arkadaslar lütfen biri ban japon serwerinden nasıl üyelik alcağımı solermi
Yah kardesım yazı yazmadan once bı arastır forumu japko hakında 10000 tane topic var bea ınsaf sızın gbıler yuzunden kırlılık oluyo !!!
kardesim bak sizin gibiler bilmem ne ole laflar etme bana ne war azınla soluosun 1000 tane topıc war bulamadımki soruyorum wala ne yalan solum herkes de kendini bi bk sanıo .....
hemen adamı terslemeyin sormuş ne var yani
saol be ensonuda çık tı bitane hak weren
topi kırlılıgı yaratan sızer sınız arama ya japko veya japon knıght yaz cıkar ne bıcım aradıgın belı
japonca bilmiyosan ben ce hiç uye olma herşey japonca anlamazsın hiç bişee benden demesi
japonca bilmiyosan ben ce hiç uye olma herşey japonca anlamazsın hiç bişee benden demesi
katılıyom
VALLA YA BİLMİOZ BULAMIOZ Bİ TOPİC AÇIOZ BAŞLIYOLAR YOK BÖLE TOPİC OLDU YOK KMİRLETTİNİZ BUOLAMIOZ DÜN BENDE AÇTIM BİTANE JAPKO İLE İLŞGİLİ BUGÜN YOK KALDIRMIŞLAR CVP VEREN OLSA GÜZELCE BULABİLSEK BİZDE BÖLE TOPİC LER AÇMAYIZ ANCA KONUSMASINI BİLİONUZ BOKTAN CVP VERECENİZE BİZE SORDUMUZ SORUNUN CV BINI NVERİN KONU KAPANSIN SİNİRLENDİOM BÖLE YAPANLARA KİRLETMİŞİZ SİTEYİ SUNA BAK ASIL SİZ KİRLETİONUZ
WWW.KNIGHTONLINE.JP Adresinden oyunu indirebilirsin site tamamen japonca ama üstüne geldiğin simgenin ne olduğu sol alt köşede görünüyo umarım yardımcı olabilmişimdir.
Not olarak bişey söylemek istiyorum belli arkadaşlar yok bu konu açılmıştı aratsana öyleydi böyleydi kıldı yündü tüydü diye cevap atıp durmasınlar mesaj sayılarını arttırmaksa amaçları söylesinler ben bi konu açıyim ablak ablak msg yazsınlar gereksiz konu açanlardan daha fazla suçludur söylediklerimi bi düşünün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme