Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti

aynı ayakkabının bir numara buyugune 20 lira istediğimiz numaraya 170 lira fiyat çıkarıyor.
  • sitenin güvenlik sertifikası sorunu mu var? uyarı sizde de çıkıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

Ben bu hb nin .... Alışveriş 80 tutttu.Bonus kartla almama rağmen son sayfada kargo ücreti düşmedi 88 ödedim Açtım neden kargo ücreti alındı diye.Yurtiçi kargoyu seçmem gerekmiş Halbuki ne kampanya şartlarında ne de kargo seçim safhasında belirtilmemiş İptal edip tekrar siparişinizi geçebilirsiniz diyor Aynı ayakkabı stokta yokki nasıl geçecem Ben bunların yapacağı kampanyanın.... Geçen sefer de MasterCard E-Fest den kitap almıştım.Yine haksız yere kargo almışlardı bu 2 etti

orda kargo şirketi belirtilmiş hocam dikkat etmemişsiniz. sağlık olsun

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3243&m=1&

Burda nerde belirtilmiş Yurtiçi Kargo diye ?

Ürünü satın alırken kargo sayfasında
    ''bonus
    Bonus'la 6 taksitte 75 TL ve üzeri tüm alışverişlerde kargo bedavadır.
    Kargo firması: Yurtiçi Kargo '' diye belirtilmiş,burada hata hepsiburadanın değil sizin.

Evet alta yazmışlar dediğiniz gibi.Ama kampanya açıklamasında ve kargo seçerken niye belirtilmemiş.Kargo seçiminde 2 kargoda da yanında 8 tl yazıyordu.Alta bakmak aklına gelmeyebilir.Mesela öyle durumda yurtiçi kargo seçeneğinin yanına ücretsiz kargo diğerine 8 tl diyebilirler.Diğer sitelerde ücretsiz kargo seçeneği varsa o kargonun yanına belirtiliyor

Sonuçta kargo sayfasında hangi kargonun bedava kampanyasına dahil olduğu açıkca belirtilmiş,hiçbir kandıra yok,biraz dikkat eden birisi rahatça görebilir,bu birnci hatanız.
    İkincisi ise sepeti onaylamadan önce sepet sayfasında ürünlerin kargo hariç toplam fiyatını görmüşsünüzdür.Ve son ödeme sayfasında ise karttan çekilecek tutar ve bu tutarın ne kadarının ürün bedeli,ne kadarının indirim,ne kadarının kargo bedeli olduğu açıkca gösteriliyor.
    Eğer ürünlerin toplam turatından daha fazla bir tutar görünüyorsa veya kargo bedeli sıfırlanmamışsa işlemi tamamlamamanız gerekir,siz bunların hiçbirisine dikkat etmeden direk işlemi onaylamışsınız,bu da ikinci hatanız.
    Ben burada hepsiburadanın bir kabahatini görmüyorum.

Aslında siparişi geçtikten hemen sonra ücretsiz kargodan haberim oldu.Buradaki konuya gelince, bonusa 75 üzeri ücretsiz kargodan bahsedilmiş.Ben de neden düşmedi diye telefon açtım.Sonuçta haberi olmayan birinin görmesi zor.Çünkü iki kargonun yanında da 8 tl yazıyordu kargo ücreti.

• Umut fakirin ekmeği bekliyoz işte ya gelirse diye kargosu verilen oldumu hiç?
  • ürünler gönderiliyor siparşimden 5 çift kargoya verilmiş diğerleri hazirlanıyoır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

ürünler gönderiliyor siparşimden 5 çift kargoya verilmiş diğerleri hazirlanıyoır

gönderilenler hangi marka...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 4 ayakkabi içinde tedarikci firmadan bekleniyor yazıyor...hepsini birlikte gönderin şıkkını isaretlemistim tek tek kargo takip etmeyelim diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

Yahu 1 çift alacaktım şimdi ama 20 liraya 8 lira kargo ücreti biniyor saçma oluyor... Keçiören tarafından bonus kartlı birisi varsa sepetine ortak olabilirim

Yok mu Keçiören'den ortak
  • sepetteki almak üzere olduğum ürünü sattı bilmem neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

ürünler gönderiliyor siparşimden 5 çift kargoya verilmiş diğerleri hazirlanıyoır

gönderilenler hangi marka...

hot chili marka eşim için aldıgım ürünler kargoya verilmiş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

Ben bu hb nin .... Alışveriş 80 tutttu.Bonus kartla almama rağmen son sayfada kargo ücreti düşmedi 88 ödedim Açtım neden kargo ücreti alındı diye.Yurtiçi kargoyu seçmem gerekmiş Halbuki ne kampanya şartlarında ne de kargo seçim safhasında belirtilmemiş İptal edip tekrar siparişinizi geçebilirsiniz diyor Aynı ayakkabı stokta yokki nasıl geçecem Ben bunların yapacağı kampanyanın.... Geçen sefer de MasterCard E-Fest den kitap almıştım.Yine haksız yere kargo almışlardı bu 2 etti

orda kargo şirketi belirtilmiş hocam dikkat etmemişsiniz. sağlık olsun

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3243&m=1&

Burda nerde belirtilmiş Yurtiçi Kargo diye ?

Ürünü satın alırken kargo sayfasında
    ''bonus
    Bonus'la 6 taksitte 75 TL ve üzeri tüm alışverişlerde kargo bedavadır.
    Kargo firması: Yurtiçi Kargo '' diye belirtilmiş,burada hata hepsiburadanın değil sizin.

