< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 Hepsiburada 🔥 ONAYSIZ DEVİRSİZ 150/75: 3TL | ONAYSIZ DEVİRLİ 150/75: 4TL & Diğer İndirimler (3. sayfa)

-
-
2 adet onaysız devirli HB 150-75 çek alabilir miyim. Ödeme Ziraat başka yok. Özel mesaj kısmında sıkınti var, forum destek talebi oluşturdum. Sizin mesajları görüyorum, size mesaj göndermiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdir teşekkürler.
Konunun yayından kaldırılmadığı takdirde 6698 sayılı KVKK gereğince tarafınıza dava açacağımı bildiririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çek Satış & Takas Bölümü VE 2. El bölümü ALICI ve SATICI forumdaşlar aşağı linkte konuda bulunan şahsa karşı DİKKAT edin
DİKKAT => https://forum.donanimhaber.com/hesaplarin-maillerini-degistiren-pasthabit-isimli-kullanici-hakkinda--156267138 <= DİKKAT
HEPSİBURADA 150/75 ONAYSIZ DEVİRLİ HESAPLAR:
Hepsiburada 150/75 Hediye Çeki Tanımlı Hesap: 4TL (2 Adet 7TL, 3 Adet 10TL, 6 Adet 15TL, 10 Adet 21TL) SKT: 17.08.2023 23:59 (DEVİRLİ HESAPLAR'da Hesap Sizin Olur. - ONAY için KENDİ numaralarınızı KULLANABİLİRSİNİZ. Kullanılmamış/Yeni numara/Yeni Cihaz ŞARTI YOKTUR. - BİRDEN FAZLA HESAP kullanılacaksa kullanılacak HESAP kadar FARKLI NUMARALAR olmalıdır. MAİL/ŞİFRE DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HEPSİBURADA 150/75 ONAYSIZ DEVİRSİZ HESAPLAR:
Hepsiburada 150/75 Hediye Çeki Tanımlı Hesap: 3TL (2 Adet: 5TL, 3 Adet: 7TL, 5 Adet: 10TL, 10 Adet: 17TL, 20 Adet: 20TL) SKT: 17.08.2023 23:59 (1'den Fazla Hesap Alacaklara ÖNEMLİ NOT: Birden Fazla Hesap Alınacaksa Alınacak Hesap Kadar Farklı Telefon Numarası OLMALIDIR 5 Adet Hesap Alınacaksa 5 Adet, 20 Adet Hesap Alınacaksa da 20 Farklı Telefon Numarası OLMALIDIR !.. DEVİRSİZ HESAPLAR'da MAİL&ŞİFRE DEĞİŞTİRİLEMEZ. DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN YUKARDA BULUNAN DEVİRLİ HESAPLARDAN ALMALIDIR !..)
DEVİRSİZ HESAPLAR'da
- ONAY için KENDİ numaralarınızı KULLANABİLİRSİNİZ. MERHABA50 gibi Kullanılmamış/Yeni numara/Yeni Cihaz ŞARTI YOKTUR.
- BİRDEN FAZLA HESAP kullanılacaksa kullanılacak HESAP kadar FARKLI NUMARALAR olmalıdır.
- ALICI MAİL&ŞİFRE DEĞİŞTİREMEZ. (PastHabit rumuzlu üye gibi gibi MAİL/ŞİFRE DEĞİŞTİRENLER İLAN EDİLİR. )
- SADECE ALINAN indirim KULLANILIR. Sipariş devam ederken GELEN veya Sipariş Sonunda GELECEK olan İndirimler KULLANILAMAZ !..
* HEDİYE ÇEKLERİNDE: ÜCRETSİZ KARGO ALTLİMİTİ OLAN 200TL ALTINA DÜŞTÜĞÜNDE KARGO ÜCRETİ ÇIKAR !..
** SKT TARİH/SAATİN SÜRESİNİ GEÇİRİP DE "SÜRESİ VARMIŞ GALİBA KULLANAMADIM" DİYE YAZAN DİREKT BLOKLANIR GEÇİLİR. SKT TARİH/SAATİ HESABIN ALINDIĞI GÜNÜN GECESİ 23:59'DUR.
- HEPSİBURADA HEDİYE ÇEKLERİ Özel İndirimlerle (Sepette %XX İndirim, XX'TL'ye XX'TL İndirim, 2'ncisi XX TL, 2 Al 1 Öde vb. gibi İndirimlerle) KAYIPLI birleşir, TAM BİRLEŞMEZ.
