarınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.