Evet alta yazmışlar dediğiniz gibi.Ama kampanya açıklamasında ve kargo seçerken niye belirtilmemiş.Kargo seçiminde 2 kargoda da yanında 8 tl yazıyordu.Alta bakmak aklına gelmeyebilir.Mesela öyle durumda yurtiçi kargo seçeneğinin yanına ücretsiz kargo diğerine 8 tl diyebilirler.Diğer sitelerde ücretsiz kargo seçeneği varsa o kargonun yanına belirtiliyor

Sonuçta kargo sayfasında hangi kargonun bedava kampanyasına dahil olduğu açıkca belirtilmiş,hiçbir kandıra yok,biraz dikkat eden birisi rahatça görebilir,bu birnci hatanız.
    İkincisi ise sepeti onaylamadan önce sepet sayfasında ürünlerin kargo hariç toplam fiyatını görmüşsünüzdür.Ve son ödeme sayfasında ise karttan çekilecek tutar ve bu tutarın ne kadarının ürün bedeli,ne kadarının indirim,ne kadarının kargo bedeli olduğu açıkca gösteriliyor.
    Eğer ürünlerin toplam turatından daha fazla bir tutar görünüyorsa veya kargo bedeli sıfırlanmamışsa işlemi tamamlamamanız gerekir,siz bunların hiçbirisine dikkat etmeden direk işlemi onaylamışsınız,bu da ikinci hatanız.
    Ben burada hepsiburadanın bir kabahatini görmüyorum.

Aslında siparişi geçtikten hemen sonra ücretsiz kargodan haberim oldu.Buradaki konuya gelince, bonusa 75 üzeri ücretsiz kargodan bahsedilmiş.Ben de neden düşmedi diye telefon açtım.Sonuçta haberi olmayan birinin görmesi zor.Çünkü iki kargonun yanında da 8 tl yazıyordu kargo ücreti.

Görmesi zor değil,gayet anlaşılabilir biçimde yazılmış kargo sayfasına.
    Kampanyalara bakmak isteyen bir kişi hem ana sayfada bulunan bildiriden hemde kargo sayfasındaki not kısmından görebilir kampanyayı.

• Bazı mesajları gördükten sonra yazma gereği duydum. Bir önceki mesajımda yazmıştım 4 çift aldım diye alırken de aslında istediğim ayakkabıları almadım daha doğrusu alamadım dersem daha doğru olur zira ayakkabılar henüz sepette iken başka birisi/birileri tarafından alındığından aslında esas istediğim 3 ayakkabıyı alamadım hatta aldığım 2 ayakkabının sadece renkleri farklı bu nedenle 1 çiftten fazla alanların fırsatçı gibi damgalanmalarını anlamlandıramıyorum. 3 Çift ayakkabı alsam 72 lira ödeyecektim kargoyla 80 liraya 4 çift almış oldum, 8 çift 10 çift 20 çift alanlara da bir şey diyecek noktada görmüyorum kendimi insanları bu noktaya getirenler utansın diyorum sadece, adam fırsatı yakalamış belki satacak bana ne belki paraya ihtiyacı var belki çocuğunun okul masrafları çıkarmak peşinde belki kirasını böyle ödemeyi düşünüyor bu kimseyi ilgilendirmez netice de mağazadan çalmıyor ya da tek seferlik olan bir hakkı defalarca üç kağıtla kullanmaya çalışmıyor. O zaman ertesi gün açılacak avm nin önünde geceden nöbet tutanlara da kızalım rahat rahat alışveriş hakkımızı elimizden alıyorlar diye. Burada suçlu olan HB yönetimidir böyle bir kampanya yapıyorsun madem her müşteri için 2 çift ayakkabı diye yaz insanları fırsatcılığa bu işin ticaretini yapmaya yönlendirme!... Cümleten iyi geceler.

• 6 parça ürüne 26 Tl kargo istediler ama bonusla bedava oldu. Ama göreceksiniz ki bedava kargo seçeneğiyle aldığımız ürünleri 3-4 ayrı kargoda gönderecek.Anlamadığım nokta madem kargo ayrı ayrı gönderecek kadar ucuz, neden 15 -20 Tl istiyorsun. Sırf bu yüzden hızlıaldan alıyorum çoğu zaman yada bedava kargo ürün alıyorum hb'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

6 parça ürüne 26 Tl kargo istediler ama bonusla bedava oldu. Ama göreceksiniz ki bedava kargo seçeneğiyle aldığımız ürünleri 3-4 ayrı kargoda gönderecek.Anlamadığım nokta madem kargo ayrı ayrı gönderecek kadar ucuz, neden 15 -20 Tl istiyorsun. Sırf bu yüzden hızlıaldan alıyorum çoğu zaman yada bedava kargo ürün alıyorum hb'den.

Siparişlerim bölümünden hepsinin tek kargo ile gelmesini istiyorum seçeneğini seçebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 3 cesit aldım bakalım ne zaman gelecek
  • Aynı modelin 2 farklı rengini aldım ama numaradan emin olamadım. bazı markalarda 43 olurken bazılarında 44 oluyor. kalıpları nasıl acaba.

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti
  • Bayramdan önce ulaştırsalar çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mo_Cuishle`

ben bu ayakkabıdan 1 adet aldım umarım fason falan değildir

http://www.hepsiburada.com/liste/tracker-siyah-rugan-bagcikli-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdtr982sh88ppz&categoryId=60000126&SKU=ZD982SH88PPZ389292

Hocam, fason derken çakma demek istediniz sanırım.

• usta beni de durduk yere zarara soktunuz valla
    4 çiftte ben aldım dün, bayram önü gelir mi acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasoci -- 18 Ekim 2012; 9:21:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.