Şimdi Ara

help me boys(koç ekonomideyim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KaraDavut1989

quote:

Orjinalden alıntı: garganetto

değerli arkadaşlar bu sene gitmiş olduğum öss de ea 2 puan türünde ham puanda 105. eklemeli puanda 114. oldum..
    malatya 1.si olmam sebebiyle dersanem bana pek çok ödül verecekti ancak esamesi bile okunmadı.
    üstelik ham puan sıralamasında da geçen sene kazanıp bu sene fantezi amacıyla girenler sebebiyle ilk 100 e giremedim ve devletin verdiği 3 kat bursu kaybettim..

bu bende aşırı hırsa sebep oldu ve seneye öss ye girip say1 söz1 ea1 ea2 söz2 dil alanlarındaki bütün soruları doğru yanıtlayarak 1. olmaya karar verdim..
    evet garip gelebilir size ama kesin kararlıyım..
    bu sene geçirdiğim bir rahatsızlık sebebiyle beklediğim gibi geçmedi ama seneye ortalığı dağıtacam..

ne dersiniz haksız mıyım bunu yapmaya karar verme konusunda?

Hem bunu diyorsun hemde bir daha girip birinci olacağını söylüyorsun senin onlardan ne farkın var.

• Bak terbiyesizleşme. Sende beyin varda noluyor kullanamıyorsun. Sadece derse ve sorulara mı basıyor kafan.
  • git arkadaşım ben seninle polemiğe girmek istemiyorum..
    kafamın neye basıp basmadığını da anlatacak değilim şimdi sana..
    quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Bak terbiyesizleşme. Sende beyin varda noluyor kullanamıyorsun. Sadece derse ve sorulara mı basıyor kafan.

benim hakkımı kim vercek pekii..
    bu sorun öss meselesi,sistem bu sonucu doğuruyor..
    ben seneye birilerinin hakkını yiycem,birileri bi sonraki sene başkalarının..
    sürüp gidicek böyle...
  • quote:

git arkadaşım ben seninle polemiğe girmek istemiyorum..
    quote:

Bak terbiyesizleşme. Sende beyin varda noluyor kullanamıyorsun. Sadece derse ve sorulara mı basıyor kafan.

sürüp gidicek böyle...

Sen öğüdünü almışsın arkadş bu saatten sonra seni vazgeçiremeyiz.Ama kul hakkı yediğini unutma.
  • Gir anasını satayım girmeyen top olsun.
  • bu arada msn adresim:garganetto@gmail.com
    buraya cevap yazmakta güçlük çekiyorum..
    fikir vermek isteyen arkadaşım olursa beklerim.

arkadaşım kyk ham puanda ilk 100 e giren öğrencilerin yerleştirilme durumuna bakmadan 3 kat burs veriyor..
    kul hakkı neresinde bunun onu da anlamış değilim
    quote:

quote:

git arkadaşım ben seninle polemiğe girmek istemiyorum..
    quote:

sürüp gidicek böyle...

Sen öğüdünü almışsın arkadş bu saatten sonra seni vazgeçiremeyiz.Ama kul hakkı yediğini unutma.

işte arkadaşım sen bu kalitede bir adamsın..

quote:

Gir anasını satayım girmeyen top olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garganetto -- 7 Ağustos 2008; 18:01:04 >

• Kalitemiz adamına göredir.
  • ne mutlu sana
    quote:

Kalitemiz adamına göredir.
  • Dostum sınava girme sebebin olarak demişssin ilk 100 e giremediğim için bursu kaçırdım..İlk 100 e girememe sebebi olarakta ödül için össye tekrar girenleri sorumlu tutmuşsun..Peki sen bu sene girerek ilk defa giripde o bursa ihtiyacı olduğu için köpek gibi ders çalışanlara haksızlık yapmayacakmısın..Sen sana yapılmasını istemediğin şeyi kendin yapmış oluyorsun..
  • tamam dostum haklısın ben bir şey demiyorum ki..
    ama benim arada kaybolup giden hakkımı kim ödeyecek?buna bir cevap ver tamam diyeyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Dostum sınava girme sebebin olarak demişssin ilk 100 e giremediğim için bursu kaçırdım..İlk 100 e girememe sebebi olarakta ödül için össye tekrar girenleri sorumlu tutmuşsun..Peki sen bu sene girerek ilk defa giripde o bursa ihtiyacı olduğu için köpek gibi ders çalışanlara haksızlık yapmayacakmısın..Sen sana yapılmasını istemediğin şeyi kendin yapmış oluyorsun..
  • FAKE OLDUĞUN HER YERİNDEN BELLİ.
    1)İLK 100'E GİRMİŞSİN SAYILIR GELİP FORUMA DERSHANE TAVSİYESİ İSTİYORSUN
    2)O KADAR KARARLIYIM DİYORSUN ÖSS'YE LANET OKUYORSUN
    3)FANTEZİ OLSUN DİYE GİRENLERDEN YAKINIYORSUN FANTEZİ OLSUN DİYE GİRİYORSUN
    FAKESİN İŞTE YÜRRÜ GİT!!
  • quote:

neden acaba??
    siz yanlış anladınız yaw:)seneye ödül için girmek istiyorum..
    ha bu arada belirteyim koç ekonomiyi burslu olarak yazdım
    quote:

Afedersin ama salakmısın?

