Şimdi Ara

HEMŞİRELİKTEN TIPA GEÇİŞ (TARİFLİ)(SS'Lİ)(TAVSİYELİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
13
Favori
10.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Göz açıp kapatana kadar 3. sınıf olmuşum hocam. 2 hafta sonra komite sınavım var çalışmaya çalışıyorum bakalım :) Bugün özelinde konuşursak fotoğrafınızdaki İbni Sina hastanesinde 08.42'de randevum vardı, konunun 2 senelik olduğunu düşünürsek bu da güzel bi tesadüf olmuş  

• deoksiribonükleotit D kullanıcısına yanıt

nerdeyse yarısı bitmiş hocam bir de mezun olduğunuzda uplarım  

başarılar dilerim

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Şimdiden memnuniyet duyarım hocam, şuanki uplamanız için teşekkür ederim eski anılarımı hatırlattı güzel oldu. Size de başarılar dilerim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de şuan 11. Sınıfım ozellikle son döbemlerde anladım ki ben tıp okumak istiyorum öncesinde kendime guvenmedigimden acıkcası hedef olarak bile görmüyordum. Oldum olası matematik yapamdım ve hep kaçtım.yani tabi çalışılarak üstesinden gelinebilir ama suarada sınava 1 yılım kalmış. Tıp için arada ucurumlar var. Ilk yılimdan ben de sizin gibi hemsirelik yazıp gitmek istiyorum.zaten hemsirelikle tıpın dersleri arasında da ufak benzerlikler varmis sanırım ve de ztaen hemsirelik bile okusam kpss icin turkce mat calisacağım her halukarada bu 4 yıllık sure zarfında tekrar üniversite sınavina hazırlanmayı ve de hemsirelige devam etmeyi planladım kendimce tabi cook zor olacağından eminim ama tıp fakultesinde olmayı her seyden çok istiyorum ne olursa olsun buna deger bence hem hemşrelik yapip hem de tıp okumak sizce çok mu zor olur. Mezuna kalmak istemiyorum psikolojisi ağir acıkcası ailem de bi süre idare eder zaten kendimce boyle bir yol izlemeyi düşündum bakalim hayırlısı. Umarim ben de birgün sizin gibi tıp fakultesinden yazarım buralara 😍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolikmanyak -- 5 Mart 2021; 3:45:33 >

• Ve de sizce fakulteye gec baslamanın dezavantajları var mı varsa neler?
  • melankolikmanyak M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    "hem hemşrelik yapip hem de tıp okumak sizce çok mu zor olur"  Hemşirelik okurken sınavlara son günlerde çalışıp giriyodum ve teorik derslerde yoklamaya da çok dikkat edilmiyodu(en azından benim okuduğum fakültede böyleydi) ama tıpta sınava son hafta çalışmak bile kurtarmıyor bazen, bir de yoklamaya daha çok dikkat ediyorlar. Yani hem hemşirelik yapıp hem de tıp okumak çok çok zor(çalışma saatleri, nöbetleri vs.) Hemşirelikteki sınıf arkadaşlarım şuan atandı ve meslek hayatına atıldılar, onlardan biri şu mesajı attı geçen hafta "Yarın 24 saat nobetim var.bu sabahta 24 saatten çıktım 😩" (ayda yaklaşık 8 nöbeti oluyomuş)

"sizce fakulteye gec baslamanın dezavantajları var mı varsa neler?"  Hocam arkadaş çevremde mezuna kalanlar mevcut onun dışında amfide rastgele tanışıp samimi olduğum biri bile benden 1 gün küçük çıkmıştı(o da 3. hazırlanışında kazanmış) yani 1 2 sene kayıpta yaşıtlarınız filan illa ki oluyor ve kimse kimseye tutup amfi ortamında, kampüste yaşınızı filan sorup abi abla demez. (50 yaşlarında 2 sınıf arkadaşımız var onlara abi abla diyoruz tabii ki). Sınav çalışırken anlamakta ezberlemekte zorlandığım zamanlar düşünüyorum acaba tıpın zorluğundan mı yoksa yaşımdan dolayı mı böyle oluyor diye ama cevabını bulamadım :)  Bunun dışında bi dezavantaj yaşamadım şuana kadar ancak mezun olunca yaşar mıyım orasını bilemiyorum şuan daha 3. Sınıfım

"Oldum olası matematik yapamdım"  Temel yoksa bir yılda mat öğrenmek çok zor ama imkansız değildir herhalde hocam. Matematik kısmı için bi önerim malesef yok ama geometri kısmı için youtubedan kenan kara hocayı kesinlikle takip etmenizi tavsiye ederim kendisi bu işin piri, geçen kardeşim için videolarına bi göz atmıştım hocamız hala video çekiyor. Geometride başka bir hoca aramanıza gerek yok.

"kpss icin turkce mat calisacağım her halukarada"  yanlış bilmiyorsam kpss mat ve Türkçe sadece tyt de işinize yarar, ayt si de var bu işin hocam

İnşallah hedefinize ulaşarsınız hocam :)
    Sormak istediğiniz başka sorular olursa özel mesaj gönderebilirsiniz. Konu sessiz gibi görünüyor ama genelde özel mesajdan soruyor herkes sorularını

• Up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.