- SİPARİŞ/KARGO TESLİM ALININCA BİLGİ VERİLMELİDİR !.. (HER ŞEKİLDE 14. GÜNDE ŞİFRELER DEĞİŞTİRİLİR. GEÇ KARGOLAMA veya İADE Gibi Durumlar Olacaksa BİLGİ VERİLİRSE İşlem Tamamlanana Kadar şifre DEĞİŞTİRİLMEZ. İADE vb. bir durum olup da 14.GÜNE kadar BİLGİSİNİ vermeyenlere HİÇBİR şekilde YARDIMCI olunmaz. BLOKLANIR GEÇİLİR. İADE olacağı bilgisi verilmişse ŞİFRE DEĞİŞTİRİLMESİ ERTELENİR..)
HB Premium BluTV 1 Aylık Kod: 5TL (Verilen kodla YENİ BluTV hesabı oluşturulmalıdır. AKTİF BluTV üyeliğini uzatmaz.)
HB Premium ÜCRETSİZ KARGO Hesap Kullanımı: 5TL (Sipariş teslimi sonrası HESAP GERİ ALINIR. Şifre/Mail DEĞİŞTİRİLEMEZ)
PAZARLIK MESAJLARINA ve CEVABI İLANDA MEVCUT OLAN SORULARA CEVAP VERİLMEYECEKTİR !..
ALICI VE SATICILAR DİKKAT => https://forum.donanimhaber.com/hesaplarin-maillerini-degistiren-pasthabit-isimli-kullanici-hakkinda--156267138 <=
bloklamıştın. konuya cevap geldiği şeklinde bildirim olunca baktım. ben konu açmadan önce hesapları aldığın şekilde iade etmezsen her ilanımda her konumda bunu adına açacağım konunun linkinin olacağını yazdım. ve bu linkin senin çöktüğün hesapları iade edene kadar veya ben ölene kadar da her ilanımda olacağını yazdım. tekrar yazıyorum bloğunu kaldırdım çöktüğün 3 adet hesabı iade et her ilanımda açtığım konunun linkini rumuzunu kaldırayım. şayet hala çöktüğüm hesapları iade etmem diyorsan hemen biran önce git yazdığını yap sonuçları beraber görelim kim haklı kim haksız ortaya çıksın mahkemede. çöktüğün hesapları iade edene kadar bloğunu kaldırıyorum.
ve hala ısrarla çöktüğün hesapları iade etmeyeceksen cevap yazma direkt git bir avukat tut acacağını söylediğin davayı aç ki ben de hazırladığım hakaret + hesapları çaldığın görüşmenin olduğu çıktılarını aldığım evrakları sunayım. artık mahkeme kimi suçlu bulursa. neticede adaletin kestiği parmak acımaz.
Hesap çalmak diye tabir ettiğin şeyle zaten tarafıma karşı suç işlemiş oluyorsun. Ben sana hesabın parasını gönderdim geçip benim verilerimi geri alamazsın. Bunu hangi hakla istiyorsun. Geçeceksin devirli devirsiz muhabbetini.
sen açacağım dediği davanı aç kim hareket etmiş kim haksızmış ortaya çıkar. ben haksız çıkarsam kaldırılır. çıkmazsam da dediğim gibi ölene kadar veya sen çöktüğün 3 adet hesabı iade edene kadar ilanlarımda olacak konu nokta.
çıktısını aldığın evrakları bir avukata göster anlarsın o zaman.
Benim son mesajımdır. İstediğin kadar yaz
bekliyorum
Bu devirli ya da devirsiz hesaplar yeni çıkmadı. 10yıldan fazla var böyle hesaplar. İhtiyacın hangisiyse ona göre öder alırsın. Açıklamalarda da yazıyor, okuyan anlar. İşi neden yokuşa sürüp hak yiyorsun? Okuyan herkes Senin Haksız Olduğunu görüyor PastHabit!
-
Mrb hocam, özelden yazdım ama ulaşmadı heralde. 150/75 Devirli hesap almak için iban alabilir miyim.
Bir adet Devirli 150/75 HB Hesap sorunsuz alınmıştır. Sıkıntısız bir şekilde Kuponu kullanıp Siparişimi verdim :)
Verdiği bilgiler ve gösterdiği ilgi için burdan da tekrar teşekkür ederim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X