Şimdi Ara

HEP BERABER EFSANE WARRIOR YARATALIM MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler bazi arkadaslar uskoyu cidden gozunde cok buyutuyor.. akarada oynuyorum saydiginiz saglam warrior sayisi 10u gecmez.. oyle herkesin ici full+3 degil dusundugunuz gibi
  • belt: glass +2
    neck: iron neck +1

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Hepsi iş yapar da warriorun shellerden 2 parçasını HP bonus yapar statlarda da STR'yi 240'dan sonra bırakıp HP abanırsan düzgün bir build olur.

• 2006'da +8 shell set, +8 raptor, dual +1 roc, +1/2 we, +0 war.pend ve iron beltle cz'nin bir ucundan girip öbür ucundan çıkıyordum sanırım oyun baya değişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61_oflu_61

+9 shell set
    avedon veya hb yada chaos baal tercih sizin avedonun kombosu kolay raptor da olabilir fakat kombosu her yiğidin harcı degil
    dual mıno +3
    ıron neck +3
    rof +3 dual
    shell oldugu için ıron neck krowaz da sos

ya ben bu combo efsaneleri acaip gülüyorum, uzun süre warrior oynamış biriyim

s+w+r+2 yaptıgın her silahla vuruyorsun. Ne demek combosu zor sanki o baltayı tutup ben kaldırıyorum.

Alt tarafı 3 4 tane tus ya, ha r vurusu güzel olan Avedon da combo yapmak zevkli oluyor.

Avedon la zamanında ardream de az heal casting failed verdirmedim.
    Ama her silahta kombo aynıdır değişmez bu tür şeyler efsanedir ve uydurmadır.

• +8 chaos wirinom +9 chitin set +2 dual roc +2 dual we +0 set bu kadar yetleri BANA
  • +9 chaos wirinom
    +8yada+9 krowaz set
    dual pe+3
    dual rof+3
    in+3 sos+3

bu itemlere playerlık eklersen vs de anca aynı itemler olan chaosu daha cok patlıyan warrior keser
  • söz konusu 80 lvl çarlar ise;

+8 krovaz set
    +9 avedon
    +3 dual roc
    +3 pe
    +3 mino
    +2 in
    +3 sos belt

burada krovazı shel 8 yap basede kullan.
    chitin 9 yap ardreamde kullan.
    gaza gelip harbiden saglam warrior dizmek isteyen arkadaşlar vardır belki. önce takılara yönelsinler.bu oyun un büyük bölümü takılar ve combo.weight hammer 8 ile milleti kesen karakterlerin videolarını görmüşlüğümüz var :D çabuk unutuyoruz :)
  • Kheaven dururken kasmaya gerek yok .
  • +10 krovaz set
    +10 chaos baal
    +3 iron set
    +3 dual rof
    +3 p.e ve +3 minatour earing

wolf sc agac sc sınırsız ibex ve abyss pot cık 1 pt ye karsı vs at
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.