Şimdi Ara

hem çaylak üyeyüm hem çaylak apple kullanıcısıyım lütfen yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçtiğimiz hafta teknosadan aldığım iphone 4 le ilgili ciddi iletişim sorunları yaşıyorum arkadaşlar..

bu iletişim bazen telefonla benim aramda bazende konuşmaya çalıştığım arkadaşlarımla ilgili...

şimdi telefonu aldım, itunes hesabı açtım efendime söyliyim programdır müziktir kendimce birşeyler yükledim ve telefonun telefon olan ana özelliği dışındaki özellikleriyle ilgili hiçbir sorunum yok..

benim sorunum konuşmayla ilgili arkadaşlar ya..

telefonum çoğu yerde çekmiyor.. eski telefonumun çektiği yerlerin hiçbirinde çekmiyor.. hattımı değiştirdim yeni hat aldım.. (AVEA kullanıcısıyım) yine çekmiyor.. mini hat aldım bu kırılan hatlardan dolayı sorun olabilir dediler..hala aynı sorunu yaşıyorum..

arkadaşlar telefonu alalı bir hafta olmadı ve cayma hakkım mevcut.. ama ben bu telefonu çok beğendim ya.. beyaz iphone4 bulmam çok zor şuan.. sorun telefonda mı hatta mı bilmiyorum? ama eğer telefonda ise ne yapmalıyım? sizce cayma hakkımı kullanıp versem mi? yoksa teknik servise mi versem? yada güncellemeyle ilgili mi sıkıntı? (6.1.3 sürüm)

foruma kayıt olma nedenim tamamıyla bu sorunumdan dolayı.. bir çok konu açılmış apple kullanıcıları için.. bana da yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum.. konuları inceledim ama kendi sorunumla ilgili birşey bulamadım.. (hepsini okumaya üşendim ne çok konu var)
    şimdiden çok teşekkürler

• Merhabalar,

iphone diğer marka model cihazlara göre şebeke sorununu en çok yaşayan cihaz olduğunu hemen hemen herkes bilir ama bu günlük kullanımı etkileyecek boyutlarda değildir.

yapabilirmisiniz bilmiyorum telefona restore atmayı deneyin araştırırsanız bir çok konu bulabilirsiniz ama ben düzeleceğini pek düşünmüyorum cihazınızda donanımsal şebeke arızası olabilir 3g'yi kapatıp deneyin yada farklı bölgelerde durum nedir onu inceleyin.

hala düzelmez ise değişim isteyin (teknik servisten değil mağazadan).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 23 Haziran 2013; 15:21:07 >
  • Merhaba,

İphone 4 lerin bazılarından tasarım hatasından dolayı böyle sıkıntılar yaşanıyordu. ben de kullandım hiç sıkıntı yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım oldu.
    Öncelikle temiz bir restore yapın telefona.
    restore bittikten sonra yeni iphone seçeneğini seçin.
    Yine düzelmez ise aldığınız yer ile bağlantıya geçin
  • İki yan parçanın birbirine değip kısadevre oluşturması sorunu. Son seride düzeltilmişti ancak maalesef Teknosa size eski seriden vermiş. Yapabilecek pek fazla birşey yok. Bumper ile halledilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi şöyle bir durum var.. telefon dışarda falan çekiyor.. ama evin içinde olsun köşede bucakta olsun çekmiyor.. daha doğrusu arama başarısız oldu diyip duruyor.. bağlanıyor bi aramaya.. sonrasında kapanıyor.. deli oluyorum..! bu arada hepinize çok teşekkür ederim bir pazar günü bu saatte bu kadar çabuk yardımcı olmanıza çok sevindim gerçekten:) sorun telefondan olsa hiç çekmez ama sanki..
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    çok özür dilerim ama "bumper" ne demek? :)
  • Bumper yan taraftaki metal çerçeveyi koruyan bir plastiktir.

Bu arada o metal çerçeve aynı zamanda iphone'nun anteni görevini görmektedir. Arkadaş o metal çerçevenin üzerini yalıtıp şebeke sorununun önüne geçmeyi deneyebilirsiniz demek istemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • plastik bir koruyucum var ..ekstra bi koruyucu gerekli mi bu etrafı için? restore etmeyi deneyeceğim.. sonuçlarla ilgili tekrar yazacağım.. herkese hayırlı kandiller çok teşekkürler arkadaşlar..
  • Dostum birde plastik koruyucuyu çıkartıp cihazı hiç ellemeden masada sehpada vs. deneyebilirsin çekim gücü nasıl ? artış oluyor mu ? elinde tutunca çekim gücünde düşme oluyor mu ? nokia samsung vs. telefonalra göre şebeke çekim gücü biraz düşük her iphone hemen hemen böyle bende bile arada oluyor,atıyorum işyerinde elemanın birinde farklı cihaz var,3g full çekiyor bende aynı noktada 3g 2 3 çizgilerde geziyor.
  • arkadaşlar durduğu yerde güzel güzel çekiyormuş gibi görünen telefon bi arama yapmaya çalıştığımda ya arama başarısız diyor, ya da bağlanıp düşüyor.. kafasının keyfine göre çekiyor çekmiyor.. avea kullanıcısıyım tamam ama bukadar da çekmemezlik olamaz ya konuştum müşteri hizmetleriyle değişim isteyeceğim.. ya da iade..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.