Şimdi Ara

Hepsiburada 15-21 şubat çek kampanyası (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
23
Favori
27.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah 9'da verdiğim siparişi adamlar hazırlamışlar. Sipariş iptal seçeneği yok. Hepsiburada'yı ilk defa bu kadar hızlı görüyorum. Oda iptal etmek istediğim siparişime denk geldi. Neyse sağlık olsun. Nasip değilmiş.
  • Öğretmenim bana hangisi uyar? Link verir misin? Şöyle güzel bir koku olsun alalım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Süper bir kampanya oldu. iPad Mini 2 aldım 1000 liraya, 150 lira çek ve 100 lira puan gelecek. 6 lira da Avantajix. Kargoyu 9 lira geçirdiler, onu kurtarmış olduk Avantajix ile.

Gayet güzel bir alışveriş olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Sabah 9'da verdiğim siparişi adamlar hazırlamışlar. Sipariş iptal seçeneği yok. Hepsiburada'yı ilk defa bu kadar hızlı görüyorum. Oda iptal etmek istediğim siparişime denk geldi. Neyse sağlık olsun. Nasip değilmiş.

Siz yine vermek istediğiniz siparişi oluşturun ve verin. şimdiki gelecek olanı kabul etmeyin veya iade edin HB iade konusunda hiç sıkıntı çıkarmıyor yalnız iadede kargo ücreti iade edilmiyor bunuda unutma kargo fazla değilse iade edebilirsin. 50 tl az değil yeni sipariş verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: suatin

169 Tllik ayakkabının yanında 50 TL çek yazısı vardı kaldırmışlar şimdi çek vermeyecekler mi?

Bir de 169 TLlik ayakkabıyı çek ile alırsam 145 oluyor o zaman 150nin altına düşüyor çek verirler mi? 150ye tamamlayayım mı?

az önce mh aradım hesaplarımdan birinde 25 tl çek var 20 sinde tanımlanmış kullanmadıgım hesaba bununla urun alsam dedım 180 tl lik 25 tl çıkınca 155 tl kargo hariç ödemem var dedim kargo dahil 161 tl dedim buna çek gelir mi dedim SERCAN diye bir bey bekletti 2 dk. sonra hiçbir şekilde çekle alışverişlere çek tanımlanmaz dedi.Kesindir dedi.

o zaman niye kurallarda alışverişte hediye çeki kazanmak için belirtilen harcama tutarı ödeme kuponu , HEDİYE ÇEKİ ve kargo hariç tutarlardır yazmışlar kendi yazmış zaten hediye çeki kullanıla bileceğini ben mi yanlış anlıyorum acaba ? bunların müşteri hizmetleri tam bir çorba olmuş birinin dediği diğerini tutmuyor

Tekrar aradim bayan ciktibBURCİN duzeltti gecerliymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• thunderace kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Acayip uyanıklar.Bulaşık makinası baktım birçok yerde 200 TL aşağısını buluyorsun.
  • Beyler 165 liralık sipariş vericem 25 tl lik çek kullandıgımda 140 a düşüyor ödeme ekranında bu çek kampanyasından yararlanabilirmiyim ????
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Çekler, kargo vs. indirimleri çıkardığında 150 üzeri olması lazım.
  • olmuyor yani 150 yi her türlü geçicez sepete ekleye ekleye bi hal oldum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Beyler 165 liralık sipariş vericem 25 tl lik çek kullandıgımda 140 a düşüyor ödeme ekranında bu çek kampanyasından yararlanabilirmiyim ????

Hayır.

• 1003 LİRALIK ALIŞVERİŞ YAPTIM... S4 MİNİ VE BİR KAÇ PARÇA SÜPERMARKET ALIŞVERİŞİ ANCAK SÜPERMARKET ÜRÜNLERİ ÇEK LE ALGİLİ ANA SAYFADAKİ LİNK İÇERİSİNDEKİ ÜRÜNLER ARASINDA YOK BU ÇEK KAZANMAMDA SIKINTI YARATIRMI... 30 40 TL MARKET ALIŞVERİŞİ YÜZÜNDEN BANA 150 YERİNE 100 TL ÇEK YATIRIRLARMI ACABA
  • 21 ine uzaması iyi olmuş.
  • toplamda 2 kez aynı kampanyayı uzatmış oldular.
    iyi güzelde yinede avantajlı durmuyor..

birde avantajix hangi bankanın kartıdır? kısaca özetleyebilir mi bilen, kullanan birisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fds14 F kullanıcısına yanıt
    http://www.avantajix.com/

Kart değil bir sitenin adı. Komisyon alıyorsun alışverişlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55_42

1003 LİRALIK ALIŞVERİŞ YAPTIM... S4 MİNİ VE BİR KAÇ PARÇA SÜPERMARKET ALIŞVERİŞİ ANCAK SÜPERMARKET ÜRÜNLERİ ÇEK LE ALGİLİ ANA SAYFADAKİ LİNK İÇERİSİNDEKİ ÜRÜNLER ARASINDA YOK BU ÇEK KAZANMAMDA SIKINTI YARATIRMI... 30 40 TL MARKET ALIŞVERİŞİ YÜZÜNDEN BANA 150 YERİNE 100 TL ÇEK YATIRIRLARMI ACABA

maalesef öyle olacak gibi duruyor, iptal edip kampanya koşullarını yerine getirerek alışverişinizi tamamlayın derim

• basilisk lizard kullanıcısına yanıt
    Adamları kampanya yaptığına pişman ediyorsunuz o yüzden şartları değiştiriyorlar. Kampanyanın açıklarını da buradan öğreniyorlardır sanırım. Sonra da düzeltiyorlar işte. Bu arada 1000 tl lik eğlence ürünü alınıp da 3 tl kargo parasının hesap edilişini hayretler içinde izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

http://www.avantajix.com/

Kart değil bir sitenin adı. Komisyon alıyorsun alışverişlerde.

üye oldum, alışverişlerimde yararlanıcam

• 150 liralık alışverişe 50 lira çek belli ürünlerdemi gecerli? Philips çorbacım aldım 199 liraya. 50 lira çek gelecekmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

150 liralık alışverişe 50 lira çek belli ürünlerdemi gecerli? Philips çorbacım aldım 199 liraya. 50 lira çek gelecekmi?

Kampanya tüm ürünlerde geçerli...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.