Şimdi Ara

HEM OYNA HEM PARA KAZAN facebook : ogamevip.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz bütün ogameleri unutun bu oyun genel olarak ogameci arkadaşları ilgilendiriyor ama yeni başlamak isteyenler içinde güzel bir fırsat eğer gerçekten faliyete geçerse ki bu bizim sayemizde olacak belli ki oyuzden facamde paylaştım sizinlede paylaşıyorum.

size faceme gelen paylaşımdan bahsetmek istiyorum.

iki profosyonel ogameci arkadaş bizler için mükemmel bir ogame açmak için uğraşıyorlarmış aranızda belki ne için uğraşıyor al oyunu yükle aç diyenler olabilir ama bu öyle değil uzatmadan oyunun özeliiklerini yazayım.

1.oyun kurumsal olcakmış yani com.tr
    2.oyunun hostu için dünyanın en iyi host şirketleri tercih edilecekmiş
    3.oyunda saçma sapan gerçek ogamecileri oyundan soğutan filo satışı söm satışı vs vs vs tamamen para kazanılmaya yonelik saçmalıklar asla olmayacakmış
    4.oyundaki amaç bütün ogamecileri bu efsana oyunun o güzel o bulunmaz ortamını tekrar ve son kez solumak isteyenleri bir araya getirmek olacakmış
    5. ve asıl bomba arkadaşlar oyunda emeği geçen arkadaşlara tahmini ilk 10 oyuncuya para ödülü verilcekmiş emek ve zamanının karşılığı olarak... kazanım ise kaybedilen dostluk ve arkadaşlık ortamı

ödüllerin ne kadar olcağı suan belli değilmiş fakat ilk duyumlara göre ilk 10 + bayrak birincisi diye bahsetti arkadaş 1.ci için aylık 100-150 tl gibiymiş

ne zaman açılacağı facebook ta da reklam olarak duyurulacakmış + ben facedende takip ederim oynamak isteyenlere güzel bir oyun bilginiz olsun saygılar çevrenizdeki ogameci arkadaşlara bildirmeniz iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalede -- 4 Şubat 2014; 23:41:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.