Kusura bakma arkadaşım ama bir eleştiri yapacağım tabiki diğer bazı arkadaşların yaptığı gibi hakaret etmeden.
    Madem Koç Ekonomi Burslu'yu kazandın git oku,zaten güzel bir üniversite ( ama zor. ) ve çıktığında da iyi bir iş bulma olasılığın çok yüksek.
    Bu soruyu sorman gerçekten çok garip ve bundan dolayıda hiç inandırıcı gelmiyorsun.
    Bence yüzümüzü kızartman için bir fırsat ÖSYM'den puan görüntüsünü yayınlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 7 Ağustos 2008; 18:12:25 >

• quote:

tamam dostum haklısın ben bir şey demiyorum ki..
    ama benim arada kaybolup giden hakkımı kim ödeyecek?buna bir cevap ver tamam diyeyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Dostum sınava girme sebebin olarak demişssin ilk 100 e giremediğim için bursu kaçırdım..İlk 100 e girememe sebebi olarakta ödül için össye tekrar girenleri sorumlu tutmuşsun..Peki sen bu sene girerek ilk defa giripde o bursa ihtiyacı olduğu için köpek gibi ders çalışanlara haksızlık yapmayacakmısın..Sen sana yapılmasını istemediğin şeyi kendin yapmış oluyorsun..

Herşeyde hak aramaya kalkarsak halimiz harap.
  • arkadaşım fake ne demek önce bunu öğren,bir sene kadar önce üyeydim bi terbiyesizlik yaptım şutladılar..
    bakıyorum da milletin ağzına bir fake lafı bulaşmış her şeye fake..
    ilk 100 e girmişsin sayılır diye bir şey yok..
    ben malatyada kıytırık bi dersaneye gittim,istanbulda hangisi iyidir,hangisi ödül olarak ne verir bilmem onun için soruyorum,böyle ezbere konuşma..
    3.sorunun cevabına gelince.
    geçen senenin 2. si murat ahıskalı geçen seneden dolayı 3 kat burs alıyor..
    ancak bu sene yine girdi ve 3. oldu,ancak zaten aldığı burstan dolayı yeni burs bağlanmayacak.
    onunki fantezi ancak benimkinin ne alakası var bununla!
    quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_agk

FAKE OLDUĞUN HER YERİNDEN BELLİ.
    1)İLK 100'E GİRMİŞSİN SAYILIR GELİP FORUMA DERSHANE TAVSİYESİ İSTİYORSUN
    2)O KADAR KARARLIYIM DİYORSUN ÖSS'YE LANET OKUYORSUN
    3)FANTEZİ OLSUN DİYE GİRENLERDEN YAKINIYORSUN FANTEZİ OLSUN DİYE GİRİYORSUN
    FAKESİN İŞTE YÜRRÜ GİT!!

arkadaşım arf arkadaşın yayınladığı puan bana ait istersen tc numaramı da verebilrim girip bakarsın.

quote:

Orjinalden alıntı: kopuz

quote:

neden acaba??
    siz yanlış anladınız yaw:)seneye ödül için girmek istiyorum..
    ha bu arada belirteyim koç ekonomiyi burslu olarak yazdım
    quote:

Afedersin ama salakmısın?

Kusura bakma arkadaşım ama bir eleştiri yapacağım tabiki diğer bazı arkadaşların yaptığı gibi hakaret etmeden.
    Madem Koç Ekonomi Burslu'yu kazandın git oku,zaten güzel bir üniversite ( ama zor. ) ve çıktığında da iyi bir iş bulma olasılığın çok yüksek.
    Bu soruyu sorman gerçekten çok garip ve bundan dolayıda hiç inandırıcı gelmiyorsun.
    Bence yüzümüzü kızartman için bir fırsat ÖSYM'den puan görüntüsünü yayınlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garganetto -- 7 Ağustos 2008; 18:14:22 >

• DERSANE OLARAK CELAL AYDIN ,

ben 700 112 ıncı oldum hırs yaptım seneye 700 000 ıncı olcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: arf*

help me boys(koç ekonomideyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garganetto -- 7 Ağustos 2008; 18:20:28 >
  • Sen EA'cı değil misin?SÖZ2 niye hesaplanmamış.
  • 1595-fen bilimleri
    quote:

Sen EA'cı değil misin?SÖZ2 niye hesaplanmamış.
  • ben çıkıyorum arkadaşlar herhalde sorumun yanıtını burada bulmayacağım.
    sizlere iyi forumlar
  • Kesin olacaksın yani 1.?
    Diğer bölümleri bilmem ama say1 den olamayacaksı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.