Yıllardır hep aramışımdır ek gelir network marketing sistemlerini geçenlerde sunumuna gittiğim eml diye bi firma vardı yurtdışında avrupada herkesin artık kendi adına sitesi olduğunu türkiyede yavaş yavaş buna temel atacaklarını söylediler paketi alan kişi iki kişiye aynı şekilde onlarda 2kişiye tanıtım satacaklardı aslında çok mantıklı ama giriş ücreti çoktu vazgeçtim. 3 4 ay evvel yine aynı şey türk firması tarafından yapıldı 500 tl ile başladım zaten en azından hiç satmasam sitem olur onla takılırım uğraşırım dedim ayrıca illa adına özel olacak değil site bende kardeşime açtım onun adına fatihyollarda.c om ayrıca web sitesinde herhangi bir reklam vs yok . şuan benim toplamda 70 üyem var 3500 tl geldi 100 üye sonunda 1.lotu tamamlamış ve gelen gelirden başka +3bin tl de hesabıma yatacak haftasonları kahvaltıya akşam canlı mğzikli yemekler +tatil imkanlarıda var şuanda gerçekten çok iyi .
Sorularla sistemimiz...
Alibeyin bize mail atarak yazışmış olduğumuz örnekleme yazısı.
Alibey: Merhaba sn. megasis yetkilisi Megasis: Merhaba Ali Bey nasıl yardımcı olabiliriz? Alibey: Şimdi benim kafama takılan bir kaç soru var Megasis: Buyrun dinliyorum Alibey: Ben web sitesi açmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok sadece benimde sitemin olmasını istiyorum Megasis: Web sitenizi kuruyoruz ayrıca sizede kurmasını öğretiyoruz ve tüm desteğimizi bir an bile sizden kesmiyoruz, içerik yönetimi içinde gerekli tüm dersleri veriyoruz, yönetememeniz söz konusu bile değil Ali Bey. Alibey: Çok iyi , Peki ben bunu kişisel web sitesi yapmak zorundamıyım Örneğinwww.adımsoyadim.com gibi Megasis: Hayır istersenizwww.xxxticaret.com açarak e ticaret sisteminizi kurarsınız istersenizwww.xxxdizi.com yaparak dizi video sitesi kurun tamamiyle hayal gücünüze kalmış bir şey adınıza açacaksınız diye kısıtlama yok Alibey: Bunları anladım şimdi kazanç ortaklığında 500 tl lik paket ve 100 alt üyelikli sistemde ben 100 kişi bulmak zorundamıyım Megasis: Kesinlikle hayır Siz iki kişi buluyorsunuz ve size anlattığımızı o kişiye anlatarak onlarında 2şer kişi bulmaları isteniyor ve böyle kazan kazan sistemi devam ediyor Alibey: Benim alt üyemin 2 alt üyesi üye aldığında benim kazancım ne olacak Megasiz: siz alt üyenizden ne kadar aldıysanız 10 alt üyedende aynı parayı alıyorsunuz ve onlar kazandıkça sizde kazanıyorsunuz üyelerinizde Alibey: Paramı ne zaman çekebilirim Megasis: Üyeyi kayıt ettirdiğiniz anda 1saat içinde kazancınız hesabınıza aktarılır. Alibey: Peki ben Mega paketteki 2.000 Tl lik pakete yükseldiğimde kazancım ve ekstra artılarım neler olacak Megasis: 500 Tl lik paket gibi 2.000 Tl lik paketi alıp 100 alt üye topladığınızda Bizim ekibimizin Asil lideri olup artık üyelerinizle daha iyi iletişim için tüm masraflarınızı biz karşılıyoruz , Araba ve ofisinizi biz tutuyoruz, Telefonunuzu biz veriyoruz ve size sadece üyelerinizle bilgi alışverişi yapmak kalıyor Alibey: Ben paketi aldıktan sonra iptal etmek istersem? Megasis: Tabiki paketi alıp sitenizi kurduktan bile sonra iptal etmek isterseniz %75 lik bölümünü iade ediyoruz isim hakkınız 24 Ay boyunca yinede sizde kalıyor. İsterseniz başkasınada devir edebilirsiniz ücretsiz devir hizmetinide sunuyoruz. Alibey: Gerçekten çok iyi bir sistem zarar yapmak gerçekten sıfır Megasis: Evet alibey güven duyamama gibi bir sistem sunmuyoruz Sizden kredi kartınızdan depozito alacağız demiyoruz sadece size biz websitesi açıyoruz kuruyoruz öğretiyoruz gerisini size bırakıyoruz üye buldukça biz ve siz ve alt üyeleriniz kazanmaya başlayacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme