Şimdi Ara

HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM:( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş haklı ama anlamıyor bu arkadaşım biraz böyle birisi galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: XsiperX

Bak kardes k.bakma ama her acc. hacklenen buraya böyle topic açarsa işimiz var... Sen modlara pm at gereken yapılır ne diye topic açıyorsun ki!

yavrum olayı bılmıyorsan konusma guysmileyi keyloglayan adam buraya kufur falan yazmıstı . o yuzden bizden ozur diliyorlar bu kadar ya anaa!
  • bırak zorlama kanka bu modlarında on olucak hali yok olsada bakmazlar direk kapıtırlar zaten!!!
  • üzülme yawww ne olcak yapan sen değilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobodyardreamking

arkadaşlar ben GuySmiley pc de key logg buldum direk sildim ama her şeyim hacklendi üyeliğim için özür dilerim umarım kötü şeyler olmamıştır bu arada patosdaki charıma roll back attırdım itemlerimden bazıları geri geldi bunada şükür hepinize teşekkürler modlardan ricam beni affetmeleri:((

İnş accoutun geri gelir
  • sen bizdensin sana kızan yada ben kızmıyom
  • ty
  • up !
  • uppupupu
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep_man

quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

quote:

Orjinalden alıntı: nobodyardreamking

ya se nne sanıorsun kendini post mu kasıorsun yoksa element mi yratıorsun belli değil ben atmadımya pm modlara ne akıllı yaratıksın sen yaa

Posta İhtiyacım YokAdam Akıllı Konuş Aklını Alırım Senin.Gelmiş Knightla ALakası OLmayan Topic Açmışsın Gelip ßirde Hava Yapıyorsun.Adamın Asabını ßozmayın

ya iori kardeşim bak sen bu anti kosp birligi topicine attıgın mesajlarlada adamlari deli etmişsin. sana sozum lutfen sunu bi etraflıca oku! ya kardesım sen sımdı bunu gıdıp konu dısına acsan herkesden ozur dılerım dıe hic anlamı olurmu allah askına! yani anlayamadım seni anlayamıycamda...

antikoxp birliğene attıığı mesajlar yerindeydi bikere ona kimse laf koyamaz..guysmiley ban açılır inş..ama tabiki yeri değil biraz çünkü modlara veya dh nin üst yönetimine e-maille mesaj atabilirdi ama neyse beni ilgilendiren tarafı antikoxp tarafı o gurp yıkılcaktı ve yıktık öyle bir grubun varolması saçma sanki onlar bize ban diyince biz ban olduk..zzzzzzz

• up buarada suçsuz biarkadaşımızn ban açılacaksa up
  • @ioriyagamib ya tüm insanların sinirini bozuyosun.adam bunu konu dışına açsa kim nerden öğrenicek guysmileyin suçu olmadığını.adamın amacı insanlara o küfürlerin kendine ait olmadığını göstermek.sence bu topici knu dışına açarsa bu amacına ulaşırmı şimdi daha buraya msj atma istemiyosan girmezsn topice zaten konu başlığından belli knightla ilgili bi konu olmadığı nie giriosun o zaman
  • adamın kullanıcı hesabıyla burda ana bacı küfür etmiş elemanın biri bu topictede özür dilediğini yazıyor....
    onun hesabıyla küfür edilen dh knight online sakinleri e sonuç olarak bu özürü okuyabilmemiz için buraya bu topiğin açılması gerekli knight online a diilde nereye açsaydı....
    aramıza tekrar hoş geldin guy smiley......
  • GuySmiley gibi daha birsürü gerizekalı hackledim.Nasıl Hackledim

Koxp koydum foruma koxpun içinde KeyLogger Vardı onu indirenlerin herkezin bütün accountları hackledim

Hacklenen 2 kişinin İD sini banlattırdım sırda daha birsürü kişilerin var

BlackEyeD
    GuySmiley

daha sırada birsürü Account var Açlar sizi cz koxp topici buldunuz an atlıyosunuz hemen Devam edin siz böle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackedGuySmiley -- 5 Kasım 2006; 15:15:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HackedGuySmiley

GuySmiley gibi daha birsürü gerizekalı hackledim.Nasıl Hackledim

Koxp koydum foruma koxpun içinde KeyLogger Vardı onu indirenlerin herkezin bütün accountları hackledim

BlackEyeD
    GuySmiley

daha sırada birsürü Account var Açlar sizi cz koxp topici buldunuz an atlıyosunuz hemen Devam edin siz böle

bu doruysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

quote:

BlackEyeD
    GuySmiley

bu doruysa

dogrumu yanlismi gorucez iste yakında

• quote:

BlackEyeD
    GuySmiley

İsiniz Gucunuz keygg gel benimkini kır Kimsin sen be kendini bi b*k mu sanıorsun illa pislikmi yapacaksın zaten sanal alemler sizin yuzunden kirlenior Bie utanmadan yazıorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4n1cRoom

quote:

BlackEyeD
    GuySmiley

İsiniz Gucunuz keygg gel benimkini kır Kimsin sen be kendini bi b*k mu sanıorsun illa pislikmi yapacaksın zaten sanal alemler sizin yuzunden kirlenior Bie utanmadan yazıorsun..

Benim kendimi bi bok sandim yok sizde akilli olunda bole oyunlara gelmeyin

• Foruma noldu sustu bi anda???? haydi destek verin GuySmiley gibilerine
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.