Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Ürünüm temin edilemiyormuş, 60TL'lik alışveriş yapabilirmişim...

bana da mesaj atmışlar, aynı fiyata bişey alabilirsiniz diye. aynı ayakkabının farklı modeli satılıyor onu verin deidm bakalım ne dicekler

Temiz bi sövdüm, giydirdim ana bacı kusura bakmasınlar. Depodaki elemanlar çoluğa çocuğa götürdü eminim bundan.36 gün ya 36 günde tüm Türkiye'ye yetecek kadar çift ayakkabı üretilir, adamlar 1 çift ayakkabı getirtemediler. Buna asla inanmam! Basbaya birilerinin evine gitti o caanım ayakkabılar. Şerefsizlik...

39.90'a MacBook verseler almam artık.

• Yahu önce ayakkabıları gözünün önüne koysan sonra satışa çıkarsan çok şey mi kaybedersin hepsiburada
    Zaten bunlar sözde bu ayakkabıların hepsini satın almıştı...Aldı da ne oldu kendi çalışanları yağmalıdı...Ayıp bu yaptıkları, 1 ayı geçti valla...
  • Dümenci HB
  • Para iadesi istedim. Şimdi bir şey alıp 30 gün daha bekleyemem..
  • Belki hediye çeki fln verirler diye beklemeye devam ediyorum ben. Hiç sanmıyorum ama...
  • kendileri onaysız iptal etmediği sürece ben de iptal etmicem. temin ederler illa bi gün :p
  • quote:

quote:

bana da mesaj atmışlar, aynı fiyata bişey alabilirsiniz diye. aynı ayakkabının farklı modeli satılıyor onu verin deidm bakalım ne dicekler

aynı fiyatsa alabilirsin. ben en son gümüş kolyelrerden sipariş verdim 2 tane. tedarik edemiyoz ya siz iptal edin ya da biz gibisinden mesaj atmışlar. bende iptal ettim.
  • Peki bu firmayı şikayet edebileceğimiz ve yaptırımı olabilecek bir kurum ve kuruluş varmıdır. Yoksa bunların bu ürünü sonsuza kadar göndermeme gibi hakları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

quote:

aynı fiyatsa alabilirsin. ben en son gümüş kolyelrerden sipariş verdim 2 tane. tedarik edemiyoz ya siz iptal edin ya da biz gibisinden mesaj atmışlar. bende iptal ettim.

işte o konu saçma.

ben indirimden 150 tl lik ayakkabı almışım, adam gelio bana aynı fiyata ya da daha düşüğe al diyor. aynı fiyata olan ayakabılar pazardan alınack 20 tl lik ayakkabı gibi. hb ile ilgili konuya da yazmıştım dsha önceden, böyle saçma bi şekilde muadil ürün olarak kalite muadili değil fiyat muadili öneriyolar, saçmalığın daniskası.

gönderilmeyen ayakkabıları kesinlikle elemanları çaldı, başka bi açıklaması yok. sanayi bakanlığının sitesi çalışmıyor ama sanırım başka bi şekilde şikaye tedilebilecek. öyle tamam madem iptal ettiniz eyvallah demicem bu sefer.

• Biraz önce yaklaış 30 tane mail geldi. her ürünü tedarik edemiyoz diye maillemişler.
  • Olan benim "Trespass Keyboard - Siyah 42" ayakkabıya oldu. yanlışlıkla koydukları belliydi bekliyordum ne güzel gelecek diye
    demekki baktılar bu mal iyi göndermediler.
  • Aynen benim de DC,AND1 ve YOUR TURN markalı ayakkabılarım iptal edildi az önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Olan benim "Trespass Keyboard - Siyah 42" ayakkabıya oldu. yanlışlıkla koydukları belliydi bekliyordum ne güzel gelecek diye
    demekki baktılar bu mal iyi göndermediler.

oo o ayakkablar çok kaliteydi. bende polarını alacaktım yetişemedim. GElmeyecekti demek ki üzülmüştüm bende:)
  • Benim etnies mezzo da iptal olmuş. Daha öncede Etnies piston ayakkabımı iptal etmişlerdi
  • ne yapmalıyız peki varmı bi fikri olan benimde siparişlerim iptal edilmiş birlikte hareket etmenin faydalı olabileceğini düşünüyorum.
  • o değilde 40 aldğımız ayakkabıların bir kısmı 15 liraya düşmüş. yarım saattir almaya çalışıyom tam sepetteyken biri alıyor
  • şaka mı ya bu :)
  • Fena kazık yemişiz heee Yine 100 TL bayıldık. Ortalamasını 30 a çektik BU hepsiburada dan kopamayacaz biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 14 Aralık 2012; 18:42:57 >
  • güzel ayakkabı yok bu sefer ama bence
  • Pek birşey kalmamış ama 14.90 da bedava yani. 212 lerden almıştım ben kaliteli duruyor baya. 15 lira hayli hayli eder.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.