Şimdi Ara

hem senet imzalattı, hem elden para istiyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bankaya yatırsa ne olacak sanki. Senette 1 yıllık kira borcu vb. birşey mi yazıyor sanki.

Ayrıca kirayı yatırdıkça git yeni senet al. Atıyorum 6000TLlikse senet, yatırdığın her kirada : önceki seneti yırt 5500 tllik seneti imzala.

Çıkacağın zaman adam -senet var elimde 6000 tl ödeyeceksin dese ne diyeceksin.

Dava açsan ne diyeceksin -ya biz aramızda anlaşmıştık, güvendim sorun olmaz dedim vb. vb. mi?

500tl yi bankaya ödüyorsan her yıl 1 kira yani 500 tl devlete vergi olarak vermek zorunda. Bundan kaçmak için elden parayı istiyor olabilir.

Veya evden çıkacağın zaman:-evde şöyle masraf var, boyanması gerekiyor vb. vb. diyerek senden para koparmaya çalışabilir. -500 tl boya parası ver, yoksa elimde senet var eve zarar verdi tamir etmedi vb. vb. derim diyebilir.

Dikkatli olmak lazım. Ha illada senet imzalamak istiyorsa 12x500 lük senet imzala. Her ay yatırdıkça seneti al.

• cevap için teşekkürler herkese. bankaya yatırma konusunda ikna ettim beyfendiyi sözleşmeye de imza attırdım. ama siz siz olun eğer kafanızın rahat olmasını istiyorsanız lütfen SENET SEPET işlerine girmeyin. hele boş senet falan olursa tüm geleceğinizi tehlikeye atarsınız. bir daha ki olayda beleş verseler senet asla imzalamam hiç bir konuda. bu da bana ders olsun. evet olsun..
  • bankaya yatırdığımız paranın kira parası olduğunu devlet nerden bilecek. havale-eft formuna 'kira' değilde 'diğer' kısmına işaret koyarsak ispatlanamazki. haksızmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbaba62 -- 6 Kasım 2012; 11:04:09 >
  • kira sozlesmesi yaparak zaten 1 yil kirayi odemeyi kabul etmis oluyorsun. Niye bi de ustube senet imzaladin ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ev sahibi ile mahkemelik olmaktan korkmayın elinizde resmi belge olduğu sürece davalar çok uzun sürdüğünden adam her türlü anlaşma yoluna gidecek hem zaman hem de para kaybı olacak ki eğer üçkağıt yaptığı belliyse büyük ihtimal kaybedecek..

benim de başımda bi tane kendini akıllı sanan evsahibim var kendisine aynen böyle söyleyince çark edip her şeye tamam demeye başladı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.