Evet başlığı yanlış okumuyorsunuz. Hepsi ücretsiz! Detayları okumadan geçmeyin! Alan adı ve hostinginiz yoksaBunları alıp sıfırdan bir web sitesi yapmak istiyorsanızWordPress kullanarak kendi sitenizi kendiniz yönetmeyi düşünüyorsanızThemeforest'tan paralı tema satın alıp yüklemeyi bilmiyorsanız ve temaya verecek paranız yoksaWordPress'i profesyonellerden öğrenmek istiyorsanız okumaya devam edin.Detaylar1 Adet .com, .net, .org ya da diğer uzantılardan domain (1 yıllık ücretsiz)1 Adet WordPress Hosting (Gerçek WP hosting cpanel değil 60-70TL civarı, ücreti ben almayacağım hosting firması alıyor.)1 Adet Themeforest paralı tema (ücretsiz temin edilip ücretsiz kurulacaktır temalar aşağıda mevcuttur.)Wordpress kurulumu + temel ayarlarıTemanın kurulumu Temanın demosunun yüklenmesi2 saat ve 20 dersten oluşan 110TL değerindeki aşağıda görseli bulunan Türkçe Wordpress Temel Eğitim Seti de yanında hediyeBu ücretsiz hizmet ve ürünlerden yararlanmak istiyorum ne yapmam gerekiyor?Forumdan direk mesaj gönderebilirisiniz. iletisim wordpressokulu com adresine eposta gönderebilirsiniz.twitter'dan wordpress_okulu hesabına dm ile ya da mention yaparak ulaşabilirsinizbu konuya istediğinize dair mesaj gönderebilirsinizKimler Bu Ücretsiz Hizmetlerden YararlanamazZaten bir hostinge sahip olanlarİllegal içerikli site kurmak isteyenlerHosting almak istemeyip diğer ücretsiz ürünlerden almak isteyenlerTemalardan Dilediğiniz 1 Tane