bunu aldım daha önce de almıstım bana güzel geldi tekrar aldım. Prince Caffe Strong Roasted Filtre Kahve |
Hepsiburada 20:00-23:59 arası 100₺ harca 50₺ hepsipapel iade (4. sayfa)

-
-
Bana o kadar da avantajlı gelmedi. 50 papeli 15 gün sonra yüklüyor ve o 50 papelin de kullanım süresi var. O yüzden pas geçtim kampanyayı.
-
onun da yarısı gelir 100 liralık almak daha mantıklıdır ama iptal ederseniz kullanamayabilirsiniz.
-
siparişten sonra tıkla kazan yaptım 5lira papel geldi zarar ettik 5lira
ama sms gelmedi sayar heralde kodda yarısı iade diyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 23 Kasım 2022; 20:40:44 > -
mesaji yazdığımda 20 dk falan olmuştu ayrıca sadece alışverişin kazandırdığı 4 liralik papelin yuklenecegi mesaji geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fırçalı oto şampuanı almışım la yanlışlıkla fırçasızı da varmış tüh , acele ettik , iptal etsem ne olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 23 Kasım 2022; 20:40:57 > -
katılıyorum en iyi ihtimalle 150/50 vermis oluyor ve sitede harcama mecburiyeti, 15 gün sonra hesaba yatmasi,akabine bla bla bla
buz gibi oldum ,geçeyim
PETROL
BIP
METLIFE
VOLVO
edit: yanlış bilgi için özür dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 23 Kasım 2022; 20:58:8 >
Bütün siparişi cüzdandaki mevcut bakiyeyle ödeyip sms gelen var mı?
-
bana gelmedi iptal mi etsek napsak
-
- Kampanya sadece verilecek ilk siparişte geçerli olup 2. Siparişte geçersiz olacaktır.
Diyor ama ?
-
Ödemeyi cüzdanla yaptım iade mesajı geldi
-
Alıntı
metni:Kampanya sadece verilecek ilk siparişte geçerli olup 2. Siparişte geçersiz olacaktır. Her hesap tek kod tek sipariş bence.
-
Ben cüzdanla ödedim bana geldi
Siparişi iptal edip VOLVO kodu ile tekrar verdim SMS geldi.
Cüzdan ile ödendi.
Cüzdan ile değilde Nays kart ile aldım kampanya şartlarında cüzdan ile alınması gerekir diye madde görmedim. Mesajda geldi 50 lira iade için.
-
Benim de cüzdanda vardı para. Ben de kullandım ama kazandığıma dair mesaj geldi.
Tıkla kazandan 20 tl çıktı kahve dünyası lavi aldım üç tane 900 gr 116 tl yapıyordu 15 de önceden papel vardı 77 ye düştü bu kodu girdim 50 iade 3.5 tl de premium dan papel geldi toplamda 900 gr çikolata için 25den az ödedim
-
Benim siparişi niye saymadı anlamadım. 122 tl sepeti 20 tl tıkla kazan papeli + 102 tl cüzdandaki bakiyeyle volvo koduyla ödedim, geçmiş kuponlarda da gözüküyor. Ama gelen giden hiçbir şey yok.
Nays ile nasıl alınır hepsipay olmadan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X