ahahah blokla geç, bu kadar çabalama |
silll (2. sayfa)
-
-
yazmıyorlar abicim şu an bi hemşire aldıgı maaş ortalama 12k sordum la halama sordum almıyoruz dıyor
-
Arkadaşlar hep beraber inandık bütün doktorlar 50k kazanıyor dersek forumu salar bence. Ya da cinci hocaya mı gitsek🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 31 Temmuz 2022; 23:34:40 > -
başka yerde trolle konuyu burada konumu sabote etme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 27 Temmuz 2022; 22:17:18 > -
Sen bütün forumu sabote ediyorsun ankarazıpzıplı
arkadaş adamın her baslıgına yazıor almıyorlar o maaşı herkesın etrafında tanıdıgı ailesi vb var aklıyla dalga gecıor baydı ya olabilcek max sevıyeyı yazıormo maaşı alan vardır ama çok şanslı olması lazım herkese istedıgı kadar nöbet yazılıor sanıor valla baysı şu adam ve mesut özilin tıptan soguttugu kadar kimse sogutmamıstır forumu
-
Maaşlı troll hocam bence başka açıklaması yok. İnsanların geleceğiyle oynuyorlar
blokla geç diyorum halen burada sabote ediyorsun
şaka mısınız? blokla geç
-
silllllll
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Ağustos 2022; 21:38:25 > -
bordo atmak dısında napıosun zaten hocam hayal dunyasında yasıoesun şu dedıgıme cevap versene bi sen o nöbetleri hangı hemsırenın alAbildiğine ınanıosun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E56FEBEAA -- 27 Temmuz 2022; 22:28:39 > -
.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Ağustos 2022; 21:38:46 > -
brütüde o anlamda demedım yazdıgın rakamlar cok komık olsamolsa brüt olur ironisi gibi yazmaya calıstım ama tam ifade edemedim
-
Forumca bi 10ar tl toplayalım da şu arkadaşa verelim hekimlik gibi değerli bir mesleği sadece para üzerinde değerlendiren bir kişi para üzerine dikkat çekmek yerine sağlık alanındaki şiddet kölelik gibi olan nöbet saatlerini en dandik markette bile güvenliğin olup hastaneye her dilediğinin elini kolunu sallayıp girebilmesi gibi konulara dikkat çekse keşke
Vasıfsızlık
offff ne yalanı kendi kendine sherlockculuk oynama iftira atmaya calısmıyorum her baslıgına her hafta FARKLI birileri geliyor ve tartısıyorsun cidden nasıl usanmadın nasıl bi dev aynası kimse attıgın fotolara bile bakmıyor mesut özil ve sen kadar tıptan sogutan yoktur şu forumu
-
düzenleme gelcek yasa yolda sen dert etme onu bak bakayım şu maaş bordrosuna keyfin yerıne gelsin heh
-
Hocam işin komik tarafı da Türkiyede meslek seçecek kişinin ideali için seçmesi lazım
İsterse 50k versinler 1 sene yemesen içmesen anca eli yüzü düzgün 0 otomobil alabiliyorsun
devletin yaptığı özlük hakları dile getirmek suç mu ki
-
Arkadaslar ciddi konularda asla bu arkadasa guvenip umutlanmayin. Twitterda 2k takipcili hesaplarin yalan dolan paylasimlarini burada paylasiyor. 100 sey paylasiyorsa 2si dogru 98i şüpheli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru maalesef :(
rakamlar çok yüksek olsa da iyi bir ev ya da araba almak için hiç yeterli değil bunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X