Şimdi Ara

HeLp ME plzz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLAr charım kredi kartı yüzünden Bann yemişşti , her ay kendim Çekiyordum karttan limitim dolu diye cafedeki bir Çoçuktan çektirdim . ama Bir gün chara girereken Server maintance falan yazdı. mail atmıştım k2 ye kredi kartından banlandığını bildiren bir yazı atmışLAr. Nasıl açtırabilirim Bilen varmi ? Kimi diyor işte paypal a mail atcan onlar hesap numarası vercek oraya yatırcan . varmı bii bilgisi oLan yardım plzz ?? Birde char 6 aydır Bann lı paypal zamanından yane Lütfen yardımcı oLun.

• Up plzzzz
  • aynı durumdayım bende.premium aldırdıgım adama ulasamıyorum.ona ulasman lazım.o kartın borcu kapanmadan ban açılmaz.
  • kulaktan dolma duyduğum haberlere göre paypal a mail atmamız gerekiyormuş adamLar banka hesap numarası falan veriomuş oraya yatırdıkmı benim bronze du premium 9$ falan yatırınca adamlarda k2 ye mail atıp açtırıyorlarmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bu konuyLa bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
  • LEN OLUM ERAN NAPCAN ARTIK O CHARI ıtemlerıde satmıstın boswer bea gıden gıtmıs kalan saglar bızım dır ^^
  • Ahh ahhhh O charın manevi değeri var ;) Oly nin gözbebeğiydi
  • aynı sorunu yaşadım
    tek çare tlf edip hesap numarısı alıp o hesaba havale etmek ver ardından zırt pırt rahatsız ediceksin ödedim hadi açın diye o zmn açıyorlar
  • paypal amı etcez tel i pekki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.