Şimdi Ara

Hepsiburada cep telefonunu tahtakale piyasasından gönderdi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar arkadaslarr maglesef hepsiburada iyice cıvıttı

benim gozumden en itibarı yok artık. Bi yazmaya baslasam

sabah olur.
  • hem pahalı satalım hem kafamıza göre satalım oh anasını satayım. adamlar yıllarca bi isim yaptılar. şimdi minimum maliyet ile maksimum fiyatlara oynuyorlar. zaten onlarında amacı bilinçli tüketici değil saf temiz yol yordam bilmeyen kullanıcının cebindeki parayı almak. adamlar biliyor zaten böyle şeylere dikkat eden adam fiyat ile güvenirlik arasında bir seçim yaptığını. 5 yıl 10 yıl sonra hızlıal da aynı umursamaz bir firma olacak hepsi öyle olacak. herkes telefon ile desteği bile kesecek. memnuniyetsizlikleri gidin mahkemeye verin cevapları yerini alacak. çünki e ticaret oranı şuanda %5 ve bu adamlar sabrediyor buna rağmen deli para kazanıyorlar. bu oran %10 - 20 30 olduğunda kimse yüzümüze bakmaz.

edit: hırsımı alamadım.

2011 2013 arası morhipoyu bilen bilir. bi ürün yanlış geldimi iki bağırıp çağırıp şikayet vara yazınca damlar 50 tl hediye çeki yükleyip aldığın ürünü hediye ediyorlar geri istemiyorlardı. şimdi adamlar benim siparişimi başkası ile karıştırmışlar böyle büyük bir hatayı takım lideri müşteri hizmetleri uzmanı. günde 150 bin kargo çıkarıyoruz. olabilir düzeltecez hatamızı diyor. ne bir çek ne bir özür diliyor. işte bunların hepsi söylediklerimin başımıza geleceğini doğruluyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 23 Haziran 2015; 2:46:35 >

• Sanırım artık çoğu firma ürünleri elinde tutmamak için bu şekilde yapıyor gönderileri, kliksa'dan aldığım ürünlerde başka firmalardan sadece sevk irsaliyesi ile geliyor, faturası daha sonra ayrıca kliksa tarafından gönderiliyor
  • aslında hb nin yaptığı global'de dünyanın en büyük e commerce markasını taklit etmek. Nasıl amazondan aldığınız ürün çinden kargoya veriliyorsa hb den aldığınız üründe sirkeciden "Ahmet, mehmet iletişim" den gelebilir. bu ürün arızalandımı muhattabında satıcı yani faturayı kesen "Ahmet, mehmet iletişim".

He yine de ben riske girmek istemiyorum dersen normal hb den de sipariş verebiliyorsunuz. Satıcı ismi yazmayan sepete ekle butonuna tıkla sadece. yine eskiden sipariş verdiğin gibi hb faturası ile ürünün geliyor yine arızalandığında iade etmek istediğinde hb muattabın.

Ama gerçekten hiç anlatmadan tanıtmadan bu sistemin açılması bizim gibi hergün bilgisayar başında olup bunları tanımayan insanlar için bir nevi tuzak. Satın alma öncesi bi popup ile bir yerde bir şekilde "bak kardeşim sen bu bilgisayarı bu telefonu alıyorsun ama hb değil" denilmesi lazım...

• Tedarikçileriyle çalışıyor elbette ne bekliyordunuz? Trilyon tane değişik renk ve ebatta olan ürünü ülkenin en devasa deposunda muhafaza ettiğini falan mı düşündünüz biran?
  • Peki ürünün orjinalliğinin, sıfır olduğunun ve garantisi olduğunun garantisini hepsiburada veriyor mu? Yani bu firmaları kontrol ederek mi ekliyor listeye? bende ucuz sayılacak bir telefon aldım, piyasada 400-450 arası, ben 300 küsüre aldım. BHZ iletişim diyor, kargo takiptede doğubank yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.