Şimdi Ara

Hepsiburada Bilgisayar Dünyasında KDV İndirimi (9-11 Ekim 2019) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black Friday öncesi politik ve stratejik risklerin başlaması $ kurunu yukarıda tutacak belliki. Firmalar da bunu fırsat bilip stoklarındaki ürünlerini BF'de çok da uyguna satmayacaklarını düşünüyorum. Yazın yapılan kampanyalardan daha kötüsünü görebiliriz...
  • Şu siteye biri dur desin artık. Milleti enayi yerine koyuyorlar.
  • Bundan önce gayet iyiydi hb nin kdv indirimleri. Dolardan mı black friday den mi bilinmez yapmak için yapmışlar bu sefer
  • Vatan'da Ryzen 3600'ün fiyatı 1602TL'ye yükseldi.
    Ben sizlere dedim hb erken fiyat arttırdığı için göze batıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 10 Ekim 2019; 19:4:49 >
  • ilk önce 1600 yaptılar sonra 1390 e düşürdüler ulan zaten 1350ye başka sitelerde var yapacagınız indirime hiç bişeyde indirim yok anca 2080ti falan alırsanız var orta seviye donanımda sıfır indirim gayetde bulabilirsiniz her zamanki fıyatlar geçen ay yaptıkları gibi degil
  • H.B resmen insanların aklıyla dalga geçiyor,
    Sn hepsiburada bu satırları umarum okursun sen boyle indirimi alda ... ... ..
  • MSI 2080 Super Gaming X Trio fiyatı indirimle biraz makul olmuş.
  • rtx 2070 laptoplar fena değil aslında
  • Ryzen 3600 fiyatları bütün firmalarca güncellendi şu an 1400 tl altına bulmak zor. (Teknobiyotikte 1363 tl taksit yok) Bulsak bile maalesef hb kadar taksitle alınabilecek bir yer gözükmüyor. En ufak vadede fiyatı hb seviyesine getiriyorlar. 1-2 haftadır gözlemlediğim üzere vatan gün içerisinde 20-30 stok ile 1399 tl den satıyor. Bu saatten sonra vatanın kdv indiriminde göreceğimiz min rakam 1400 tl olacak ankaşılan. Ryzen sistem toplayacak kişilerin anakartlarını bu indirim ile almalarını tavsiye ederim çünkü piyasa geneline göre 150 tl civarı uygun fiyatlar. Dolar bu şekilde artmaya devam bu fiyatlar bir daha göremeyeceğiz galiba.
  • İndirim felan yok arkadaşlar. Ama BİNDİRİM VAR!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piyasada 2400-2500tl civarı olan Asus rog strix 1660ti ekran kartını 2150tlye aldım bakalım black friday bekleyecektim ama kurlar yine coştu 1 ay sonra daha da pahalı olabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be. Takip listeme eklediğim ürünlerin neredeyse hepsinin fiyatı artmış. Olmaz olsun böyle kampanya. Resmen fiyatlardan haberi olmayan insanları avlama peşindeler.
  • VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    Geçen indriminde 2015 TL'e RX 5700 satıldı, RTX 2060 Super ile aynı güçte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Geçen indriminde 2015 TL'e RX 5700 satıldı, RTX 2060 Super ile aynı güçte.
    Geçen indirimden sonra hatta son 2 günde dolara 30 kuruş sapladılar sanırım. Her gün bir şeylere zam geliyor malesef. Bu gidişle black friday de yalan olur bu sene.

• Geçen ki indirimd e 3038₺ ye MSI RTX 2060 Super Gaming almıştım şimdi baktım aynı ürün 3488 dolar aldığım da 5.70 di zaten nasıl bu kadar bindiriyorlar anlamıyorum zaten indirim süresi de kısa tutulmuş . MSI b450a pro 500/580 civarıydı şimdi 620/650₺ arası gidip geliyor. Almayı düşünen arkadaşlar etraflıca araştırsın mesela yukkoda bazen uygun oluyor qp bilişim de bazen uygun oluyor oralardan kiyaslayin alın beklemek sadece fiyat arttırıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler. Gerçekten indirimli ürünler listesi:
    akakce.com
    Hepsiburada Bilgisayar, Donan�m Kampanyalar� ve �ndirimleri | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/magaza/hepsiburada,1,7,13.html

• 1950 TL ye satılan monitör KDV indirimi ile 2200 TL olmuş
  • MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech 2.834,07 TL

İyi fiyat

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Pulse olsa iyiydi bu ve evoke fabrikasyon hatalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 11 Ekim 2019; 15:18:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.