Lütfen +20 yapmamın nedeni küçük kardeşlerimiz yorum yapmasın
Arkadaşlar depresyona giriyorum sanırım Müzik dönemini atlattım Deli gibi dışarı çıkıp sağda solda sürtme 3-5 saçma salak kızla bu bar senin o bar benim muhabbeti ve sonrası da geçti Eve kapanıp filme kendini adayıp günde 5-8 film dönemini de az önce atlattım Pc de oyun oynayamıyorum internet küçülmeye başladı
şimdi sırada ne var acaba?
offfffffffffffffff of!
yaşın kaç? okuyormusun?
kendine bir iş bul...çok acil hem de
24 okul var hala bi yerlerde
eğitim - öğretiminin neresindesin?
neresinde olursan ol, devam et...
işte soruna verebileceğim yanıt...
iş önemli birşey ama o safhayı da atlattım sanırım günde 3-4 saat uyku ile 2.5 ay çalıştım bunların başında ve onu da bıraktım birden
şunu da eklemek isterim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
12 de kalktım hala pijamalarımlayım 5 gündür yıkanmıyorum 15 gündür adult hiçbişey ilgimi çekmiyor bilgisayarımda bi dosyayı asla bulamıyorum masaüstümde 92 tane şey var düzenlemiyorum (şimdi saydım)
oda cd dolu
3 tane web tasarım işi bekliyor
ya çok yiyorum ya hiç yemiyorum
falan filan işte
bir geceni mezarlıkta gecir emin ol kendine geleceksin
bedne o dönemi yeni yeni atlatıyorum stresten ve alkolden uzak dur tek başına kal biraz ama insanlardan kopma tek başına sinemaya git mesala deprasyondayken cinsel istek olamaması doğal dışarıda gez ama sakin yerlerde seni deprasyona iten müziklerden uzak dur mesala haraketli şeyler dinle (offspring- white guy gibi) evde canın iş yapmak istemez git dışarıda çalış laptopun varsa hav iyise hem etrafa bak hem web işini hallet fiziksel etkileride our dikkat et beslenmeye dikkat canım birşey istemiyor deme değişik tatlar dene. (Bu arada kokuyorsun yıkan bence )
tum bunlarin ustune bide ucurdular seni..
quote:
Orjinalden alıntı: lofehli
orjinal bi fikir ama uygulamak şey ister
bnde 20 yim bu arada =) simdilik depresyon yok
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
quote:
Orjinalden alıntı: lofehli
Askere Git. Düzelirsin. bitirdiysen bir daha başvur. alırlar.
Gez biraz, yalnız uzak yerlere git 2-3 günlüğüne. Sehir dışı falan. Her şey ayrıldığın şehirde kalacaktır. Tekrar döndüğünde daha ii olacaksın.
Hocam bi hastaneye git bi insanlara bak hasta insanlara onların yakınlarına sonra sağlıklı olduğunu anlayacaksın ve çoktan düzelmiş olacaksın. Birde allaha sağlıklı olduğun için şükret emin ol bişeyin kalmayacak.
hayatta herşeyin zaten cinsellik olduğunu düşünürsen zaten ona ilgin azaldı mı psikolojik bunalımdayım sanırsın bu arada 12 de kalkmak ve 5 gündür banyo yapmamak bence bi sorun değil çünkü 2 hafta banyo yapmayan ve 17 lere kadar uyuyan insanlar tanıyorum... depresyonun ne demek olduğunu bilmek lazım önce. kafanda bilmediğin sesler konuşmaya başlamadıysa iyisin demektir. sadece ilgi alanlarını değiştirmelisin... mesela fotoğraf çekebilirsin illa süper bi makinen olması şartı yok ya sen sanatını kullan.... bu kadar işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme