Şimdi Ara

helpp japon server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lütfen biri ban japon serwerinden nasıl üyelik alcağımı solermi

• Yah kardesım yazı yazmadan once bı arastır forumu japko hakında 10000 tane topic var bea ınsaf sızın gbıler yuzunden kırlılık oluyo !!!

• kardesim bak sizin gibiler bilmem ne ole laflar etme bana
    ne war azınla soluosun 1000 tane topıc war
    bulamadımki soruyorum wala ne yalan solum herkes de kendini bi bk sanıo .....
  • hemen adamı terslemeyin sormuş ne var yani
  • saol be ensonuda çık tı bitane hak weren
  • topi kırlılıgı yaratan sızer sınız arama ya japko veya japon knıght yaz cıkar ne bıcım aradıgın belı
  • japonca bilmiyosan ben ce hiç uye olma herşey japonca anlamazsın hiç bişee benden demesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow private server önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

hemen adamı terslemeyin sormuş ne var yani

+545878456489447995495289741987688486546875897298489465487
  • quote:

Orjinalden alıntı: omega_tr

japonca bilmiyosan ben ce hiç uye olma herşey japonca anlamazsın hiç bişee benden demesi

katılıyom
  • VALLA YA BİLMİOZ BULAMIOZ Bİ TOPİC AÇIOZ BAŞLIYOLAR YOK BÖLE TOPİC OLDU YOK KMİRLETTİNİZ BUOLAMIOZ DÜN BENDE AÇTIM BİTANE JAPKO İLE İLŞGİLİ BUGÜN YOK KALDIRMIŞLAR CVP VEREN OLSA GÜZELCE BULABİLSEK BİZDE BÖLE TOPİC LER AÇMAYIZ ANCA KONUSMASINI BİLİONUZ BOKTAN CVP VERECENİZE BİZE SORDUMUZ SORUNUN CV BINI NVERİN KONU KAPANSIN SİNİRLENDİOM BÖLE YAPANLARA KİRLETMİŞİZ SİTEYİ SUNA BAK ASIL SİZ KİRLETİONUZ
  • WWW.KNIGHTONLINE.JP Adresinden oyunu indirebilirsin site tamamen japonca ama üstüne geldiğin simgenin ne olduğu sol alt köşede görünüyo umarım yardımcı olabilmişimdir.

Not olarak bişey söylemek istiyorum belli arkadaşlar yok bu konu açılmıştı aratsana öyleydi böyleydi kıldı yündü tüydü diye cevap atıp durmasınlar mesaj sayılarını arttırmaksa amaçları söylesinler ben bi konu açıyim ablak ablak msg yazsınlar gereksiz konu açanlardan daha fazla suçludur söylediklerimi bi düşünün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.