Şimdi Ara

Hem Oyun İçin Hemde Bütçeli Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime bir tane laptop arıyorum hem oyunları düzgün bir şekilde kaldırabilcek hemde 1700 lirayı geçmicek şekilde bir şeyler bakıyorum acaba bu laptopu önerirmisiniz.http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z510-core-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-156-2gb-w8-notebook.html#ozellikler

• Newdonis kullanıcısına yanıt
    o fiyat aralığındaki en iyi oyun performansına dell 7537 sahiptir
    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s21f65c-laptop
  • > Dell 7537 (Windows 8)

Alternatif > Asus X550LN
  • Tavsiye veren arkadaşlar için teşekkür ederim fakat ram bakımından daha düşük ekran kartı olarak yüksek ram onemli değilmi arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newdonis -- 8 Haziran 2014; 12:23:44 >
  • Oyun performansı açısından en önemli donanım ekran kartı.

Ram ne kadar fazla o kadar iyi ama yine de 6 GB Ram yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 8 Haziran 2014; 12:28:47 >
  • benim düşüncem alıyosam 8gb almak çünkü sonra laptoplarda yükseltme falan sorun o yuzden dell i düşünmüyorum peki benim linkini verdiğim lenovo nasıl ?
  • Lenovo'da gayet güzel ama soradan yükseltilebilecek 2 GB Ram için sabit bir donanymdan vazgeçmek hiç mantykly olmaz bence. 6 GB Ram yeterli olacaktyr, 8 GB Ram ile farkını oyunlarda anlamazsınız zaten. Oysa 740M'den 750M'e geçmek oyunlarda size büyük bir fayda sağlar.

Ayrıca Dell 7537'nin diğer avantajları tamamı alüminyum kasası ve ışıklı klavyesi. Dell'de HDD ve Ram değiştirmek oldukça basit, sadece 4 tane vida ile HDD ve Ram'e ulaşabiliyorsunuz. Lenovo'da bu süreç baya zorlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 8 Haziran 2014; 12:58:34 >
  • O zaman size güveniyorum önerinizdeki dell markalı laptopu alıcam ama sonradan rami yükseltebilirim mi diyosunuz ?
  • Suradaki incelemeye de göz atabilirsiniz > Link

- Resimlerden görüldügü üzere HDD ve Ram'e ulasmak çok basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 8 Haziran 2014; 13:03:46 >
  • Cidden dediğiniz gibi direk alt kasayı cıkartabiliyoruz o zaman bende dell alırım daha sonra 2 gb ram eklenti yaparım hem ekran kartı daha iyi olur hem ram
  • Bence daha mantıklı olur.
  • Kesinlikle 2gb ram arttırabilirim dimi ?
  • Dell 7537'de 6 GB Ram var ve 2 ram slotu var. 4 GB + 2 GB şeklinde, yani boş slot yok.

2 GB Ram'i çıkarıp yerine 4 GB Ram takabilirsiniz.
  • anladım teşekkür ederim her şey için dell alıcam bakalım hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.