Şimdi Ara

hemşirelik mesleği zorlukları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
6.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bazen hasta falan tersliyor. işini düzgün yap falan

gecen haberlerde gördüm dr. dövmüşlerdi dalayma :)

Ama sen işini yap hızlı ol sıkıntı cıkmaz.Her işte bazen sıkıyorsun bazen bu
    olmasa ne iyi olur desin.

İş sende bitiyor.

Bir çok insana yardım ediyorsun oda bir + :)
  • beyler şu konuya bakarmısınız

http://forum.donanimhaber.com/m_94518437/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metton

Miden bulandıcı bazen oda .
    Bazen hasta falan tersliyor. işini düzgün yap falan

gecen haberlerde gördüm dr. dövmüşlerdi dalayma :)

Ama sen işini yap hızlı ol sıkıntı cıkmaz.Her işte bazen sıkıyorsun bazen bu
    olmasa ne iyi olur desin.

İş sende bitiyor.

Bir çok insana yardım ediyorsun oda bir + :)

Eyvallah hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada ygs-2 yani yüksekokul hemşireliği ile mf-3 hemşirelik fakültesi arasında bir fark yokmuş kuzenimi aradım o söyledi haberiniz olsun

edit:galiba saglık yüksekokulları için yeni yönetmelik çıkmış artık hemşire değil hemşire yardımcısı oalarak mezun olacaklarmıs buda bizim için +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Win8RT -- 12 Temmuz 2014; 9:11:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErkekHemşireAdayı

bu arada ygs-2 yani yüksekokul hemşireliği ile mf-3 hemşirelik fakültesi arasında bir fark yokmuş kuzenimi aradım o söyledi haberiniz olsun

edit:galiba saglık yüksekokulları için yeni yönetmelik çıkmış artık hemşire değil hemşire yardımcısı oalarak mezun olacaklarmıs buda bizim için +

Artı olan kısmı ne anlamadım , hemşire olmak daha ii değil mi ? Maaş falan düşmeyecek mi

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: coolbro35

quote:

bu arada ygs-2 yani yüksekokul hemşireliği ile mf-3 hemşirelik fakültesi arasında bir fark yokmuş kuzenimi aradım o söyledi haberiniz olsun

Artı olan kısmı ne anlamadım , hemşire olmak daha ii değil mi ? Maaş falan düşmeyecek mi

yani liseden hemşire almayacak devlet h.yardımcısı alacak buda bizim için bir artı değil mi?lisede 500 hemşire alıyorsa devlet o 500 kişilik kadroyuda üni.ye kaydıracak demek değil mi bu?

yani kpssden daha rahat atanırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Win8RT -- 12 Temmuz 2014; 14:24:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

yani liseden hemşire almayacak devlet h.yardımcısı alacak buda bizim için bir artı değil mi?lisede 500 hemşire alıyorsa devlet o 500 kişilik kadroyuda üni.ye kaydıracak demek değil mi bu?

yani kpssden daha rahat atanırız

Anladm hocam eyvallah işler daha da kolaylaşmş demektir bu :D

• Up

• hangi üni düsünüyorsun acaba bende düsünüyorumda o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: tembelkiz

hangi üni düsünüyorsun acaba bende düsünüyorumda o yüzden

Sıralama kaç bin hocam

• https://www.medikalakademi.com.tr/yasa-gecerse-hemsire-maasi-5-6-bin-tl-olacak/
    Güncel maaşlar 5bine dayanmıs vay arkadas hemsirelik yazsaymısız keske

• quote:

Orijinalden alıntı: Justlikefire8

https://www.medikalakademi.com.tr/yasa-gecerse-hemsire-maasi-5-6-bin-tl-olacak/
    Güncel maaşlar 5bine dayanmıs vay arkadas hemsirelik yazsaymısız keske

O haber eski bi haber mecliste kabul edilmemiş dolayısıyla böyle bi durumda yok
  • quote:

Bir erkek olarak hemşirelik yazıcam meslek ve zorlukları hakkında bilgi almak istiyorum yardımm !

zordur hocam sağlık personeli olmak kolay degil insan hayatıyla ugrasmak cok zor...
  • Kardeş bayan hemşire olsan çok iyi meslek doktor biri ile evlenirsin ama tam tersi pek mümkün olamayabilir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rustemm

quote:

Bir erkek olarak hemşirelik yazıcam meslek ve zorlukları hakkında bilgi almak istiyorum yardımm !

zordur hocam sağlık personeli olmak kolay degil insan hayatıyla ugrasmak cok zor...

Siz hangi bölümde okuyorsunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner

Kardeş bayan hemşire olsan çok iyi meslek doktor biri ile evlenirsin ama tam tersi pek mümkün olamayabilir..

@IceWizardd sen ne düşünüyorsun? katılıyor musun arkadasa?
  • Bu meslek zor bi meslek arastırmalarım bu yönde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.