Şimdi Ara

Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
15
Favori
95.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beninkide ayni oyle olmuş 😀 adamlar ne güzel kutuya koymuş isine buz poşeti koymus kargo dağıtmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt

Yok hocam Allah belasını versin bunların , deterjan 1 sipariş.Yağ ikinci sipariş baktığımda ürün tedarik edilemeiyor diye not düşmüşler ürünler satışta ,whatsap dan yazdım kart sahibi ödemeye onay vermemişmiş sktr lan oradan diyemedim tabi , başta 3d ödeme yapıyoruz dedim kart sahibi benim dedim.Elemana bişey demedim ama operasyon müdürünüze selam söyleyin dedim.Sorgusuz sualsiz iptal mi olur.Bu zihniyet zihniyet değil.Vay efendim yeni müşteri olacak kampanya felan kullanmak için , eski müşterine sahip çıkmazsan bi mok büyüyemezsin , millet donla gezerken biz netten alışveriş yapıyorduk.Al işte amazon geldi ne oldu büyüdü mü? Peçete tuvalet kağıdı satıyor işler acısı.Ulan sen en başta teknoloji şirketisin.

• Benim bütün ürünler geldi. Kargoya verilmeyen ürün varsa, tedarikçileri arayın ben öyle yaptım bir ürün için, aynı gün verildi kargoya

• nirvanha kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, böyle firmalar maalesef var, ben 2 mouse bir kulaklık aldım kulaklık bedavaya geldi fareye de 20 lira indirim yaptılar, aldım şimdi ürünleri özenle paketlemiş firma, şimdi adam bana kulaklığı bedavaya yolladı ama bedava olmasına rağmen özen göstermiş. Gerçekten bazı firmalar işini tam yapıyor bazıları da 10 lira için çirkeflik yapıyor Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı

• Hocam bazıları hepsiburadanın kendi satışıydı , afedersin çok da şeyimde.Bu saatten sonra kafayı yormuyorum çin'liler gelip bunların elinden alır gider.

• nirvanha kullanıcısına yanıt
    nasdaq'ta işlem gören bir şirket, çok ucuza da gitmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanberber53 H kullanıcısına yanıt

Bende içinde 2 tane olması gereken buz aküsü de 1 tane çıktı. Ya aldılar kırılınca kutu ya da düştü içinden :)

• Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı 5 gündür teslim edilmeyen kargom(halen teslim edilmemiş)vardı HB ürün tutarı kadar alt limitsiz Çek tanımlamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gündoğdu kaşarlar buzdolabından daha soğuk şekilde geldi
    bantlı köpürk kutu içinde soğuk jel kuru buz taneleri sütaş dan tereyağ sipariş vermiştim onlar bukadar özenmemişti şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya devam ediyor mu arkadaşlar? bilgili olanlar yazabilir mi?

• ercanzzy E kullanıcısına yanıt

Temmuzdan 2 onurdan 1 aldım, temmuz süper pketlemişti havalı naylonlu falan ama onur sıradan bi karton kutuya koymuş sanki uçaktan aşşa atmışlar teneke yamyassı olmuştu allahtan delinmemiş

• 6 paket çay iptal etmişler. Üstelik arayıp iptal etmeyin dememe rağmen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killforyou1981

Benim gündoğdu kaşarlar buzdolabından daha soğuk şekilde geldi
    bantlı köpürk kutu içinde soğuk jel kuru buz taneleri sütaş dan tereyağ sipariş vermiştim onlar bukadar özenmemişti şaşırdım

Tattiniz mi peki, tavsiye eder misiniz?

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Trendyol'dan 4 kg almıştım ben. Market kaşarlarından daha güzel geldi tadı. Tostta erimesi de güzel.

• Aldığınız ürünün satıcısı Hepsiburada mıydı yoksa başka bir satıcı mıydı? Benim 5 günü geçen ürün var çek mek yok da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bende içinde 2 tane olması gereken buz aküsü de 1 tane çıktı. Ya aldılar kırılınca kutu ya da düştü içinden :)

700gr lık kaşardan 1 adet sipariş etmiştim, içinde bi jel olan soğutucudan vardı tabi kargoda 2 gün beklediği için ısınmıştı... yani buz aküsünden koymamışlardı(paket sağlamdı yapışkanı falan)

güzelse belki daha fazla sipariş edebilirim, ürün 1 tane olunca buz aküsü koymadılar herhalde yoksa yorumlarda hep koymuşlardı (belk iyoğundu vs koymadılar bilemiycem) .. umarım bozulmamıştır daha denemedim.

• xpugur kullanıcısına yanıt

Buz aküsü dediğimiz o içi jel olan soğutucu hocam. Sütaş'ın koyduğu gibi sert plastik kaplı olan buz aküsünden koymuyorlar yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Tattiniz mi peki, tavsiye eder misiniz?

Alıntıları Göster

Daha bakmadım ama önceden marketten alıp memnun kaldığımı hatırlar gibiyim olmadı tost pizza da değerlendirilir çok yağlı değil di

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Buz aküsü dediğimiz o içi jel olan soğutucu hocam. Sütaş'ın koyduğu gibi sert plastik kaplı olan buz aküsünden koymuyorlar yoksa.

Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı

ürünün yorumlarında paylaşılan fotolarda gördüğüm için öyle gelmesini bekliyordum :) gerçi belki daha başka şeylerde almış olabilir kullanıcı..

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.