Şimdi Ara

hemoroid için doktora gittim:( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
126.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de ağrılar geçti emme çavuşa çok asılınca başlıyor yine meret allahdan ramazan yaklaşıyor he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrash Metal -- 26 Temmuz 2010; 21:14:25 >
  • Ultraproct veriyor genelde doktor,hem fitil hemde krem..Yıllar önce bende de vardı..Muayenesi tıpki düşündüğünüz gibi arkadan yoklama şeklinde..Hemoroid damar sarkması olduğundan doktor ne kadar ileri boyutta olduğunu görmek zorunda bu nedenle de ister istemez bir yoklama çekiyor arka kapıdan

Eğer çok ileri değilse ameliyat yerine ilaç veriyor ki benim bu durumdaydı ve ilaçla geçti..Ancak özellikle o fitilleri kullanması çok kötü yahu,kutusunda da bir sürü var fitili tıka tıka bitmiyor Hemoroid'i olanlar acı yemeyecek,fazla kuru veya katı gıdalar yemeyecek,zeytinyağı kullanacak bol bol salatada yemekte herşeyde..Hatta doktor şunu söylemişti "bir leğen yada tas içine sıcak su yap ılıktan biraz daha sıcak olsun ve içine otur en az 10 dk yumuşatır rahatlatır" demişti..Tabi hergün yapmak pek mümkün olmuyordu ama elden geldiğince sık yaparsanız bunu cidden rahatlatıyor acıyı azaltıyor..

Geçmiş olsun dostum..

• Geçen gün bizim ufaklığa organik pişik kremi almak için medisepet'i gezerken, %50 indirimle organik hemoroid kremi sattıklarını gördüm. İlgilenenlere duyurulur.

Güncelleme: Stoklarında kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE GTR -- 16 Ağustos 2010; 14:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrash Metal

Benim de ağrılar geçti emme çavuşa çok asılınca başlıyor yine meret allahdan ramazan yaklaşıyor he

Ağrılar nüsk etti
  • Bu basliğa bayılıyorum ya götu dagitan herkes burada 😂😂😂

Gencler daflon kullanın

Birde procto gyvenol

Ameliyat oldum ben tekrar etti dikkat edeceksiniz vucuda bir iki gunde hicbiseyiniz kalmaz aslinda gun kurusu ve rahatlatıcı caylar icin ihlamur bunun en iyisidir !

Ameliyati askerde tavsiye ederim. 1 ay erken çıkıyorsun ama 15 gun yataktasin ölüsü .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadım ameliyat oldum gene tekrarladı simdi hafif bi ağrı var bütün gün sıcak sudayim d.d çok kotu cokk

• Fleet enegma mıçamıyorsan fitil şeklinde sıvı müshil anal yoldan veriyorsun 2dk sonra hiçbir şeyin kalmaz ama doktoruna sor yinede

• quote:

Orijinalden alıntı: selçuk407

serhatcn abi üzülme bendede aynı dert vardı bir yakınımın tavsiyesi ile artık her sabah kavvaltıdan 1 saat önce bir su bardağı ılık su içiyorum 2 adet
    günkurusu kayısı yiyorum valla kaymak gibi s*ç*yorum sanada tavsiye ederim
    geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

sabah doktora gittim . 3 tane ilaç yazdı.biri fitil biri krem biride hap. 1 ay sonra geçmezse ameliyat dedi. inşallah geçer

Geçmiş olsun kardeşim. Üzülecek, utanacak bişi y ok. Ameliyat 20 dk sürüyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende anal fissur var ne yapmam lazim

• kardeşim öndelikle hemeroid geçiçi bişey bunun tek çözümü kuşburnu marmelatı yiyeceksin ama marketlerde satılan değil elde yapılmış olacak.

bende gittiydim doktor muayene etmedi şerefsiz . eve geldim evdekilere gösterdim sivilceymiş :) 3 güne geçti zaten. bende arayıp sağlık bakanlığına şikayet ettim. beter olsun emeğinin fazlasını alan doktorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dedeli28

aynen bnde 4 ay once gittim banada onlardan verdi gecmedi ameliyat oldum ole bi rahatlik varki kardes smdi istedigm gibi miciom tavsiyem ameliyat 10 dk lik is
    Hocam aradan yıllar geçti şuan nasıl Memnun musunuz kabızlık zor çıkma kanama meme durumu varmı

• fazlalıkları kesip traşlayacaklar normale dönecek
  • Yazın bunu bir kenara gençler.
    Lokman Aktar Ayrık Otu Macunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hemoroidde nasıl bir acı okuyor belirtileri neler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.