Şimdi Ara

Hep böyle mi geçecek bu hayat? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ticarizeki

Dünya çok güzel bir yer aslında ama yeterince hayal kurabilen insan yok. Ondan çekilmez hale geliyor. Hadi arkadaşlar hayallerinizi daha genişletin. Sadece dünyayı gezmek, çok zengin olmak gibi klişeler olmasın. Daha detaylandırın. Yapabilirsiniz. Beyin kıvrımlarınızı hareketlendirin azcık :)

Kardeş dünyayı 100 kişi gezmek istiyorsa 1 kişi çıkıp gerçekleştiriyor. önemli olan gerçekleştirmek bu arada site çöp.
  • evet
  • Bir çok araba alırım hepsiyle dünyayı gezerim,bütün konularda eğitim alır kendimi geliştiririm,bir yat alır denizlerde dolaşırım,bir uçak alır kafama göre uçarım,farklı tatları denerim,farklı kültürleri tanırım,kalabalık bir şehrin tam ortasında bir gökdelende şehir manzaralı bir ev alırım bir tanede çiftlik tarzı insanlardan uzak bir ev alırım ne bileyim boyle işte hayallerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya turuna çıkardım hocam, sonra Afrika da ne kadar açlık çeken insan varsa onlara yardım ederdim. Bir tane ada satın alırdım. Ülkemiz için kalkındırma çalışmaları başlatır. Amerika da türk dizisi çekerdim absürt komedinin dibine vururdum tabi izin verirler mi o ayrı mesele Parayı önemserdim ancak daha çok zengin olacağım diye bir hırsa bürünmez elimden geldiğince aç ülkere ortadoğuya yardım ederdim. Ufaktan bir Skyline GTR-R34 hayalim var bir kesin alırdım Bir de, teknolojik ürünler üzerine bir kurum kurardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapi_triyaki -- 24 Eylül 2016; 10:19:26 >
  • Once 3-4 tane ada satin alirdim birbirine yakin bunlardan ilki tamamiyle bana ait olurdu ne istiyorsam artik golf futbol sahasi f1 yaris pisti harika salonlar kulupler davetler sahsi misafirlerim kendi kralligim yani. Ikinci adayi bir turizim cenneti yapardim devasa oteller devasa otel gemiler denizi doldurmaya sekil verilmis (palmiyelere rakip) kumarhanelerin oldugu sinirsiz bir yer insa ederdim. Ucuncusune devasa bir yer alti klinigi kurar burada getirdigim uzmanlarla biyolojik silahlar solunum yoluyla bulaswn virusler ve ilaclarini uretim bunlari stratejik olarak kullanirdim. 4.adaya iste bir uzaya firtalatici mekanizma kurar burdan aya veya sadece gezinti anlaminda uzaya seferler duzenlerdim. Birde sirf ego tatmini icin bir kac sehri tamamen satin alir oraya kendi valilerimi atardim. Genc bir kizin bakireligini almak icin 10 milyar dolar odedi haberleriylede kendimi tum dunyaya tanitirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

quote:

deep webteki insan artıklarını öldürecek hacker ve askerlerden oluşan bir tim oluştururdum. eğitim faaliyetlerini desteklerdim. en önemlisi EVLENİRDİM.

neler var hocam, deepwebte

bizzat kendim girmedim ama sıkıntılı şeyler varmış. işkence ve tecavüzler vs.

Haberlerde de onlar var, hocam ama böyle şeyleri paylaşan, izleyen, bunlardan zevk alan kişileri birisinin cezalandırması lazım.

mesela bir siteden bahsediliyor; afrika vb ülkelerden kaçırdıkları insanları canlı videolarla aktaran siteler. Para karşılığında bu kölelerin eli kolu bacağı vs koparılıyor, para veriyorsun tecavüz ediyorlar. Bu tip sapıklıklar varmış deep web te .

Bunları alıp bir güzel cezalandırmak lazım ama ne polis ne asker bunlara ulaşamıyor demek ki.

Snuff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendim için: dünyayı, diğer gezegenleri ve uzayı keşfetmek.

İnsanlık için : bütün suçluları ve suç unsurlarını ortadan kaldırırdım, dünyada herkesin iyi bir eğitim almasını sağlardım,

Zaten eğitim olduktan sonra gerisi kolay, (eğitimli bir insan (ki hele bu bir aileyse) kendini çok rahat ilerletebilir, geliştirebilir. )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.