Şimdi Ara

HePSi ÇoK İLgiNç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bir ülkede dolmuştan tukurmek için eğilen dolmuşçunun pencereden düştüğü olmamıstır sonrada arkasından gelıp ne bakıyonuz lan ibreler :D dediği

• quote:

Orjinalden alıntı: tufan21

Oh Be Akut Kardeşim Bi Tek Sen Anladın Teşekkürler.

Bu gün iyi tarafından kalkmısın bak bu konu güzel olmuş

Buda benden eğer bir kahvehane de iki sandalyede oturan birini görürseniz kensin KAYSERİLİ'DİR.
  • ayrıca hiçbir ülkede bizim dolmuş şöförlerimizin benzerı bıle yoktur :D
  • Bence bu olaylara hiç üzülmeyelim, yani ben üzülmem çünkü kendi cahilliklerinden çıkıyor böyle olaylar kendi salaklıklarından çektiklerei cezada böyle oluyor işte....
  • Garip ve komik.

Eyw tufan..
  • Haklısın burası türkiye
  • tufan cok guzel bi konuyu o basta buyuk harflerle yaptıgın kısımdan dolayı kendi kendine mahvetmiş bulunmaktasın
  • bunların aynıları internet yazıları die bi kitapta war alın okuyun zaten tek oturusta bitecek bi kitap koparsınız gülmekten saol paylasım içn
  • Lutfen bi tane eklemek istiyorum sende editlersin gerçi tam olarak nerde oldugunu bilmiyorum.doğu karadeniz sanırım(trabzon arvin..)

Ayakkabısının içine taş kaçan adam taşi çıkartmak için yolun kenarındaki elektrik direğine yaslanarak
    ayakkabısını çıkarıp sılkmeye başlar onu gören vatandaşımızda sallandıgı için sanırım ona elektrık çarptıgını sanar ve onu kurtarmak için bir madde arar ve bir kürek alarak sırtına sertçe vurur.

burası türkiye böyle zihniyetli vatandaşlarımız oldugu sürece bu ülke ne kalkınır ne de başka bi şey olur..

[o yazdıklarını okulumuza gelen bir polis memuru anlatmıştı ve EĞİTİM ŞART diğerek konuşmasını noktalamıştı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEADBANGERburak -- 10 Temmuz 2007; 13:04:40 >
  • burası türkiye
  • burası türkiye salaklıkların en üst seviyesi olan ülke
  • güzelmis

• Kayserideki olay koparttı
  • nie bizim türkiyemizin insanları bu kdr gerzek acaba
  • lüleburgaz
    yeni aldığı arabayla kaza yapmış.. adamda bi çizik yok ama ölmüş
    çümkü havayastığıyla boğulmuş we ölmüş!!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

ALLAH bi şeytanın bide cem uzanın şerrinden korusun adam amerikayı dolandırmış adam yani tam bi scammer

Takma Kafana İnşallah Amerika Yok Olur Irak'ın Halini Görmüyormusun?

iraklilara yapilan az bile.ülkene düsman giriyor sen ise postallarini öpüosun.ilahi adalet

• daha kaç kere vereceksiniz bilmiyorum... konu dışında biraz arama yap bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jinmasua

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

ALLAH bi şeytanın bide cem uzanın şerrinden korusun adam amerikayı dolandırmış adam yani tam bi scammer

Takma Kafana İnşallah Amerika Yok Olur Irak'ın Halini Görmüyormusun?

iraklilara yapilan az bile.ülkene düsman giriyor sen ise postallarini öpüosun.ilahi adalet

Doğru Konuş Lan Nasıl Irak'lılara Yapılan Az Bile Amerika Türkiye'yi Böyle Yapsaydı Bir Iraklı Türkiye'ye Yapılan Az Bile Deseydi Hoşuna Gidermiydi?..Onlarda Müslüman Kardeşlerimiz Amerikalılar İse Gavurlar Sen Nasıl Kardeşine Öyle Diyorsun..? Bide Iraklı Kardeşlerimiz Ellerinden Geleni Yapıyorlar Unutma Allah Yardım Ediyor Onlara..

• quote:

Orjinalden alıntı: _IBLIS_

daha kaç kere vereceksiniz bilmiyorum... konu dışında biraz arama yap bence

Bir Kere Verildi Onuda Ben Verdim Sadece Başlığı Değiştirdim
  • ben bunları ablamın lısesının dergısınde gormustum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.